Către cei care ne-au determinat să le dăm votul

Vom începe să numărăm zilele până când vă vom cere să plecați

(Pentru a risipi orice îndoială mă adresez celor din USL, deși tot atât de bine s-ar fi putut înțelege că în mare parte cei ce ne-au ”obligat” să votăm așa cum am făcut-o în 9 decembrie 2012, sunt cei care au dus aproape la perfecțiune noțiunea de ”jaf instituțional”)

Către cei care ne-au determinat să le dăm votulAșadar domnilor din USL:

Au trecut cele 90 zile de când ați preluat de facto puterea pe care votul nostru v-a conferit-o cu atâta nerăbdare, având în vedere evenimentele din vară. Cu excepția câtorva măsuri reparatorii suntem nevoiți să recunoaștem că suntem protagoniștii unei alte ”țepe” pe care din păcate cu regularitate în cei 22 ani o luăm. Expresia nu este nici pe departe una exagerată sau nepotrivită întrucât ea întrunește atributele care o definesc. Suntem în măsură să putem observa, datorită experienței acumulate, atunci când suntem respectați ca și popor de cei pe care îi mandatăm să ne guverneze și în același timp vedem deslușit când suntem trași pe sfoară.

  Pentru cei mai mulți dintre noi anul 2012 a început cu visul celor din 1989 iar așezarea noastră în stradă, indiferent de temperaturile iernii, a încercat să răspundă nevoilor lor de atunci. Am considerat domnilor, că manifestarea fățișă împotriva unui sistem, ce nu vrea să plece de bunăvoie, în mai mult de 60 orașe din România, va avea ca efect imediat responsabilizarea clasei politice, chiar dacă printre noi arareori se vedea figura vreunui exponent local al acesteia. Cele două luni geroase, în care puterea de atunci a făcut tot ce i-a stat în putință să ne determine să încetăm protestul au avut darul de a crea, la nivelul strazii cel puțin, impresia unei importanțe pe care am avea-o în ecuația viitoarei democrații. Am simțit că împreună reușim să schimbăm în bine administrarea țării și chiar ne-am făcut iluzia că vom avea parte de o cu totul altă abordare a fenomenului politic. Moțiunea de cenzură ne-a adus descătușarea, iar începutul lui iulie finalul coșmarului, credeam noi. N-a fost să fie. Poate că tipul de istorie pe care noi am nădăjduit că îl vom scrie, va aparține generației care va veni după noi.

  Neputința voastră de a cântări un vot masiv pentru trimiterea în fața justiției a unuia care a adus doar dezbinare, răutate și corupție generalizată, dovedește că nu ați înțeles fibra și esența determinării românilor. Nu de condiționările cancelariilor din UE ne pasă nouă, ci de adevărurile care pot construi și lega relațiile dintre noi. Nu banii lor sunt importanți, ci ideea că legea celor 7,4 milioane trebuie aplicată. N-ați făcut-o din teamă, deși toată țara avea această așteptare și v-ați pregătit viitorul politic pe legitimitatea alegerilor următoare, cu acceptarea umilinței noastre din toate părțile. Răgazul oferit sistemului demonstrează, fără putința de a greși, că nu ați dorit și nici nu vă preocupă destructurarea lui. Culegem astăzi, mai mult noi, roadele ineficienței la multe niveluri de decizie prin prezența în conducerea instituțiilor locale sau centrale a acelorași oameni care au pus umărul la pauperizarea noastră. Cum puteți explica menținerea tractoriștilor, oamenilor fără căpătâi aduși de PDL și plantați pe la diferite direcții județene, decât prin cârdășia cu cei pe care i-ați promovat în vară și toamnă? Aceștia sfidează până și conceptul dialogului cu cel de altă părere, și totuși își găsesc locuri în posturi plătite bine. Misiunea lor, după cum vedem este de a reține sistemul pe loc până când alți nevolnici vor apuca de  grumaz, România.

