Concluziile anchetatorilor și comunicatul DNA privind urmărirea penală a Antenei 3

Antena 3 este urmarită penal

Antena 3 urmarita penalDirectorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Postarea lui Lăzăroiu pe Facebook, cu Antena 3 după gratii

Consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a postat pe contul său de Facebook o fotografie trucată (foto) în care sugera punerea Antenei 3 după gratii la câteva ore după anunţul DNA că postul a fost pus sub învinuire într-un dosar de şantaj. Acest gest l-a forţat pe purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, să intre în direct la Antena 3 pentru a-şi cere scuze “în numele lui Traian Băsescu şi al Administraţiei Prezidenţiale”.

La scurt timp, Sebastian Lăzăroiu a şters fotografia pe care o postase.

Societatea comercială Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj

Societatea comerciala Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, in dosarul in care sunt cercetati Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group si SC Intact Publishing SRL, a anuntat Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Procurorii au extins cercetarile in dosarul in care sunt cercetati directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, Camelia Rodica Voiculescu, George Daniel Matiescu, SC Antena TV Group si SC Intact Publishing SRL, dispunand inceperea urmaririi penale fata de SC Antena 3 SA, pentru complicitate la santaj, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

Potrivit procurorilor, in perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Sorin Alexandrescu l-ar fi constrans pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de directorul general al Antena TV Group, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru acesta si ca, in acest scop, va fi realizata o ancheta jurnalistica.

Redam mai jos comunicatele Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la cazul mai sus mentionat:

COMUNICAT DNA

25 iulie 2013
Nr. 695/VIII/3

În cauza penală referitoare la infracțiunea de șantaj reținută în sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, cât și cu privire la învinuiții VOICULESCU CAMELIA – RODICA, MATIESCU GEORGE DANIEL și persoanele juridice S.C. ANTENA TV GROUP S.A. și S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., ale cărei aspecte au fost mediatizate prin comunicatele de presă din datele de 30 mai 2013 și 11 iulie 2013, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus extinderea cercetărilor și începerea urmăririi penale față de persoana juridică S.C. ANTENA 3 S.A. în sarcina căreia s-a reținut complicitate la infracțiunea de șantaj.
Din Ordonanța de extindere a cercetărilor și începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat, în esență, următoarea stare de fapt:
În perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrâns un administrator al unei societăți comerciale (parte vătămată) să semneze un contract în condiții prestabilite, impuse de inculpat, sub amenințarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromițătoare pentru persoana în cauză și că, în acest scop, va fi realizată o anchetă jurnalistică.
Pe de altă parte, inculpatul a dispus trimiterea, către partea vătămată și către alte persoane, a unor adrese de informare emise de către INTACT PUBLISHING S.R.L. și semnate de învinuitul Matiescu George-Daniel, în calitate de director general, prin care, sub pretextul desfășurării anchetei jurnalistice, se solicitau relații privind împrejurarea care făcea obiectul șantajului.
În tot acest interval de timp, pe posturile de televiziune aparținând ANTENA TV GROUP au apărut informații cu privire la compania al cărei administrator era partea vătămată, aspect de natură să-i accentueze convingerea că ar putea fi date publicității materialele compromițătoare care să o vizeze.
Începând cu data de 22 aprilie 2013, au fost difuzate pe postul TV ANTENA 3, sub forma unor știri, materiale cu caracter denigrator la adresa părții vătămate.
În plus, începând cu data de 9 mai 2013, în scopul menținerii și amplificării stării de temere induse părții vătămate, pe postul de televiziune ANTENA 3 și pe cele aparținând S.C. ANTENA TV GROUP S.A., a fost difuzat un spot publicitar prin care opinia publică era informată că vor fi făcute dezvăluiri cu privire la eventuale fapte de corupție în care ar putea fi implicată partea vătămată.
Învinuitei i s-au adus la cunoștință acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.
Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

