Daca vorbesti liber esti ARESTAT – Se intampla in Romania

Daca vorbesti liber esti ARESTAT

Inregistrarea video a discursului si arestarii unui om care a indraznit sa vorbeasca liber in Romania

Ziua in amiaza mare, romanii sunt saltati de pe strada de catre jandarmi, daca indraznesc sa-si exprime liber, in public, convingerile.

Bucuresti 5 noiembrie 2011, Piata Universitatii …………

 

 

Un cetatean isi exprima public doleantele:

“Nu sunt de acord ca banii mei să fie folosiți împotriva mea”

“Nu sunt de acord ca banii mei să fie folosiți pentru a înfăptui lucruri pe care eu nu le vreau”

Reactia autoritatilor?

Nu trece un minut si cetateanul indraznet este saltat pe sus de 10  jandarmi.

Video: Discursul si arestarea unui om care vorbeste liber in Romania

 

 

- din Constitutia Romaniei: Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Sursa: http://rebeluniunea.tk/

Daca vorbesti liber esti ARESTAT – Se intampla in Romania 5.00/5 (100.00%) 1 voteArticole pe aceași temă38 Comentarii

 1. ROBERT HORVATH DEVA a spus:

  BASESCU DA ORDIN DE ARESTARE A CINESTULUI ROBERT HORVATH LA NEW YORK !

  VICTOR NICOLAE

  ORDIN DE RESTRICTIE

  New York Magazin > Nr. 606 > Editorial

  Avem de recucerit o demnitate romaneasca, avem o cultura reprezentativa valoroasa! Cum le facem cunoscute? Intelectualii puterii au un institut cultural, ce fac cu el? Romanii au o tara si o diaspora din ce in ce mai numeroasa. Seful statului a avut, ca prim marinar, o mandra flota: ce-a facut cu ea? Ce face acum cu Romania? Cand Iliestii si Basestii aveau flota, era revolutie. Cand au o intreaga tara la picioare, e criza si intram in recesiune… dar despre astea nu se mai vorbeste in presa bucuresteana,

  unde si recentele tulburari din centrul Parisului au trecut sub o dubioasa tacere, in vreme ce toate fortele de ordine au primit ordinul secret de intensificare maxima a antrenamentelor privind lupta de strada.

  FRAUDE INTELECTUALE

  Si Plesu are o revista, atinsa de incremenirea in proiect. DILEMA lui VECHE – Nr. 258 publica opiniile directoarei Institutului Cultural Roman de la New York, care se credea a fi o ‘biata femeie’ in CATAVENCU. Dilematic, s-a razgandit: “Nu, nu cred ca sint o biata femeie si eu!” Acum, ea revendica “un fel de obsesie a lucrului facut bine si in folosul celorlalti”. Leo o intreaba in serviciu comandat: “Unde a disparut troublemaker-ul de serviciu – Robert Horvath?! (Cel care a orchestrat campania anti-ICR provocata de expozitia ‘Freedom for Lazy People’.) Desi stiu ca obtinusesi un ‘restraining order’ – individul nu avea voie sa se apropie de tine la mai putin de o suta de metri…”

  Ce ‘restraining order’? Ce ordin de restrictie emis impotriva unuia care n-ar avea voie sa se apropie de Corina Suteu? Nu s-a obtinut in justitie niciun astfel de act, de care ar fi trebuit sa stie si cel restrictionat, ca de aceea este pronuntata interdictia. Biata-nebiata femeie Corina consimte la dezinformare si adauga: “Domnul Horvath n-a disparut (…) am fost foarte surprinsa ca fusese invitat la Ziua Nationala a Romaniei, organizata de consulatul din NY. A venit, a relansat foarte agresiv tot felul de injurii la adresa mea si a ICR (…) Mi-am spus opinia, in scris, catre MAE (…) cei care il tolereaza si incurajeaza pe Robert Horvath in continuare au o atitudine cel putin ambigua fata de tocmai principiile demnitatii diplomatice si a valorilor patriotice pe care pretind ca le apara.”