  ”Dreptatea până la capăt” a luat sfârșit în momentul în care cei mai de nădejde stâlpi ai guvernelor lui Băsescu și-au găsit loc  prin Guvernul vostru și mai apoi când cireașa coabitării în schimbul semnării decretului de numire. Niciodată adevărul nu se sacrifică, iar când la mijloc este un popor cu atât mai mult. Dovada faptului că ați ales greșit stă chiar în imposibilitatea de a poziționa țara pe un drum care să ne poată identifica precum și prosopul aruncat în curtea de la Cotroceni, căci bataia de joc a câtorva care, precum soldatul japonez, încă mai sunt lăsați să creadă că pot întoarce lucrurile după cum le spune ”respinsul”. Mulțumită vouă.

  În final vă spunem că noi cei care am ieșit în stradă anul trecut, așa nebăgați în seamă cum suntem acum nu ne simțim manipulați, pentru că am facut-o pentru țara noastră, pe care o iubim necondiționat așa cum ne-au învățat cei de dinaintea noastră. Ne simțim însă înșelați, prostiți, mințiți atâta timp cât printre voi încă se găsesc cei care fură, mint și își bat joc de români. Iar continuând cu aceiași indivizi prin birouri vom înțelege reaua voastră credință în ceea ce privește dreptatea de care vorbeați. Și, ca urmare vom începe să numărăm zilele până când vă vom cere să plecați.

Puneți-vă bine cu Jose Manuel Barroso et comp., pentru următoarea stagiune. Nu se știe niciodată.

Ceialalți, ce se chinuie să nu dispară le spunem să nu-și facă iluzii că pentru ei vremea se scurge neprescriptibil.

 

Virgil Florea

16.03.2013

Votează articolulArticole pe aceași temă64 Comentarii

 1. CS a spus:

  atat timp cat invartim la putere aceleasi partide nu vom schima nimic

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • rusea a spus:

   ADEVARAT,DIN NOU IN STRADA OAMENI BUNI,ASTA E SOLUTIA!

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Lazar Gigel a spus:

  De multe ori regret inflacararea si naivitatea cetatenilor nostri . Se impart in 2 tabere dar nu analizeaza de ce …

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. i.nic. carasteanui a spus:

  Daca nu erati atat de gugustiuci sa va prindeti ca NU AU DE UNDE DRACU sa va dea ce au promis ca e CRIZA MONDIALA, boilor si la altii e si mai rau. Apoi era cazul sa intelegeti ca taierile lui Boc nu erau asa cum spunea Antena 3 asa la misto ci acele taieri ne-au salvat de a depasi pe Grecia. Apoi daca aveati ceva in tartacutza va dadeati seama ca Antena 3 era cu contract de milioane de euro ca Antonescu-Cacarau si Ponta sa ajunga la butoane sa il salveze pe Felix, seful lor, cu ajutorul judecatoarelor arestate acum, de puscarie si de aceea era toata izmeneala din vara si nu mila lui Gadea et comp. de voi, fraierii curului. Adica Boc de rau si prost a taiat dar de fapt nu trebuia, nu ? Sunteti chiar atat de dobitoci sa puteti crede asta si sa nu va dati seama ca hotii au profitat la maxim de nemultumirea voastra datorata crizei ca sa puna pe cine trebuie la guvern, la Cotroceni, la Senat, la Camera deputatilor, la Avocaqtul Poporului, la DNA, la Interne si dupa aceea stau linistiti. Ati foat o masa de manevra proasta si fudula.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Dma a spus:

   ai mare dreptate, boc e un geniu si un monument de verticalitate
   imbecilule!

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Pamfilie Ilie a spus:

   Uite ca mai sunt si persoane cu o gandire limpede,felicitari…..

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Citizen a spus:

   E atat de limpede gandirea ca vedem cerul gurii prin capul lor.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • oana a spus:

   Sunt intru totul de acord cu dvs.,pacat ca suntem putini.Dupa mine,cu parere de rau ne meritam soarta

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • heracliticul2012 a spus:

   Daca reduci totul la cele mai sus srise inseamna c a nu esti altceva decat un manipulator ce inca mai crede ca soarta tarii si a noastra depinde de portocalii …Eroare si mai mare !