COMUNICAT DNA

25 iulie 2013
Nr. 697/VIII/3

În completarea comunicatelor de presă privind pe inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, cât și cu privire la învinuiții VOICULESCU CAMELIA – RODICA, MATIESCU GEORGE DANIEL și persoanele juridice S.C. ANTENA TV GROUP S.A., S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L. și S.C. ANTENA 3 S.A., Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus extinderea cercetărilor și începerea urmăririi penale față de învinuitul POP ȘERBAN, președinte al A.N.A.F. la data faptelor, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii de foloase pentru altul.
Din Ordonanța de extindere a cercetărilor și începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat, în esență, următoarea stare de fapt:
În calitatea sa de președinte al A.N.A.F., în perioada ianuarie – aprilie 2013, învinuitul Pop Șerban, în virtutea atribuțiilor de serviciu, a fost informat în mod oficial cu privire la faptul că o echipă de control a Gărzii Financiare – Comisariatul General a efectuat un control încrucișat la două societăți comerciale, din care una era reprezentată de partea vătămată.
Prin intermediul echipelor de control, învinuitul a intrat în posesia unor documente și, cu toate că era ținut să păstreze confidențialitatea asupra activităților desfășurate, în luna aprilie 2013, Pop Șerban i-a prezentat inculpatului Alexandrescu George Sorin informații, ce nu erau destinate publicității, referitoare la derularea controlului dispus de conducerea Gărzii Financiare dar și cu privire la documente a căror publicare ar fi compromis imaginea publică și credibilitatea persoanelor juridice supuse controlului Gărzii Financiare.
În acest context, Pop Șerban i-a remis efectiv inculpatului Alexandrescu George Sorin copii ale documentelor a căror lansare în spațiul public ar fi fost de natură să compromită atât partea vătămată cât și societatea comercială reprezentată de aceasta.
Învinuitului i s-au adus la cunoștință acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.
Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Care sunt concluziile anchetatorilor

Procurorii au extins cercetările în dosarul în care sunt cercetaţi directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, Camelia Rodica Voiculescu, George Daniel Matiescu, SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL, dispunând începerea urmăririi penale faţă de SC Antena 3 SA, pentru complicitate la şantaj, se arată într-un comunicat de presă al DNA remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit procurorilor, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Sorin Alexandrescu l-ar fi constrâns pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract în condiţii prestabilite, impuse de directorul general al Antena TV Group, sub ameninţarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru acesta şi că, în acest scop, va fi realizată o anchetă jurnalistică.

“Pe de altă parte, inculpatul a dispus trimiterea, către partea vătămată şi către alte persoane, a unor adrese de informare emise de către Intact Publishing SRL şi semnate de învinuitul Matiescu George-Daniel, în calitate de director general, prin care, sub pretextul desfăşurării anchetei jurnalistice, se solicitau relaţii privind împrejurarea care făcea obiectul şantajului.”

- au mai arătat procurorii.

Totodată, pe posturile de televiziune aparţinând Antena TV Group au apărut informaţii cu privire la compania RCS&RDS, al cărei administrator era Ioan Bendei, aspect de natură să accentueze convingerea că ar putea fi date publicităţii materialele compromiţătoare.

“Începând cu data de 22 aprilie 2013, au fost difuzate pe postul TV Antena 3, sub forma unor ştiri, materiale cu caracter denigrator la adresa părţii vătămate. În plus, începând cu data de 9 mai 2013, în scopul menţinerii şi amplificării stării de temere induse părţii vătămate, pe postul de televiziune Antena 3 şi pe cele aparţinând SC Antena TV Group SA, a fost difuzat un spot publicitar prin care opinia publică era informată că vor fi făcute dezvăluiri cu privire la eventuale fapte de corupţie în care ar putea fi implicată partea vătămată.”

- se mai arată în comunicatul DNA.

Procurorii DNA i-au adus la cunoştinţă SC Antena 3 SA acuzaţiile, a precizat sursa citată.

Anterior, surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că SC Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj, directorului firmei, Mihai Gâdea, fiindu-i aduse la cunoştinţă învinuirile, în calitate de reprezentant al societăţii.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, el declarând la intrarea în sediul DNA că a fost citat în calitate de martor în dosarul în care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai până în 6 iunie, când Tribunalul Bucureşti i-a înlocuit măsura dispusă de Judecătoria Sectorului 1 cu interdicţie de a părăsi ţara.

Sorin Alexandrescu a depus, în 22 iulie, o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, pentru denunţ calomnios în cazul administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, în care a arătat că acesta a folosit date false sau eronate atunci când l-a denunţat la DNA.