  Ce-a facut MAE instiintat in scris? Discretie. Normal, sefii Corinei ar fi retras-o imediat, presati de principiile demnitatii diplomatice si valorilor patriotice ce se cer aparate cu deosebita fermitate, nu-i asa? Nu-ti periclitezi inaltul functionar obligat sa intretina amiabile relatii cu publicul in conditiile in care acesta necesita un ‘restraining order’, fiind sistematic atacat… prin intermediul fortelor de ordine. Corina recunoaste telefonic inexistenta unui ‘restraining order’, cand ‘troublemaker’-ul o intreaba politicos despre minciuna din interviu. Leo mai mediteaza persuasiv: “Stau sa ma-ntreb: ce se poate face cu asemenea ‘cazuri’ de (clara!) hartuire, sa-i zicem institutionala? Mi se pare anormal ca astfel de indivizi sa beneficieze de un fel de ‘impunitate’ pe motiv ca, vezi Doamne, sint ‘dusi’: adica, ei cheama (degeaba) politia, voi de ce nu puteti sa-i dati in judecata?!”

  Cum, chiar avem de-a face cu un caz de clara hartuire institutionala prin apel politienesc?! Leo, dezmeticeste-te! Politia americana a patruns repetat, dupa ora 21, in cladirea reprezentantelor romane de la New York, spatiu aparat printr-o imunitate diplomatica inexpugnabila. Situatia devine chiar ‘dusa’, impinsa pana aici de cei ce cunosc adevarul, dar mistificarea roz, minciuna comoda si iresponsabilitatea cronica i-au impotentat temporar.

  LIBERTATEA DE EXPRESIE

  In 1 decembrie 2008, de Ziua Nationala a Romaniei, organizata de Consulatul din New York, este invitat la festivitate chiar ‘troublemaker’-ul Robert Horvath. Corina nu va pierde prilejul de a-l vedea in catuse pe hartuitorul ei, numai sa intre in perimetrul celor o suta de metri restrictivi si paranoici. Ceea ce Robert face de cum intra pe usa. Este atat de ‘dus’, dupa parerea lui Leo, incat se crede intr-o tara foarte libera, unde dreptul lui inalienabil de cetatean ii ofera la discretie toate oportunitatile comunicative. Deci, intreaba despre cum se cheltuiesc dolarii la ICR sau despre expozitia terorista a puturosilor din vara, aceea antiromaneasca, anticrestina si antisemita. Nimeni nu-i raspunde, de parca le-a luat mutu’ graiul. Directoarea ICR si subalterna ei zambesc cu subinteles, iar consulul… isi asuma intreaga responsabilitate. Apare politia, asta americana. “Dracu’ te-a luat, mai, asta, perturbatorule, vom scapa de tine, ti-am copt-o!”

  Daca ar fi navalit gradatii ordinii noastre, Robert ar fi zburat in strada si si-ar fi rupt oasele de caldaram. In cazul adunarilor protocolare si politia newyorkeza are un consemn special – se poarta fara pic de menajament, pana ce agresorul e complet imobilizat. Si acum, atentie, vine scena cea mai tare, patentata sub slogan publicitar…

  ONLY in NEW YORK!

  Politistul american cu privire de erete si obraz masliniu il localizeaza printre invitati pe reclamat, se apropie profesional si, cand toata lumea din jur se asteapta sa-l umfle… ofiterul isi pune haina-n cap! Isi ascunde fata-n veston si cauta s-o stearga repede din zona. Superiorul lui, la fel. Incredibil, dar adevarat. ‘Troublemaker’-ul lui Leo, hartuitorul institutional Robert, tine in mana un aparat de filmat si poarta-n piept ecusonul presei, verificat temeinic, trimestrial, de NYPD. Pretinsa lui agresiune cade sub incidenta Primului Amendament la Constitutia USA, care impiedica ingradirea libertatii de constiinta, a libertatii de exprimare si a libertatii presei. Cine sunt hartuitorii si incalcatorii acestui faimos amendament? Directoarea ICR-NY si subalterna ei. In loc sa raspunda civilizat reporterului cu ecuson verificat de politie, ele i-au pus pumnul in gura: furioase, au astupat cu palma, golaneste, obiectivul camerei si au chemat

  conspirativ ofiterii. Aceasta este tot o parte dintr-o expozitie icerista, suteista, patapieviciana, antiromaneasca, una a mentalitatii diplomatice basesciene, dedata ‘live’, in inima celui mai democrat oras al lumii, chiar la Public Library.