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • doru a spus:

    Soarta tarii depinde de Romani si asta se vede din 1300 toamna .Romanii nu pot mai mult decit se vede acum .
    AMIN !

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • georgescu viorel a spus:

   esti un ciumat portocaliu…pui de “gugustiuc” esti tu…basist nenorocit..ce criza?? criza o sa fie cad o sa vezi pe sosea o masina la 5 ore si numai ambulanta si politia..nu e criza ..criza e in capul vostru de imbuibati de capitalisti nesatui..criza noastra e in avionele si iahturile unora ca Patriciu, Voiculescu…Tariceanu..Udrea…si altii care fura de sting..pentru 18 milioane e criza, si pentru 500 de mii de capuse si paduchi curge miere si lapte pentru ca stam ca frairii cu mana intinsa la pomana lor, in loc sa punem mana pe par si sa luam ce e al poporului, al celor care prin munca vie si intelectuala fauresc valorile materiale..asa ca lasa vrajeala ciumat portocaliu ce esti

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ionelia a spus:

   cat ziceau ca sunt?7miloane?,si acum s-au desteptat?mie greu sa cred …………………………………….

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Laurentiu Luca a spus:

  Coabitarea a fost impusa de ue…sa repetam pasii:1-ideea de “lovitura de stat” nu a venit neaparat din laboratoarele cotrocenilor,a fost “gaselnita” pt a declara ilegitima(!!!!!) vointa poporului roman;2-coabitarea,intarita prin semnaturi,a insemnat impunerea “de facto” a dictatului marca merkel.bibliografie-batutul cu palma pe spinarea lui basescu de catre merkel…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Jo Doe a spus:

  BOICOTEZ TOATE ALEGERILE….astia ne lasa nesatisfacuti…asa fac si cu nevestele lor ????

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Ioan Popa a spus:

  Cu cit trece timpul fara sa se intimple MERSUL PANA LA CAPAT, cu atit mai rau pentru tara, pentru noi toti, e timpul sa ne radicalizam mesajul. USL-ul se face ca nu intelege, sau chiar nu intelege, sa nu repete greselile basiste dar nici sa nu coabiteze cu ele, sunt contagioase !!!!!!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. MARIA MEIR a spus:

  Nu vrem sa ne dati,vrem sa faceti ordine,ori asta nu se vede….va invartiti in jurul cozii…protejati in continuare coruptii…il tineti pe cocotatul in varful piramidei…justitia estE in continuare oarba,poate si mai oarba….sa aruncam vina unii pe ceilalti este f.simplu,asta se intimpla din 1989…ceva concret nu se vede…MULTA BAJBAIALA….Asteptam sa se nasca un roman adevarat…OARE CAND !!??

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Geta Resu a spus:

  Pleaca ai vostri, vin ai nostri! Noi credem in ei ca prostii! Cam asa suna o concluzie veche! Ce-am crezut? Ca in USL nu sunt escroci? Hamesiti? Ca isi vor plati impozitele corect? Ca daca nu, ii va taxa fiscul? Ca se vor pune in miscare Parchetul si Justitia? Pai daca s-ar activa ar lovi si in uselisti! Ori, nu se poate!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Jo Doe a spus:

  Si boicotul este o forma de LUPTA…orice inseamna lupta trebuie pus in aplicare !!! SPUNETI UN NU APASAT RESEMNARII SI ACCEPTARII !!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Jo Doe a spus:

  Avea dreptate Edy….esti dintre cei INDEPENDENTI si OBIECTIVI ! aux armes !!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Jo Doe a spus:

  Este TIMPUL sa ne adunam….cei cativa care am mai ramas….sa stabilim prin BUTTERFLY EFFECT cum VREM sa ne fie VIITORUL….noi putem creea viitorul !!! nu sa ii lasam pe altii sa ni /l creeze !!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Citizen a spus:

  Era un semn dinainte de alegeri ca nu merg lucrurile bine, s-au tot inlocuit politiv in functii. Cine le da dreptul legal politicienilor sa ocupe functii pe competente de propaganda?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Jo Doe a spus:

  Avem imaginatie ??? avem ! avem forta ? avem ! macar ne/a ramas forta inertiei din ianuarie 2012 !!! ne mai trebuie VOINTA !