În 11 iulie, procurorii au extins cercetările în dosarul lui Sorin Alexandrescu şi au dispus începerea urmăririi penale faţă de Camelia Rodica Voiculescu, în calitate de asociat la SC Antena TV Group SA şi la SC Intact Publishing SRL, şi de George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, pentru complicitate la şantaj. De asemenea, sunt cercetate SC Antena TV Group SA şi SC Intact Publishing SRL, pentru şantaj.

Sorin Alexandrescu i-ar fi spus lui Bendei că dacă nu încheie actul va fi făcută o anchetă jurnalistică în care se va arăta că în 2009 a semnat un contract de 3,5 milioane de euro cu firma preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru ca în schimb să obţină drepturile de transmise a unor meciuri din cadrul Ligii I.

Procurorii au arătat că Sorin Alexandrescu urmărea să-l determine pe Ioan Bendei să semneze un contract de 7,2 milioane de euro anual, pe o perioadă de cinci ani, însă, în final, directorul general al Antena TV Group a fost de acord şi cu un contract de patru milioane de euro pe an pe o perioadă de cinci ani, promiţând în schimb să nu mai publice informaţiile legate de contractul dintre RCS&DS şi firma lui Dumitru Dragomir, SC Bodu SRL.

Sorin Alexandrescu ar fi discutat cu Camelia Rodica Voiculescu despre adresa trimisă lui Bendei, emisă de Intact Publishing, potrivit procesul verbal de redare a înregistrării convorbirii telefonice care a avut loc între cei doi în 26 aprilie, au arătat procurorii.

Camelia Voiculescu i-ar fi atras atenţia lui Alexandrescu să aibă grijă:

“Super OK! Adică super, mă rog, să vedem! Şi oricum tre’ să ai super grijă, te rog!? Ştii că … Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia”.

Ce a declarat Mugur Ciuvică, după ieşirea de la DNA

 

Votează articolulArticole pe aceași temă26 Comentarii

 1. Anca Zapanta a spus:

  who is this idiot who look so scared??????????????

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Elena a spus:

  Vom ajunge de rasul si a tarilor din lumea aIII-a!!!
  RUSINE DNA!!
  De ce nu va preocupa dosarele in care este furata Romania si noi toti platitorii de taxe si impozite???

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • livia a spus:

   DNA -Basescu-Kovesi face aceasta agitatie tipica politiei politice, sinonima cu teorizarea electoratului d eprin sate, impotriva mass-mediei pentru a “legaliza” asasinatele pe care teroristul international Basescu Traian si complicii lui le pregatesc impotriva jurnalistilor.Membru PMP (partid moartea populara,fals zis miscare populara) Lazaroiu Sebastian din spatele criminalilor angajati prin plimbarile prin tara de mafiot Basescu Traian anunta in numele predentiei romanesti asasinate impotriva mass-mediei care nu este complice cu teroristul international Basescu traian. Cu ordin de la Basescu Lazaroiu a pus dupa gratii Antena3 cea mai importanta televiziune de stiri si anchete jurnalistice din Romnaia, televiziunea a carei emisiuni si anchete jurnalistice este formatoare de opinie in intreaga Europa.In cancelariile occidentale se multumeste CNN si Antenei3 pentru ca prin profesionalism a salvat onorabilitatea Uniunii Europene de infestarea cu terorismul international basist.
   Pe blogul sau neonazistul membru al Mortii Populare in fals zisa miscare populara,Lazaroiu i- a instigat pe criminalii lasati liberi de procurorii corupti ai PICCJ sa traga un glonte in ceafa ziaristilor care spun adevarul despre crimele savarsite de mafiot Basescu Traian si complici lui! Lazaroiu a savartsit aceste fapte criminale in numele Presedentiei romanesti ocupate fraudulos de Basescu Traian.Pana la aceasta ora Lazaroiu nu este pus sub urmarire penala,incarcerat ,iar complici lui criminali indentificati.DNA are treaba cu terorzarea ziaristilor.
   Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu cel ce pune GRATII peste jurnalistii Antena 3, vizeaza intreaga libertate de exprimare din Romania.In acest fel se confirma ca uzurpatorul de calitati oficiale infractor Basescu Traian impune prin PMP9Moartea populara) crimele neonazist-staliniste intr-o tara membra a Uniunii Europene.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • Ilie de la Scularie a spus:

    Ai venit sa imprastii mizerii de Iasi ?

