AZI ESTI, MÂINE POŢI SĂ UIŢI CĂ AI FOST

Statuia lui Basescu Suspendat. Basescu este istorie

Statuia lui Basescu by ~korn3l Digital Art / Photomanipulation / Political

Băsescu este istorie din momentul în care a intervenit brutal in soarta noastră

Noi oamenii învăţăm greu şi uităm repede. Animalele care pasc fără supraveghere, chiar dacă uită că nu trebuie să treacă de o limită sunt ajutate de curentul electric să-şi reconsidere poziţia. Asta doar bazându-se pe instinctul primar de supravieţuire.

Această introducere ar putea să ne ajute a înţelege că neţinând cont de factori externi putem cădea uşor în extrema păguboasă de a ne crede infailibili. Ceea ce desigur este o prostie.

Trecând peste faptul că în mod inexplicabil oameni fără căpătâi ajung în poziţii de a decide în România datorită unei majorităţi, hai să-i spun naive, mă întreb ce i-ar împiedica pe aceştia să fie ce ar trebui să fie. Dramul de inteligenţă nu ar produce măcar atât cât să-şi apropie consilieri ce le-ar putea ajusta cât de cât apucăturile? Dacă ei nu văd ce se întâmplă în jur, nu iau nici aminte la istoria recentă, la popoarele care îşi devorează pe cei doar cu o zi înainte adulaţi, înseamnă că există cel puţin o problemă mentală de sănătate. Cum altfel, de 8 ani un individ, înconjurat de alţii asemenea lui a putut să ne transforme pe mulţi dintre noi, în beligeranţi pasionaţi doar de persoane, nicidecum de principii.. Cum putem aprecia faptul că minciuna, furtul, ipocrizia dacă nu sunt socotite virtuţi in mod evident, nu sunt nici rejectate din paleta de criterii cu care ar trebui să-i credităm pe cei care ne cer votul? Ameninţarea, ridicarea tonului în loc să fie dezavuate, sunt valorificate cu ok-uri din partea celor care mai ieri înjurau decidenţii scăderii lor de trai, deşi replica modului lor de viaţă le era cunoscută.

Băsescu este istorie din momentul în care a intervenit brutal in soarta noastră. Nimeni, absolut nimeni nu va avea cum să notifice vreo decizie luată înspre bunăstarea poporului, şi totuşi de mai multe ori a reuşit să-i păcălească pe români. Se poate spune fără riscul de a greşi că s-a opus binelui cu forţa venită din spiritul malefic pe care l-a asociat sieşi. Un diavol încarnat, care are şi in acest moment destui prozeliţi. Lecţia, în astfel de cazuri nu este pentru acest tip de oameni ci pentru noi cei care ne vindem autoritatea crezându-i pe cuvânt pe cei ce se oferă să ne-o cumpere, după cum se ştie tot cu banii noştri. Aceste exerciţii repetate dau caracterul poporului nostru şi nu numai. Sper că a venit vremea ca printre filtrele legale ce se vor a fi împlementate, cel al sănătăţii mintale să fie unul determinant. Cum ar fi acum stimaţi alegători de PDL şi de Băsescu, să aflaţi că mulţi dintre ei sunt bolnavi de tot felul de schizofrenii sau alte asociate care împiedică în mod real desfăşurarea de activităţi în spaţiul public iar locul lor demult ar fi trebuit să fie lângă cei ce se înteresează de „costurile halatului”. Pentru că de fapt asta este soarta celor care azi sunt tari, dar mâine se vor găsi în situaţia de milă şi plâns.

Faptele lor îi urmează, iar cei ce vin după, sunt OBLIGAŢI să creeze pârghii pentru ADEVĂR.