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Jo Doe a spus:

  Mie imi place sa termin ORICE treaba inceputa…NU sa o las NETERMINATA, ca USL ul…USL ul practica coitus interruptus…..o sa vada ei cand o sa aiba un coitus captivus !!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Jo Doe a spus:

  NU MA LAS PANA NU IL TERMIN PE baSSescu – SATANESCU !!! este o OBSESIE !!! intotdeauna imi place sa finalizez obsesia !!!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Dan Buzescu a spus:

  Subscriu, caci nu intrevad realizarea promisiunilor din campania electorala, incl. a celor trambitate in anii in care au facut opozitie in parlament!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Bunghiuz Silviu a spus:

   Subscriu la ceea ce a zis domnul Buzescu si cred la fel ca domnul Lucian ca unica salvare a tarii in acest moment este Monarhia constitutionala.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 17. bmarinescu41 a spus:

  “vom începe să numărăm zilele până când vă vom cere să plecați.” – TIC-TAC TIC-TAC TIC-TAC …. BUUUUUUUUUUMMMM !!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • mimi a spus:

   eu am vrut sa am amanta si am facut una ,am luat de acasa cele trebuincioase si am plecat la ea,dupa un timp am constatat ca tot mai bine era inainte,hei (apropo) ce ziceti este asa?

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Roman Gruie a spus:

  Ce dezamăgire!în curând va trebui să strigâm JOS GUVERNUL PONTA!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 19. virgil_electricianul a spus:

  Competiţia e un fenomen natural.O luptă-i viaţa…clama şi Coşbuc (tot cam fără ecou).Suprapopularea globului, sărăcia lucie a prea multora din cele 6 miliarde de oameni, stagnarea sau scăderea nivelului de trai din cauza accesului inegal la progresul tehnic (3 miliarde de oameni nu au acces la telefon, 2 miliarde la electricitate ş.a.m.d.), moartea violentă datorată numeroaselor războaie de tot felul, poluarea masivă a mediului – toate aceste pericole vitale pentru omenire şi ţara noastră sunt reale. Ele sunt evidente pentru orice om cu scaun la cap. Doar în ultimii zece ani populaţia României ascăzut cu 1 milion oameni (iar în următorii 10 ani va scădea cu încă un milion), în timp ce populaţia globului a crescut cu 450 milioane, mai ales în ţările foarte sărace. Credeţi că această mare de oameni va sta liniştită la „casele” ei, aşteptând să moară de foame? Sau că în năvala ei pentru supravieţuire ne va ocoli pe departe, admirând cu respect blândeţea, omenia sau folclorul nostru (de fapt, lenea noastră)?E bine însă de ştiut că invadatorii, tâlharii, derbedeii se întind doar atât cât li se dă voie… Nu ei sunt de vină când apucă şi iau. N-ar reuşi ei să facă nimic dacă n-ar apărea „cozile de topor” (care îşi vând fraţii pentru 30 de arginţi) şi iresponsabilitatea multor victime.De ce oare tot năvălesc unii şi alţii peste noi, în loc să ducă în altă parte? Pentru că suntem o pradă uşoară. Având o ţară minunată, cu climă plăcută şi hrană suficientă, nu ne-am pus serios problema supravieţuirii, ba chiar am devenit nepăsători,fatalişti. Acceptăm şi credem uşor tot felul de prostii sau minciuni, risipim ineficient resursele, ne lăfăim pe teritorii uriaşe pe care nu le cultivăm (dacă am avea noi densitatea populaţiei din Olanda, în România s-ar înghesui 83 de milioane de locuitori) şi nu preţuim, nu păstrăm, nu apărăm deloc cele căpătate de la Dumnezeu. Până ce alţii, mânaţi de nevoi: suprapopulare, şomaj, lipsă de terenuri agricole ş.a.m.d., vor da năvală să ni le ia. Alţii se zbat, luptă, sunt conştienţi de greutăţile vieţii – pe când noi ne văităm, visăm, chiulim, aşteptăm, stăm, cerşim…In cadrul acestei dure competiţii internaţionale (pe care însă prea mulţi dintre noi refuză s-o vadă), cu inevitabili învingători şi învinşi, câştigători şi învinşi, supravieţuitori şi dispăruţi, s-a pus mereu şi se pune în continuare problema supravieţuirii naţiei noastre. (Re)citeşte Doina lui Eminescu!Pericolele sunt mereu actuale, chiar dacă se încearcă pe toate căile (cel mai adesea cu succes) şi cu tot felul de gogoşi adormirea brumei de vigilenţă ce-o mai avem.
  Slăbiciunile unora – devin foloasele altora.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 20. virgil_electricianul a spus:

  Ce ne va aduce Viitorul
  „Tranziţia” actuală nu e ceva trecător: viitorul va fi o permanentă şi continuă tranziţie – spre necunoscut. Orice clipă e una de tranziţie. Schimbarea şi nesiguranţa vor fi singurul lucru sigur.Capacitatea noastră de supravieţuire depinde de învăţăturile trecutului. Dar prezentul e mult diferit de trecut – iar viitorul va fi şi mai surprinzător. Istoria, trecutul ne pot ajuta doar parţial să facemfaţă la ce ne aşteaptă în viaţa de zi cu zi:- Pericole social-economice: În ultimul secol, populaţia globului a crescut de 4 ori. Majoritatea oamenilor trăiesc în oraşe. Progresul ştiinţei (motivat prea mult de goana pentru câştig material şi prea puţin cenzurat de criterii etice sau morale) a produs noi şi noi tehnologii cu o influenţă majoră în viaţa oamenilor: antibioticele, aviaţia cu reacţie, ingineria genetică, armele de distrugere în masă, internetul -şi multe altele. Ele au mărit dramatic densitatea, intensitatea şi ritmul interacţiunilorumane. Internaţionalizarea sau globalizarea înaintează nestăvilite şi ne implică pe toţi, cu sau fără voia noastră.Sistemele sociale şi economice globale au, în prezent, mult mai mulţi factori: oameni,organizaţii, întreprinderi, tehnologii sau ţări noi, cu mult mai multe legături reciproce. Între ele setransferă cantităţi mult mai mari de materiale, energie şi informaţie, cu viteze mult mai mari decât întrecut. De exemplu, între 1960-2000 populaţia globului s-a dublat, dar traficul anual global (numărul de km parcurşi de oameni În automobile, autobuze, trenuri şi avioane) a crescut de 5 ori. Azi toate evenimentele se petrec mai repede, în număr mai mare şi cu o complexitate interactivă mai mare.Creşterea rapidă şi aparent fără sfârşit a legăturilor şi transferurilor între oameni provoacă o avalanşă de probleme sociale şi tehnice. Soluţionarea lor cere mai multă ingeniozitate, mai multe idei practice – pentru a lua decizii corecte la momentul oportun. Dar foarte des nu mai putem face faţăvitezei mari cu care toate se schimbă în jur, suntem incapabili să producem suficient de repede.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Ghica Claudia a spus:

  In sfarsit romanii si-au dat seama ca prin votul acela nu l-au dat jos pe Basescu!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Vili Rupa a spus:

  Adevarat ,vedem ca ,nu sa schimbat nimic ,mai mult ,coruptia e mai mare .

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Lucian Talasman a spus:

  NU M AI CRED NICI IN MAMA DECI DE ACUM INCOLO VOI OPTA PENTRU MONARHIE COSTITUTIONALA.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ionelia a spus:

   pai si tu cum crezi ca vei reusi sa instaurezi monarhia?ca astia vor schimba constitutia cum vor dori ei cu totiiii asa ca vorbele sunt de prisos daca toti nu fac nimic se ascund

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 24. daniel a spus:

  Sa-i pupati in dos..toti care i-ati votat,nu sunt multi,doar 588!!!:))))

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Radu Florin Pavlov a spus:

  Corect… Dezideratele fundamentale pentru care au fost votati – sa ne scape de Basescu iar pedelistii dovediti hoti sa mearga la puscarie – au fost “uitate” si musamalizate de “domnii” uselisti prin acea COABITARE monstruoasa… Si a fost la mustata sa-i avem iarasi pe udemeristi la guvernare… Iar rabojul noilor magarii ale USL a inceput…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 26. simona a spus:

  SI UITE ASA POLITICA PROASTA PROMOVATA DE INCOMPETENTI DUCE LA EXTREMISM.MA GANDESC LA COMUNISTI SAU NOUA DREAPTA!ADICA ROMANIA NU POATE FI CONDUSA DECAT PRIN DICTATURA,ALTFEL PE TOTI CARE AJUNG ,,SUS” II I-A CU AMETEALA SI UITA DE CEI DE ,,JOS”SI SE PUN PE JAF NATIONAL!CARE E IN STARE SA PROPUNA SI SA PROMOVEZE O POLITICA ECONOMICA COERENTA FARA UN IMPACT SOCIAL NIMICITOR ?PANA LA URMA NUMAI COMUNISTII AU AVUT GRIJA DE BUNA STAREA POPORULUI…ASA CA IMI PUN INTREBAREA CE SA-MI MAI DORESC ,,LIBERTATEA”ACESTEI SOCIETATI SAU ,,INGRADIREA”UNEI SOCIETATI CUM A FOST INAINTE DE ’89?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Adela a spus:

  Ei nu sunt vinovati de cei care au vrut sa creada in minciunile lor inca odata. Ei si-au jucat “cartea”. Dar cei care voteaza cand se vor trezi?. Pana cand cei care vor sa guverneze nu vor propune solutii concrete si cu termene de aplicare,iar daca nu le aplica sa fie schimbati,sau sa renunte de bunavoie pentru incapacitate,nu vom avea un guvern care sa fie constient ca ei sunt acolo sa ne serveasca pe noi cei multi,nu noi sa ii servim pe ei. Ne place minciuna si ne place sa ne vaitam cat putem de tare. Daca noi,cei multi, nu avem coloana vertebrala,de ce le cerem lor sa aiba!!! Este o mare nedumerire a mea si stiu,asta nu intereseaza pe nimeni.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 28. doru a spus:

  Urmeaza sa punem in aplicare ” Planul Islandei ”
  dar oare cum suna acest PLAN ?
  Daca stie cineva , este rugat sa-l aduca la cunostinta .
  Poate stie Nene Florea .

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • florea a spus:

   Nenea Florea stie. Doar ca acel plan a avut in vedere o populatie de cateva sute de mii de oameni care nu platesc energie termica. Cum s-ar spune, ei centreaza si tot ei dau cu capatana. Mi-ar place sa-l putem aplica dar din pacate natiunea noastra este formata din multe embrioane ciudate care au calatorit pe cal inainte sa fie eliberate prin te miri ce unghere prafuite. Iar cei cateva sute de ani au reusit sa scoata omul locului al carui ragait se imbina nefericit cu sforaitul.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 29. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  Robert Horvath spunea…
  VICTOR CIUTACU AMENINTA !
  Victor Ciutacu has left a new comment on your post “FBI PE URMELE CRIMEI ! MARIN CEAUSESCU A FOST UCIS…”:

  Investigaţiile jurnalistice prsupun totdeauna un anumit risc.

  Poate luam legătura pentru mai multe amănunte.

  Robert Horvath
  raspunde
  Va referiti la riscurile pentru dumneavoastra sau seful dumneavoasta Dan Voiculescu ?
  Va stau la dispozitie. Poate avem ocazia chiar sa discutam in cadrul emisiunilor
  propagandistice la Antena 3.
  Fara respect deosebit.