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • livia a spus:

     Du-te si-ti cauta opincile prin crasmeme unde stai in umbra asasinului internatioanl Basescu Traian. Veziti de scurmat in colbul oraselor ,tu n u esti decat un mare ratat care nu poate vegeta decaty in umbra asasinilor securisto-basisti. Daca ai de gand sa mai insulti fao pe un site basist,lasa acest site oamneilor care stiu ce-i dialogul.

     Iata aici de cata infractionalitate sunt in stareneonazistii de la MOARTEA POPULARA ,PMP.Sub protectia coruptiei Oana Haineala ,infractorii si contravenientii mafiotului Basescu Traian ai amplasat pe domeniul public ,in dreptul DNA un banner impotriva Antenei3.
     Eu am pus si va pun si voua o intrebare:

     Oana Haineala DE CE nu anunta Inspectia Judiciara pentru ca politia politica a PMP -PDL , in fapt Basescu/Lazaroiu/Kovesi influienteaza cercetarea penala intr-un dosar de “santaj” fara probe incriminatoare impotriva celei mai profesioniste televiziuni din Romania? Permament mafiotul Basescu Traian a insultat , a terorizat, amenintat siu a ordonat executarea in DNA a Antena3 doar pentru ca la aceasta televiziune prin investigatii jurnalistice s-au facut DOCUMENTAT dovada infractoinalitatii si cirminalitatii socio-economice a numitilor Basescu Traian, Udrea Elena , Blejnar Sorin , in fapt intreaga grupare d ecrima organizata PMP , GRUPARE PARAMILITARA CARE INSTIGA IN MEDIUL ONLINE LA CRIME , CU UN GLONTE IN CEAFA IMPOTRIVA JURNALISTILOR.
     Pentru ca aceste amenintari vin de la sediul PMP, dovedit prin propriul Manifest de sorginte legionar-nazista, pentru ca aceste amenintari online sunt facute d epe site-urile baisite-PDL-PMP nici unul dintre basistii PMP-PDL nu s-au dezis de ele.

     http://www.antena3.ro/romania/jurnalistii-antena-3-amenintati-cu-moartea-221343.html

     http://www.rtv.net/banner-impotriva-antenelor-amplasat-in-apropierea-dna_91136.html

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Radu Untea a spus:

  O Alta comanda politica.Antena 3 incomodati f.mult si asta va dura atita timp cit inca BASEALA mai are puterea si controlul butoanelor.Sint alaturi de voi ! Antena 3 este si aici in U.K. !!!!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Cati a spus:

  DNA, este prea ocupata cu fabricarea dosarelor, nu are timp sa se ocupe de cei care au furat sau mai fura, ci de cei care dau in vileag hotiile abominabile. Dupa logica unei “justitii independente” in viziunea procurorilor, nu este grav si periculos faptul ca se fura si se scoate tara la mezat, ci faptul ca jurnalistii ( unii din ei) dau publicitatii aceste cazuri de coruptie, ca lumea este informata si odata informata, mai are curajul sa judece, sa decida cum voteaza si sa se intrebe cat este de independenta justitia, in speta DNA???
  ASTA CHIAR ESTE GRAV! ATUNCI SA PUNEM BOTNITA PRESEI SI S-O BAGAM LA ZDUP, SA VEDEM NOI DACA VOR MAI EXISTA DUPA ACEEA CAZURI DE CORUPTIE IN TARA ASTA. cu siguranta NU- NU VOM MAI AFLA DE ELE, DECI NU VOR MAI EXISTA

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. justitiarul a spus:

  Parerea mea este ca DNA ar trebui sa se ocupe intai si intai de acel contract dubios care face obiectul santajului – poti oare santaja pe cineva cinstit ? Trebuie sa fii cel putin idiot sa-ti inchipui asa ceva. Daca acel Bendei se stia corect si cinstit nu avea de ce sa se teama de dezvaluirile de presa, le lasa sa apara si apoi ii dadea in judecata pe calomniatori. Dar el singur a recunoscut – conform stenogramelor publicate in presa – ca daca acel contract ar fi dat in publicitatii el ar avea de suferit, ori asta e proba evidenta a necinstei lui si a lui Dragomir. Acest proces de santaj e evident un abuz grosolan al unei justitii subjugate politic.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nelu a spus:

   AI DREPTATE 100% .DNA este total subjugat politic .Nu avem ce astepta de la ei .