Cu câteva ore înaintea sfârşitului oficial al regimului Băsescu,

Virgil Florea

Votează articolulArticole pe aceași temă22 Comentarii

 1. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  ULTIMA ORA. DIN SURSE PRECISE PRESEDINTELE SUA
  OBAMA A SEMNAT UN DOCIMENT SECRET REFERITOR
  LA SITUATIA DIN ROMANIA.
  S-au dat indicatii Departamentului de stat si serviciilor
  secrete. Ambasadorul SUA a primit un telefon de urgenta de la Secretarul de Stat Clinton.
  Alerta este maxima.

  July 6, 2012 9:50 PM
  Robert Horvath said…
  UN GRUP DE GENERALI AU ADRESAT PRIN INTERMEDIUL AMBASADEI SUA O SCRISOARE
  CATRE PRESEDINTELE OBAMA !

  SERVICIILE ROMANESTI SUNT CONTROLATE DE MOSCOVA….DECLARA GENERALII ARMATEI ROMANE !

  In Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului. Faptul ca indivizi care servesc interese rusesti ajung in functii importante in Parlament, si Guvern, faptul ca resursele energetice ale Romaniei ajung pe mana unor agenti de influenta ai Moscovei sau la companii care joaca impotriva intereselor romanesti, faptul ca reteaua ruseasca reuseste sa infiinteze trusturi de presa in Romania si sa manipuleze milioane de oameni, demonstreaza esecul lamentabil al serviciilor de informatii ale Romaniei in aceasta batalie. Sau poate demonstreaza faptul ca acestea sunt controlate in totalitate sau partial tot de agenti ai Moscovei!

  AGENTURA RUSA PREIA PUTEREA IN ROMANIA !

  Discutiile au pornit de la o informare secreta, in legatura cu existenta unei stari de “neliniste crescanda” in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania si nu numai in legatura cu creiera unei noi axe MOSCOVA -BUCURESTI-BEOJING
  Declaratiile noului ministru de Externe arata ca politica externa a USL se sprijina pe o altfel de filozofie privind relatiile internationale, pornind de la admiratia pe care o are Andrei Marga fata de Vladimir Putin si luand in calcul prioritatile acestuia: Rusia si China. Militarii se arata ingrijorati de aceste declaratii si de reactivara a retelei rusesti in Romania,
  Situatia fiind grava pentru prima data generali ai armatei se implica in actul guvernamental,…………. desi statutul cadrelor militate interzice implicarea in viata politica.
  Presedintele SUA a fost informat ca majoritatea cadrelor de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritarea fata de noua pozitie a guvernului si incercarea de a introduce Romania in zona de influenta
  ruseasca.

  Va continua pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • dan a spus:

   Un material in viziunea psihopata a regimului Basescu.
   Confruntarea ideologica a cazut odata cu zidul Berlinului.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • Nae Rosu a spus:

    Oare numele nu vă spune nimic? Știți doar că diaspora ungurească este plătită de serviciile de securitate ale Ungariei.Credeți că a fost o întâmplare apariția lui MRU în fruntea Guvernului băsist și mai apoi în campania lui băsescu? A fost o întâmplare apariția lui Victor Orban în Transilvania și apelul său pentru boicot. Sare în ochi prin demersul lui Horvath că totul este țesut în laboratoarele spionajului maghiar și nu numai, chiar și ceea ce se spunea la VOcea Rusiei.

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Mihai C a spus:

   “Admiratia” d-lui Andrei Marga pt. Putin e inexistentă. D-sa a si explicat acest lucru pentru imbecilii care au interpretat astfel o zicere a d-sale. Dar niciun om întreg la minte nu avea nevoie de asemenea explicatii, din moment ce tot ce a spus dl Marga este că Băsescu se visează un fel de Putin, dar îi este net inferior din toate punctele de vedere. Asa cum este inferior, acest gunoi sub-uman, si unui câine maidanez, adaug eu. Ceea ce nu înseamnă că sunt mare admirator al maidanezilor – precizare pt. imbecili :) )
   Pe de altă parte, relatii normale cu Rusia – asa cum au Germania, SUA, Franta, Marea Britanie etc. etc. – sunt foarte utile interesului national.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Costea Emilia a spus:

   Manipulare primitiva pentru primitivi !
   Ce primesti pentru murdaria asta , domnule ?Esti josnic !