  16 martie 2013, 16:57

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Maria a spus:

  Nu stiu cine a spus ca daca votul nostru ar conta, nu am mai fi lasati sa votam – m-am convins ca asa este; atata patima , atata ura, atatea iluzii, sperante …..
  ,,cand puterea de a iubi va fi mai puternica decat iubirea de putere ,, – atunci ii va fi bine acestei tari
  cand fiecare dintre noi va fi incerca , fiecare in dreptul lui , sa aduca un firicel de bine , aceasta tara se va inteleni de bine, iar glia de bine va fi mai mare decat parloaga de rau; nu mai astept de la politicieni aceasta schimbare, fiecare dintre ei a ajuns acolo pentru interese personale, nu-i priveste binele tarii, poate sunt si cazuri particulare, dar acele voci nu se aud, acele gesturi nu se vad, acele fapte nu se simt… numai faptul ca sunt aproape 600 in parlamentul Romaniei , imi da certitudinea scopului acestor cataratori, si asa cum spunea istoricul Giurascu ,,marea adunare nationala era o institutie mult mai logica,,
  Schimbarea deci nu trebuie s-o asteptam de la ei, ci de la milioanele de oameni frumosi ai acestui neam , care nu si-au pierdut demnitatea , bunatatea , credinta, cinstea si curajul de a spune adevarul in fata …..

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 31. Maria Schulz a spus:

  Adevarat, din pacate…Stiam ca mare lucru nu ne va aduce aceasta schimbare, dar nu-mi imaginam ca voi atat de dezamagita si revoltata.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 32. George Jianu a spus:

  NU CRED CA TREBUIE SA NE GRABIM, Orice procopseala peste noapte, intr-o noapte se duce, asasi rezolvarea unor probleme , aparute in 8 ani , nu se pot rezolva asa repede.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Mihai Mares a spus:

  Da, dar cind se umple paharul…votezi si pe d..ku ca poate no fi asa negru cum pare. Din pacate la noi a fost de acum 20 ani si va mai fi poate inca 20 de acum incolo unul mai negru ca altul

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Pingback: Comentariu la Către cei care ne-au determinat să le dăm votul de către Bulihei | Noutati din Romania

 35. Valentin Mihai a spus:

  Ne mint toti unii mai mult altii mai putin si toti i-si realizeaza interesele.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 36. Emilian Augustin Aftenie a spus:

  CE sa mai spun dupa cum scrie inca o teapa dintre multele pe care cu regularitate o luam de dupa revolutie incoace ce mai poate fi spus cand toate s-au spus.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 37. Nicolae Prava a spus:

  Atata timp cat la putere sunt aceeasi oamenii,aceleasi partide din 90 pana acum, nu vom reusi sa facem pasul spre adevarata democratie si nici spre un trai mai bun

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Elena a spus:

   Credeti ca va veni o zi in care iubirea pentru popor va fi mai mare decat iubirea de putere ? Ei bine, aceea va fi ziua in care se va produce schimbarea in bine la noi in Romania. Este nevoie in primul rand vorba de unire, de iubire intre noi toti si nu de ura si dezbinare ! Doamne ajuta-ne !

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • Nicolae Prava a spus:

    Posibil sa vina aceea zi dar aceea zi va fi ziua in care noi vom deschide ochii si la putere vom pune pe cei care vor in primul rand binele poporului

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 38. clara, Timisoara a spus:

  Jos Ponta, nemernicul basist! sa te ia dracu cu timisorenca oasului meu, Daciana, scarba imputita ca tine, cu taso mare cacat in Timisoara! Moartea sa-ti ia toata familia cacatule Ponta Victor…………. te-am votat in sperzntza ca voi avea si eu un loc de munca, pentru ca am doua licentze la stat, scarba imputita ce esti de jigodie Victore Ponta si Daciana ta, curva dracului, in lumea mendena din Timisoara, boule ce esti, habar n-ai!Stii la cati i-a ……… -osi i-au …………-o, sotiei tale, curva dracului a Timisoarei, in randul oamenilor de afaceri?Intreaba oamenii de afaceri din Timisoara, desteptul lu` peste si prim-ministru! De nu-ti fac eu praf imaginea publica…………. mai vedem, asteapta postarile mele, pe site-ul usl-ului! sa postez asa ceva pe site-ul pdl-ului? Cu placere, daca nu-mi vei raspunde!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top