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. ROBERT HORVATH SUA a spus:

  CORESPONDENTA SPECIALA PENTRU NIPON PRESS BY KIYOKO HORVATH
  “ADEVARUL DESPRE CAZUL HAYSSAN ”
  ( PARTEA 4 )

  ACTIUNEA HAYSAN ESTE INDREPTATA IMPOTRIVA PRIMULUI MINISTRU AL
  ROMANIEI VICTOR PONTA !
  ACESTA ESTE CONDUCATORUL UNEI ORGANIZATII DE CRIMA ORGANIZATA CARE ACTIVEAZA PE TERITORIUL AMERICAN SI ARE
  LEGATURI CU TERORISMUL INTERNATIONAL PRIN VICTOR BOUT !

  Punerea in bratele autoritatilor romane a lui Hyssam pare la prima vedere o actiune impotriva
  lui Basescu Presedintele Romaniei. Fals. Este indreptata impotriva lui Victor Ponta. Explicatia este simpla. Basescu este pro american iar Ponta este anti occidental cu agenda secreta de a scoate Romania din spatiul de influenta american si a introduce aceasta tara in spatiul fost sovietic.
  Schema este vizibila. Singura sansa a lui Hayssam de a fi pus vreodata in libertate
  este sa asculte instructiunile servicilor occidentale si in special al serviciului francez care detinea fizic pe terorist inainte de a intra pe mana serviciilor romanesti.
  Deci daca va fi lasat Hayssam va vorbi. El este constient in acest moment de ancheta in derulare a serviciului de investigatie american.
  In momentul arestarii sale Haysam avea o avere de mai mult de un miliard de
  dolari. Cea mai mare din bani a fost plasata in SUA printr-o o rganizatie de crima organizata care are in frunte pe fostul prim ministru Adrian Nastase.
  Este o organizatie extrem de periculoasa. Cand un procuror tanar a ajuns aproape
  de adevar , descoperind o uriasa operatie de frauda si de spare de bani el a fost lichidat fizic. Operatia de spalare de bani se desfasoara in SUA. De aceia crima
  infaptuita de actualul prim ministru care l-a aruncat depe balcon pe procurorul
  Panait intra in perimetrul legislatiei americane.
  Hayssan stie ca s-a deschis un dosar al crimei Panai de catre serviciul Interpol.
  El a detailat investitiile care s-au facut in SUA si ampoarea lor. Deasemenea a vorbit in detaliu despre amestecul celui mai important contrabandist de arme din istorie Victor Bout si legatura companiei sale Intersis Corporation,
  Iata un raport declasificat al serviciului U.S.
  “Our investigations into the case found that Nastase, Ponta, Tarau was involved in a multinational oil smuggling ring through which huge sums of dirty money from suspect operations, drug trafficking included, were laundered in USA. Our ….. also found that American company Intersis Corporation, the supplier of all oil importers in northeastern Romania, was not found in the records of the US Internal Revenue Service.
  Intersis Corporation’s southeastern European . Sources with the secret services said Intersis Corporation was allegedly controlled by Russian trafficker Victor Bout, who is suspected of having supplied terrorist organisation Al-Quaeda with weapons.”
  VA URMA

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • livia a spus:

   Chiar nu-ti este rusine? Provoci scarba.BASISTELE.La inceput te arata-=i a fi OM ,acum asemeni prostituatei Simona Fica este un ins doborat d eteoristul international Basescu Traian. Ia spune d-ta frumos unde a fost Hayssam pana anu fi inacrcerat la Racova?De o comisie mixta ruso-americcana antiterorst aai auzit? Basescu este terminat, ion ncurand nu va mai face rau omenirii nici el nici slugile lui,oriunde ar fi plantate.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • pUSCASU a spus:

   eSTI BOLNAV.aR TREBUI SA FII LUAT DE PROCURARI PENTRU INTOXICARE.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. livia a spus:

  Nu nexista nici o ancheta impotriva ANatenei3 ,nici impotriva dir.Antenei1. DNA condus de corupta teorrista internationala ,complice alui Basesc ,Kovesi, face doar agitatie propagandistic -neostalinista pentru a -i ataca pe cei care in mod real, argumentat ,documentat reprezinta cauza care va duce la justa condamnare a mafiotului Basescu Traian. Pentru a înţelege cui îi aparţine avantajul în acest joc este imperativ de aflat dacă Haysam a fost adus în România de o structură controlată de Băsescu sau de o structură controlată de Ponta. În acelaşi timp, ipoteza care susţine că Băsescu ar fi interesat de aducerea lui Haysam, adică a omului care-i poate distruge cariera politică printr-o singură declaraţie referitoare la identitatea „profesorului” care a ordonat o serie de operaţiuni în 2005, pare a fi improbabilă. Pentru a obţine o informare clară asupra situaţiei, am luat legătura cu generalul Hasan Hasan din cadrul forţelor armate siriene:
  Vocea Rusiei: Domnule general, în România se discută intens pe marginea aducerii teroristului Omar Haysam. Am vrea să ştim dacă a fost încarcerat în Siria, care au fost acuzaţiile şi dacă a fost predat autorităţilor române.
  Hasan Hasan: Suntem întotdeauna deschişi să cooperăm cu alte state în domeniul luptei cu terorismul. Dacă o asemenea predare ar fi avut loc, am fi ştiut despre acest lucru. În cazul teroristului român nu am o asemenea informaţie. Mai mult, am aflat de la dumneavoastră despre existenţa lui Omar Haysam.
  O informaţie adiţională şi foarte interesantă ne-a fost oferită de directorul agenţiei de presă SANA (agenţia de stat a Siriei), Ahmed Daua:
  „Siria nu are nicio legătură cu persoana şi soarta acestui terorist. Din informaţiile pe care le am, el era ţinut la o închisoare din Irak şi de acolo a fost transferat în România.”
  În lumina acestor informaţii, datele problemei se complică. În materialele viitoare, vom analiza posibilele scenarii legate de trecut şi viitorul lui Omar Haysam.
  Asadar in ecuatie intra din nou Irak. Generalul irakian Muntahder al-Samari nu exclude posibilitatea ca unele din celebrele răpiri de cetăţeni străini, aparţinînd statelor care au susţinut invazia americană în Irak (precum cea a jurnaliştilor români, a franţuzoaicei Florence Aubenas şi a fostului ofițer de informații de la Pentagon, Roy Hallums), intens mediatizate, să fi fost instrumentate de Steele, cu scopul penetrării reţelelor de răpitori veritabili, aparţinând insurgenţilor. În această situaţie, cu excepţia lui Ovidiu Ohanesian, toţi cei răpiţi lucrau pentru serviciile de informaţii din ţările lor, ştiau că participă la o înscenare, consumată în centrele de interogare clandestină, care erau perfect securizate de forţele pentru operaţiuni speciale americane subordonate generalului Petraeus. Reamintesc faptul că pe 28 martie 2005, jurnaliştii români Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci (angajaţi la postul Prima TV) şi Ovidiu Ohanesian (de la ziarul România liberă), împreună cu ghidul lor irakian Mohammed Munaf (despre care ulterior s-a aflat că avea şi cetăţenie americană) au fost răpiţi la Bagdad de către persoane necunoscute. După ce au fost ţinuţi 3 zile într-o locaţie din Bagdad, ei au fost transferaţi la 1 aprilie 2005, în beciul unei ferme, aflată la 15 km sud de capitala irakiană, fiind eliberaţi după 55 de zile. În tot acest timp, în mod misterios, în România au ajuns în timp real şi au fost difuzate pe toate canalele TV mai multe casete filmate de răpitori cu ostaticii, în care cereau retragerea militarilor români din Irak. Operaţiunea de eliberare a fost condusă de preşedintele Traian Băsescu prin intermediul unei celule de criză din cadrul CSAT, stenogramele legate de răpirea din Irak, fiind secretizate pentru următorii 50 de ani”.Concluzii Ce are de ascuns Traian Băsescu? De ce a dispus ca stenogramele să fie puse la secret 50 de ani? Pentru că aceste stenograme demonstrează COMPLICITATEA la răpirea jurnaliștilor, iar aceste dovezi sunt probe pentru actul de TERORISM făcut de Traian Băsescu.
  ( sursa 9AM, forum Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti)

  Vedeti romanii stiu totul despre teroristul international Basescu Traian.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • livia a spus:

    Bine ca nu sunt animalizata asemeni tie ,un biped in genunchi care habar nu are cand este dus la abator .Doar huliganii asasinului Basescu insulta pentru ca la atat ii duce mintea lor de brute sub umane.