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • Nae Rosu a spus:

    Bani de la spionajul maghiar doar nu doar înjurături pe care știa sigur că le va primi!

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sorin Anndrei a spus:

   Cine a dat rusilor ALRO ? Cine a finantat campania electorala a lui Basescu ?LUK OIL. Acum vin co gogosi crezandu-ne niste prosti.Sa le fie rusine si sa se gandeasca ca vor trebui sa plateasca si pentru aceste fapte.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ion pascu a spus:

   BAU -BAU / agenturile ////////////////
   Totul este o scirba de Traian Basescu si atit /
   Romane fii destept /

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. sanda. a spus:

  ROMANIfiti cu capul pe umeri si folositi-l -ce se intampla acum nu-i pentru noi!!
  este pentru ei!!!!!!!!!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Virgil Florea a spus:

  Ar putea sa mai existe o varianta.
  Basescu sa ramana SUSPENDAT, pana iese din nebunie, precum Nabucodonosor.
  Curtea nu va putea da o decizie, aceasta transferandu-se Parlamentului, care neavand parghii de demitere decat cu doua treimi, poate sa-l lase suspendat si sa organizeze alegeri anticipate. El oricum este demis de popor. Vid legislativ, game over. Nu ne apucam sa facem acuma legi pentru un nenorocit.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nae Rosu a spus:

   O curte responsabilă nu poate face așa ceva. Trebuie să ia decizia de validare pentru că în situația prezenței a peste 9 mil. de votanți scorul ar fi foat și mai catastrofal.Logic este ca asta să aibă în vedere curtea.Au fost suficiente voturi cu „da”, au depășit voturile obținute de băsescă-n 2009?

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. fortif a spus:

  Suntem 8,5 milioane de cetăţeni invalidaţi!

  [img]http://stareanatiunii.com/wp-content/uploads/2012/08/Suntem-85-milioane-de-cetăţeni-invalidaţi.jpg[/img]

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. delavlasca a spus:

  PREA MULT PRIVIT LA TV. DAUNEAZA GRAV INTELIGENTEI NATIVE . NU TREBUIE SA NEGLIJATI SI SERVICIILE INTERNATIONALE JIDANESTI . IN REST , S-AUZIM DE BINE DAR , NU PREA CRED DACA NU SE PUNE SACUL PE TV. SI NU INCEP OAMENII SA SE UITE PE LANGA EI SI SA SE UITE UNII IN OCHII CELORLALTI CA SA COMUNICE NORMAL , CA INTR-O COMUNITATE , NU CA INTRE TABERE DUSMANE .

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nae Rosu a spus:

   Ai dreptate dar nu se mai poate fără tv. Dealtfel exceptând câteva posturi celelalte sunt rezonabile, bineînțeles care nu fac propagandă băsistă derizorie.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Nea Nae a spus:

  Chestia cu agenturili ne-a livrat-o deja ceausescu.
  Horvath draghe esti la el ungur care dai lui vot stai acase ca se afli la obama gandire si de la clinton frumos viata CIA? Meri si du-te la basescu sa-ti zica gaozarul imi place la nevasta ta tiganca imputitul si de copiii tai pe care i-as lovi nici cu palma peste fata nici cu pumnul la plex.
  Pentru ca daca a facut din cetatenii cetateni romani niste gaozari si tiganci imputite, atunci cum Romania este in UE, i-a facut pe toti la fel, deci si pe barroso si pe merkel si pe toti ungurii care exista si nu exista. Pe tine, probabil te va reevalua, pentru ca aperi iluzia americana de fantasma ruseasca care il poate eterniza la Cotroceni.
  Cum cunosti – fie nici de la obama, nici de la Clinton -, cei care umbla fara trup sunt considerate iluzii si/sau fantasme, iar basescu sustine ca astia il sustin, alaturi de maghiari si americani. Caci cine se aseamana, se aduna.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Catalin a spus:

  Chestiunnea in cauza incepe de mult odata cu Ialta si se continua la Malta. Rusu a venit aci pe tanc-uri si a plecat ulterior lasandu-si serviciile care sunt mai ieftine decat tancurile. Asta a fost prima optimizare. Ca face ce vrea el in Romanica s-a vazut clar in 89. Ideea insa este ca insa ca Rusu i-a tras-o americanului findca Romanica era fifty fifty, iar grecia ceva de genul 30 – 70%. da sau inteles si in final pe vrema comunista romania a trecut la rusi si grecia la americani chit ca grecii erau pro stanga iar roamnasii usor anti-comunisti. La malta Romanica a trecut iar 50% 50% si rusu a facut iar o optimizare, el al luat parte economica si i-a lasat americanului parte politica. Acu ca s-a prins c-a luat teapa americanul vrea si el cate ceva nacar niste gaze de sist, un sistem de asigurari, niscava potential hidro. Pe scurt asta e esenta, la care mai trebuie facute cateva corectii cum ar fi ca intre timp au aparut si chinezii pe firmament si li se cuvine si lor cate ceva. Cum imbecilii din Uniunea europeana nu s-au prins ca Englezu cu Rusu ii jooaca cum vor, iar masoneria promovatoarea marilor trusturi este in mana englezilor si amricanilor si se cred independenti, in loc sa promoveze valorile nationale a fiecarui populatii din Uniune distrug orice posibilitate de independenta a popuarelor pentru o falsa globlizare in care castigatorii sunt marile trusturimasonice si datoriile statelor suverane. Pe acestea le vor stinge chinezii, dar nu pe gratis. Asadar Americanii si Englezii, o sa-i vanda pe europeni la chinezi, iar rusu va fi fericit ca scapa de presiunea inflitratilor chinezesti in Iubita lui Siberie. Si toata afacerea se va face in baza unui razboi arabo-european care o sa aiba ca efect: vanzarea armelor americane, distrugerea unor teritorii ca sa fie spatii bune de populat cu chinezi subjugarea economica a singurului adversar potential pentru americani : o euroapa unita. Acesta-i planul diabolic poate insa cel de sus o sa ne ajute, dar am cam utitat de mult sa-i mai cerem ajutorul si atunci … de ce ne-ar ajuta ???

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Paula Pricopie a spus:

  “Romania ca o prada” nu este doar titlul unei excelente carti(Radu Theodoru),este o realitate; asistam neputinciosi la iudaizarea Romaniei(proces inceput acum cateva secole), pentru ca ea intruneste in cel mai inalt grad tentatia perfecta, iar noi,biet popor fara minte,ii slujim in continuare, mai mult, sustinem cu buna-credinta pe mesagerii acestor interese oculte. Oare, nu ne-au ajuns atatea lectii primite pana acum? Oare,nu se vor trezi Romanii, pana nu e prea tarziu???

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 9. PAULA a spus:

  Asta e reforma statului facuta de basescu si ai lui.Acum vrea sa aresteze romanii care au votat. Codruta, din porunca lui basescu a scos pe procurorul Iacob sa ia in miez de noapte listele electorale de la Agentia Electorala care nu si-a facut treaba, sa vada cine il uraste pe basescu,sa intre la Rahova.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. dada a spus:

  Am fost condusi de un ALIENAT MINTAL. Ciracii lui au o ultima zvacnire. E sfarsitul CELEI MAI NEGRE PERIOADE de dupa comunism.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 11. cos a spus:

  Care e om cinstit nu va pati nimic,dar care a votat de mai multe ori pentru o bere sau un mic sa putrezeasca in puscarie…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 12. mike a spus:

  suntem o natiune intre foste trei imperii, avem dusmani cata frunza si iarba, iar noi ne permitem sa ne uram intre noi. Asta ne va distruge ca natiune. Sorry

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top