  Avem diplomati lipsiti de diplomatie! Ce faceti cu ei?

  Saltati-i, inlocuiti-i urgent cu altii, mai civilizati, mai conectati la realitatea internationala, pana ce nu-i prea tarziu… Imaginea Romaniei arata datorita si lor ca in caricaturile sponsorizate pe ban public, romanesc, la MoMA, muzeul unde se poate latra grafic pe un perete intreg fara a ramane acolo nici macar urma unei muscaturi autentice.

  The court gave the defender a restraining order!

  Minciunile jalnice ale ‘Dilemei vechi’ si ale altor reviste inrudite se inscriu intr-o denigrare mai ampla, bine coordonata. Ca si pe vremea securistilor scoliti, neoactivistii reinventeaza stari de conflict intre romani. Intelectualii lui Basescu ii discrediteaza metodic pe cei aflati in America, etichetati fara incetare ca mitocani de azbest, ca national-comunisti agresivi, ca golani tricolori, ca ramasite legionare, extremisti, negationisti, criminali, mancatori de sarmale, straromano-americani, kitscho-dependenti, provinciali, spioni sau hartuitori de joasa speta. Nu sunt crutati nici cei din tara: animale, gaozari, tiganci imputite, patrioti de tramvai, turma, stigmatizati cu fier rosu, corupti, degenerati, ingamfati, prosti, rai, manelisti, prostituati pe linii de centura, fecalici, mafioti, putori, omuleti patibulari, vulgari, agramati, bolovanosi, tocmai buni ca dupa spanzurare sa fie si urinati corosiv…

  Criza globala va trezi insa curand in acesti patibulari stigmatizati o furie revolutionara adormita, dar bine sedimentata decembrist, si atunci… presedintele tarii, primul lui ministru si acolitii lor iresponsabili isi vor dori cu disperare un ‘restraining order’ impotriva romanilor de pretutindeni.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Dan a spus:

  Ce ne putem astepta de la Plesu, Dinescu, Liiceanu (Apel catre lichele), Patapievici (au urinat toti pe capetele noastre)? Acest Plesu, dupa ce l-a slujit preaplecat pe Basescu, acum face pe dizidentul, dupa ce marinarul betiv i-a dat cu flit. Nu pic de bun simt, ei se inchesuie la drepturi ca porcii la troaca, au trait si traiesc bine pe spinarea contribuabililor, prostii care-i asculta de ani de zile. dureros e ca o buna parte din acesti prositi sunt prosti dea binelea, ii cred pe acesti latrai orice ar spune, ba inca devin si partizanii lor zgomotosi si ofensivi. Romani va meritati soarta, inca traiti prea bine in raport cu gindurile si faptele voastre. Ati ajuns batjocura accestei lumi si nu va pasa, ii dati inainte cu inconstienta! La mai mare si la mai mult!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 1 Thumb down 0

 3. acuvio a spus:

  Bravo lui, importantă este reacţia autorităţilor! Parcă a mai fost amendat un tânăr care a spus pe stradă un banc cu poliţişti! Ne vor în comoditatea benignă şi controlabilă a blogurilor, facebook-ului :)
  Pe stradă nu se vorbeşte tare, chiar vreţi să acoperiţi prin voce zgomotul maşinilor, vor fi interzise şi tricourile cu mesaje, pericol de accidente :)
  PS acum văd toate comenturile la postări din prima deschidere, poate la mine o fi fost problema.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Carata eugen a spus:

   Pe vremea cand se scriau drepturile de libertate a exprimari,baieti destepti nu considerau de actoalitate,aceste drepturi,ei atunci alergau in maratonul,,vindem vechiturile lui bula,le cumparam noi,,acum avand puterea financiara restabilita,vor iarasi controlul totalitar,unde mai puneti ca marele carmaci a ajuns chiar pe puntea vasului cu pirati.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 1 Thumb down 0

 4. Pingback: Comentariu la Daca vorbesti liber esti ARESTAT – Se intampla in Romania – Inregistrarea video a discursului si arestarii unui om care a indraznit sa vorbeasca liber in Romania de către acuvio | Noutati din Romania

 5. Alexandru Cojocaru a spus:

  daca cineva implicat in incident vede aceasta pagina, as vrea numele politistilor care l-au agresat pe cetatean

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. kukasy a spus:

  f bine va face, mai bn ar fi sa mai puneti osul la munca nu sa asteptati sa va cada din cer si sa dati vina pe basescu sau pe altii care sunt la conducere

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 2

  • Zeno a spus:

   Sunt romani politicienii!
   In Romania sunt f multe anormalitati! Seful Statului batjocoreste Armata pe postul National de Televiziune, nu avem voie sa stim ce se intampla cu banii nostrii, platim n impozite pentru diverse “gaselnite” dar nu beneficiem de nici un serviciu onest, platim si banii platiti se intorc inpotriva noastra. Se face reparatia aceleasi strazi de n ori, suntem sufocati ziua de praf si de gaze ca peste 1 luna sa se sape din nou pe motiv ca s-a uitat nu stiu ce minune si…calverul nostru continuua de ani si ani…”aici sunt banii d-voastra!” S-au platit miliarde de dolari la acea firma americana pt autostrada DEGEABA, s-au ratat miliarde de EURO de la UE pentru ca “nu exista proiecte viabile”= incompetenta guvernamentala si a institutiilor orasanesti, judetene, locale (adic tot a politicienilor) dar, s-a taiat din pensii, s-au inghetat salariile bugetarilor, s-au inchis spitale, s-a distrus industria, agricultura, turismul, invatamantul, cultura, siguranta cetateanului, etc insa se reinoieste anual parcul de masini al parlamentarilor…Chiar asa..”unde sunt banii nostrii?!”

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Costiputza a spus:

   Bai kukasy cine te-a facut asa prost/proasta, ma-ta de capul ei sau a avut un colaborator de origine animala? Ce inseamna sa pui osul la treaba, sa muncesti ptr ca guvernantii sa aiba de unde fura? Cine asteapta sa-i cada din cer, oamenii care muncesc, platesc impozite, care nu fura, care spera sa primeasca ceva in schimbul activitatilor prestate? Daca nu avem spitale sau sintem lasati sa murim ca niste animale, daca nu avem parte de educatie, de cultura inseamna ca asteptam din cer? Poate nu stii in ce consta juramintul unuia dintre guvernanti in frunte cu marinarul chior, adica sa servesc acest popor si sa-i asigur bunastarea spirituala si materiala? Adica in lipsa de de materie cenusie te-ai gindit vreodata ca cei ce sint in fruntea statului nu sint acolo ptr binele lor personal, ci ca sa ne reprezinte pe noi, iar daca noi avem probleme atunci ei sa gaseasca o solutie? Iar atita timp cit base e la conducere el raspunde personal de tot ce se intimpla (tot e el presedinte jucator), asa ca degeaba il pupi tu in cur, tot el e de vina ptr starea in care sintem, dar ne ingretosezi pe toti cu comportamentul asta tipic stalinisto-comunist din anii revolutiei muncitorilor impotriva burgheziei. Ti-as ura sa te duci in patria revolutiei permanente si sa ne scutesti cu prezenta ta in aceasta tara care nu convine aspiratiilor tale!

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • nini a spus:

   sictir, ordinarule! Politicienii sa puna osul la munca , ei se autoaleg si-si fac jocurile murdare, nu-i alegem noi. Ei platesc o taxa ca sa intre in politica si sunt penali. Ei au nevoie de protectie ca ori au facut crime ori au incalcat legea. Si tu, jigodie pupa-l in k@u@r pe basinosul tau , care este dovedit terorist international. Sa-ti fie rusine jegule. Cand o sa ti-l aresteze ce ai sa zici? Ca nu ai stiut?