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Acciduzzu a spus:

  Antena 3 suntem noi, populatia dezmeticita a Romaniei, constienta de potentialul ei sp[iritual si politic si de rolul ei intru apararea si dezvoltarea Romaniei in acord cu resursele sale naturale si umane! Ilegalul de la Cotroceni si clica lui trebuie indepartati de urgenta. Suspendarea trebuie initiata de urgenta.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Pingback: Urmarirea penala a Antenei 3 pentru complicitate la santaj este o manipulare. Nu spun ca nu este grav. Spun ca se doreste mai mult decat ce se vede la suprafata adica “linistirea” jurnalistilor si eventual impingerea postului de televiziune An

 10. Argenta a spus:

  Este o rusine ceea ce se intampla.Nu trebuie insa suspendat ,trebuie condamnat pentru inalta tradare,alta suspendare nu are rost.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Ciuciu Dumitru a spus:

  ANTENA 3 SUNTEM NOI,SUNTEM CEI CARE AM VOTAT LA REFERENDUMUL DIN 29IULE 2012 PENTRU SUSPENDAREA BASESCULUI,NU MAI PUTIN DE 7,5 MILIOANE DE ROMANI CARE-L VOM SUSPENDA DIN NOU,ATUNCI CAND LEGEA REFERENDUMULUI VA PUTEA FI APLICATA,ADICA PESTE UN AN CIN CVORUMUL VA FI DE 30%.NICIODATA NU-I PREA TARZIU PENTRU ASTA,NUMAI SA NU-SI TERMINE MANDATUL PE CARE L-A CASTIGAT FRAUDULOS ANUL TRECUT LA REFERENDUM.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 12. MARIA MEIR a spus:

  Poate crapa Basescu si toata gasca lui de lingai,noi tot ne vom uita la antena 3,pentru ca la Antena trei,emisiunile sunt obiective si nu-l linguseste pe Basescu.Nu pot privi LABE1,s-o vad pe Pora,cand o vad pe ea,vad ingurcitarea cirnatului.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 13. voicu a spus:

  Mai copii,de ce nu va apucati voi de muncit?E mai usor sa pupati hotii in cur pentru a manca bine fara sa lucrati.Nu sunteti toti prosti,in esenta,dar pupincurismul va face de ras.Va tineti de coada HAITEI cu dintii.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Stanculete Violeta a spus:

  Stau si urmaresc toate stirile legate de presupusa infractiune facuta de postul TV,Antena 3.Sincer ma apuca o mînie si sufletul mi se umple de ura si scîrba cind vad cite nedreptati se fac in aceasta tara.De CE? Fiindca Antena 3 a scos la iveala si scoate cu documente si acte toate magariile ,furturile ,hotiile guvernului Basescu-Boc.Ca au aratat ce a facut Duta la Casa de Asigurari,ca a arata cum s-a căpusat petrolul romanesc si multe si multe alte nereguli.Si acum ,vezi draga Doamne ca Antena 3 șantajeaza ….PE CINE? ,domnilor de la DNA????.Voi cei de la DNA cîta carte si cîte legi ati retinut si învatat in acesti 23 de ani?Sunteti niste oameni de nimic ,sunteti niste slugi si sclavi care pupati talpile si genunchii lui Basescu Sunteti fara simt patriotic ,fara bun simt si fara cel mai simplu dar uman fata de poporul nostru .Nu va convine ca va critica si va pune in fata documente pe care nu le puteti sa le dati o justificare?Ginditi-va ca Basescu va pica.Il urîm…ne-a mintit cu promisiuni desarte,ne-a taiat din salarii si pensii,a desființat școli si spitale,a fugarit tineretul peste granita,ne-au fugit specialistii din toate domeniile peste granita .! Cum mai sperati ca acest om ,aceasta vipera care musca pe ascuns pe fiecare ,ar mai fi ales de popor.Jos Basescu!Jos procurorii si judecatorii lingai a lui Basescu!
  ANTENA 3 VOM FI ALATURI DE TINE!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top