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • maria a spus:

   kukasy, existenta ta jalnica dovedeste ca mama prostilor este mereu gravida,dar sper din tot sufletul ca tu sa nu ai nici un urmas pentru ca ar fi o adevarata tragedie. Nu stiu ce sex ai si nici nu ma intereseaza pentru ca imbecilitatea ta este fara limita. Nu pot sa inteleg cand va veti satura (tu si cei de o teapa cu tine) sa mai lingeti orificiile abjecte situate intre muschii fesieri ai celor de la putere…Chiar nu va este greata de loc??? Din cauza accidentelor genetice ca tine au ajuns acesti criminali la putere. Ce ar fi sa nu mai dai sfaturi tampite si nesolicitate, pune tu osul la munca si lasa linsul! Asa-i ca nu poti? Pentru asta ar trebui sa iesi din hazna, dar tu esti obisnuit acolo si-ti place duhoarea, nu ai putea trai intr-o lume normala. Fii bun du-te inapoi acolo si lasa-ne, lamentarile tale de nimic imi provoaca doar o greata profunda. Va infiltrati peste tot si comentati la comanda, esti jalnic, dar nu-mi este nici macar mila de tine, doar scarba.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • vrabiuta a spus:

   si dumneata de ce nu pui osu la munca si pierzi timpul aici? si de cind ma rog a devenit o ”fapta buna” abuzul in putere?daca tot ai timp citeste constitutia romaniei ,te asigur ca merita!

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • EMY a spus:

   mai kukasy ,am impresia ca maicata te-a conceput la o varsta destul de frageda ,de ai iesit asa dobitoc si prost ,si acuma saraca regreta ca nu a folosit prezervativul cand trebuia ….mai martalogule, cum poti sa gandesti in felul asta asa prost ,daca ai suflet macar si tu acolo cat de cat ,punete in siutuatia celor in varsta si pensionarii, care au slujit tara ani lungi c-a niste sclavi si acuma isi cersesc pensiile pe la ghiseuri ,care si alea sunt vai de mama lor ,de abia le mai ajung de 1 kg de cartofi ,si tu le ceri sa mai puna osul la munca ….ce ti as pune eu osul tie undeva, stiu eu unde si apoi ti la-s baga in gura ca poate cine stie iti ajunge materia cacanie la cap nu cea cenusie??….

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Pingback: Interzis celor care nu stau bine cu inima si cu nervii « Hai ca se poate!

 8. Pingback: Oare despre Basescu cum vorbesc? Astept parerile dumeavoastra. « Hai ca se poate!

 9. siegfriedthieffen a spus:

  Dragii mei, singura concluzie pe care o trag de aici este ca… in Romanica de azi ma simt mai in (ne)siguranta decat in cea de acum 25 de ani.Sunt cel mai (BI)ne aparat cetatean din (m)UE!Am 8 bucati 2/2m jandarmi care imi pazesc… pardon miros curul ca nu cumva sa ma basesc in potriva lui Basescu! Va dati si voi seama ca nu mai pot ridica privirea din pamant decat DACA SI NUMAI DACA (asa ca la mate) va exista un moment in spatiu si timp in care eu sa pot sa-i fac praf pe toti cei 8 ce-mi stau in coada!Cum nu sunt insa vre-un sfant si nu am nici puteri paranormale….

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. bianca a spus:

  vai si amar ce sa intampla in romania,eu am o singura intrebare ROMANIA INCOTRO???????????????ce sa ales de tara noastra praful in orice sistem din romania,cine ne da raspunsuri nimeni,nu avem dreptul sa ne exprimam parerea si nici sa cerem socoteala nimanui,unde sunt banii??????????asta ii buna,eu as vrea ca toti cei care sunt sus acolo unde ii bine au bani masini vile vilute si toate luxurile sa se puna 1 zii in locul meu,am lasat in romania tot viata prieteni sa vin in strainatate la munca dar vai de ce zid m-am lovit,am venit aici unde nu poti nici iesii din casa linistit,nude mai pun ca am copil mic,de cand am venit aici vreau sa ma intorc acasa dar nu pot ca nu am ce face acasa si din vina cui?
  aici nu vreau sa imi cresc copilul vreau acasa in ROMANIA de ce nu face nimeni nimic?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Mari a spus:

  Ce s-a intamplat cu tanarul, stie cineva?

  Am ajuns mai rau ca pe timpul lui Ceausescu… Tot auzeam eu oameni jelindu-se “Of, ce bine a fost pe timpul raposatului” (la care imi venea sa-i iau la pumni)… Acum s-a intors, dar si mai rau, nu vi se pare?!… Cati se bucura in Romania de aceasta situatie?… :( ((

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • Attrexx a spus:

    Va citesc. Multumesc pentru aprecieri, fie ele pro sau contra.
    Important este ca ceea ce s-a intamplat pe 5 noiembrie sa nu fie un act singular.
    Mi-a fost si mie greu sa-mi fac curaj sa urc acolo.
    Stiu ca inceputul este greu.
    Dar va va place imediat. Sa spuneti cu voce tare catre toata lumea ceea ce pana atunci nu ati spus decat in familie/gasca sau pe internet.
    Nu cred ca vor mai da dovada de aceeasi prostie data viitoare.
    Multi deja se pregatesc sa vorbeasca la fel in diferite zone ale Bucurestiului sau prin tara.
    Pe mine si ceilalti care gandesc si simt ca mine ne gasiti pe Facebook. Cautati user-ul Indignati-va Attrexx (eu) si pagina OccupyRomania care este arma mea si-a voastra impotriva “lor” (stiti toti prea bine cine sunt acesti “ei”).
    Dtay free!

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 12. ROBERT HORVATH DEVA a spus:

  UDMR ARE PREGATIT 9 SENATORI SECURISTI IN LOCUL LUI GEOANA !

  Senatorii UDMR iau in considerare varianta de a propune un securist propriu la sefia Senatului, pentru cazul in care Mircea Geoana va fi revocat din functie, Gyorgy Frunda declarandu-se de parere ca, astfel, acest for va avea “cel mai bun presedinte si cu gradul cel mai inalt”. La scurt timp dupa ce PSD si-a anuntat intentia, Gyorgy Frunda, a spus ca si UDMR ar putea sa aiba un candidat, daca se vor organiza alegeri pentru presedintia Senatului. UDMR a declarat pentru Ziare.com ca, in cazul in care va fi ales un presedinte din partea Uniunii, “Senatul Romaniei va avea cel mai bun presedinte”. “Oricare din cei noua (senatori UDMR sunt toti colaboratori vechi si actuali n.red.) , toti suntem la fel de buni si de capabili. Vom hotari cine sa fie candidatul nostru daca hotaram asa. Inseamna ca in sfarsit va avea Senatul Romaniei cel mai bun presedinte – impartial, competent si care va respecta regulile jocului securitatii politice.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Andrei a spus:

  Eu am fost arestat si retinut timp de 130 de zile fara sa fi existat probe…
  Am inserat in actele de cercetare acest fapt si nu se intimpla nimic cu cei vinovati.
  Important de stiut este cine e tipul si cum ne putem uni fortele …

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Cristy a spus:

  Am ajuns sa-mi fie sila de tara asta si de scarba aia cu chelie! Are dreptate cetateanul respectiv, din videoclip, noi suntem lasi, ar trebui sa iesim mai multi, chiar toti, in strada si sa ne aratam indignarea fata de rahatul asta de basescu si clica lui, care-l pupa’n fund. Niste nemernici!
  Reafirm ca suntem lasi si datorita faptului ca, la momentul interpelarii si invitarii la sediul jandarmeriei, nicicare din cei cativa cetateni care se aflau la fata locului nu au intervenit pentru a-si sustine concetateanul. …Si, culmea! Toti stim ca avem drepturi, toti cunoastem ca ne putem exprima liber.
  Inca o data, mi-e sila de tara asta!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Catalin a spus:

  Acesta este inceputul sfarsitului, ca sa fiu mai exact:
  in decembrie 89 o societate in care libertatea indivduala era interzisa de LEGE, justificarea fiind determinata de interesele de grup a natiunii ….. sunt cele ce dicteaza, a fost daramata.
  Ce s-a pus in loc ??????????
  O democratie originala in care treptat, treptat, drepturile individuale, si suplimentar cele de grup sunt interzise de executiv daca sunt in contradictie cu intersele fariseilor de la putere.
  Astfel revenim la bunul plac al celor de la putere si prin urmare asistam ala esecul democratiei in Romania si implicit a tuturor institutiilor asa zis democratice: parlament, justitie, guvern, presedentie
  S-au schimbat doar jucatorii si demunirile formale ale regulilor, regulile in sine nu s-au schimbat, iar libertate individuala nu va fi recunoscuta de societate atata vreme toti majoritatea indivizilor nu isi vor afirma libetatea. Libertatea este daruita de creator omului, e dreptul sau de a alege. Atunci cand insa nu stie sa aleaga si face alegere proasta (vezi marul din gradina edenului)isi pierde din libertate fiind legat printr-un lant de ispititorul care l-a ademnit intru prostie. Dezlegarea de lanturile raului prostiei si miciunii fiind insa posibile numai daca o vrei si esti constient ca odata recastigata libertatea vei sti a o folosi.
  LIBERTATE vom avea numai daca VREM sa rupem lanturile, convinsi fiind ca STIM SA ALEGEM BINELE.
  Daca nu demonii vor conduce, dandu-ne false tinte, prin tot felul de minciuni ca: tranzitie, integrare, restructurare, criza mondiala, zona euro in numele carora vor motiva: ingradirea libertatilor, falsul si minnciuna, ditrugerea incalcarea drepturilor.
  CONCLUZIE: AVEM LINERTATEA SUPREMA SI TREBUIE SA ALEGEM :
  sa acceptam miniciuna si distrugerea ca poate ne-o iesi si noua ceva sau
  sa rupem lanturile corupatorilor si sa acceptam sacrificiul implicat de onoare, munca, corectitudine, cinste, lupta pentru libertate individuala ca valoare in societate

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 16. ROBERT HORVATH DEVA a spus:

  BRAVO GEOANA BRAVO
  Geoană s-a întâlnit cu Mitt Romney, viitorul presedinte al SUA.
  O miscare extraordinara de viziune politica.
  Mitt Romney este un politician republican, ce a fost între 2003 și 2007 Guvernatorul statului Massachusetts. În prezent el este unul dintre candidații Partidului Republican pentru președinția SUA, fiind considerat de cei mai mulţi analişti şi comentatori americani drept principalul favorit.
  FARA SA AM VREUN DRAM DE SIMPATIE PENTRU PROSTOVAN RECUNOSC
  CA ESTE MAI INTELIGENT DECAT TOTI POLITICIENI ….
  BRAVO GEOANA VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI!

  Robert Horvath spunea…
  11 noiembrie 2011, 22:37
  CEA MAI IMPORTANTA SI SEMNIFICATIVA VIZITA IN SUA A UNUI POLITICIAN ROMAN !

  Cu cine s-a întâlnit Mircea Geoană în Statele Unite
  Preşedintele Senatului Mircea Geoană s-a întâlnit în SUA cu liderul majorității din Senat, senatorul democrat Harry Reid,
  Geoană s-a întâlnit şi cu senatorul republican John McCain, membru al conducerii Comisiei pentru forțe armate din Senatul SUA,
  Printre cei cu care Mircea Geoană a mai purtat discuții se numără John Kerry – președintele Comisiei pentru relații externe din cadrul Senatului SUA şi Richard Lugar – Membru în conducerea Comisiei pentru relații externe din cadrul Senatului SUA.
  Geoană s-a întâlnit cu Mitt Romney, viitorul presedinte al SUA

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ROBERT HORVATH DEVA a spus:

   S.O.S
   STAREA PRECARA A SANATATII PRESEDINTELUI
   DANSEAZA SINGUR HORA LA COTROCENI …SE TAVALESTE DE RAS SI SRIGA FARA OPRIRE ORE IN SIR
   ” I-AM CIURUIT DIN NOU “.
   Sunt zvonuri necomfirmata ca a arborat portetul lui Ponta exact deasupra scaunului prezidential.
   Se pare ca calmantele introduse in corp nu mai ajuta …….

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • ROBERT HORVATH DEVA a spus:

    UN IMPORTANT BANC POLITIC SI ECONOMIC !
    Un catolic, un protestant, un musulman si un evreu discutau la masa de pranz:
    Catolicul: Am o avere mare… voi cumpara Citibank!
    Protestantul: Sunt foarte, foarte bogat asa ca voi cumpara General Motors!
    Musulmanul: Sunt print, sunt fabulos de bogat.. intentionez sa cumpar Microsoft!
    Evreul a mestecat calm in cana de cafea, a asezat lingurita pe masa, a sorbit linistit din cafea, s-a uitat la ei si le-a spus pe un ton indiferent:
    - Nu vand !

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 17. livia a spus:

  Ceea ce i s-a intamplat tanarului este dovada ca BASESCU TRAiAN SI HAITA LUI de talhari si prostituate SUNT INFRACTORI SI CRIMINALI,numai infractorii si criminalii se tem de ceea ce se spune despre ei,de aceea oricare infractor si oricare criminal incearaca sa fie cat mai fioros ,bestial,violent pentru ca sa bage frica in oameni.Basescu Traian se comporta exact asa cum se comporta si interlopii cunoscuti ai tarii.De exemplu, Cordoonenii mentin permanent sub teRoare si frica pe toti vecinii lor,astfel incat acestia sa nu colaboreze cu politiia ,sau sa -i reclame.Vocea acestui tanar, pe care as dori sa-l cunosc si sa-i spun ca nu este singur a facut un lucru minunat ,a aratat tuturor ca Basescu Traian-PDL-ul ,intreg regimul Basescu Traian-Udrea Elena este un mare interlop care se teme pana si de umbra lor, nu numai de inteligenta ,de vorbele si faptele romanilor ce ii vor duce intr-un final spre o justa judecata.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 18. livia a spus:

  D-le Robert Horvath,Geoana este un produs al securitatii ceausiste,vizita lui in SUA a fost una duplicitara.Sunt doua presupuneri:
  1.Geoana s-a comportat ca un om integru si intradevar a fpst impritriva complicelui la teorism international si romanesc Basescu traian si haita lui PDL-UNPR-ista,dra nu avem dovada a ceea ce a dioscutat cu cine s-a intalnit,
  2.Geoana s-a dus cu accepotul securiattii sipolitiie poliitce a lui Basescu Traian sa-l scpate pe asasinul Bsescu Traian din ghiarele procurorilor americani,iar pretul va fi postul d eprimministru al Romaniei,
  Daca prima presupunure este reala,atunci Ponta Victor si-ntreg PSD sunt ticalosi si fac jocurile mafiei PDL-iste a lui Basescu Traian,iar USL-ul este creatia securitatii basist-iliiste si este ultima lovitura data pluralismului politic.
  Daca cea de a doua presupunere este reala,atunci Geoana este un mare ticalos ,iar ramanerea lui in politica este o crima.Nu uitati Geoana a fost si la moskova ,ca un prostonac,iar in urma vizitei la Moskova,basescu a ajuns sa ocupe Cotroceniul,cu toata criminalitatea indreptata de Basescu Traian-PDL impotriva romanilor,a francezilor,olandezilor…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 19. cavallis a spus:

  Pentru 1om care vorbea in public au venit atatia jandarmi ??? sa inteleg ca sistemului ii este asa de frica de popor? pe timpul comunismului erau 2de la militie care te salta. Le e frica ca lumea sa nu se adune ca sa protesteste si in consecinta ISI VOR PIERDE”CIOLANUL”, asta se intelege din interventia prezentata de clipul de mai sus.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top