Jocurile de strategie online

Spune NU drogurilor!

Imperia Online


Jocurile online protejeaza clientul roman?


Imperia OnlineVoi incerca sa atrag atentia si totodata sa initiez o dezbatere pe blogosfera a jocurilor de strategie online.

Sunt aceste jocuri sigure pentru jucatorii romani?

Administratorii si moderatorii acestor jocuri de strategie online sunt impartiali si obiectivi in luarea anumitor decizii?

Pot si am unde sa fac o plangere legata de anumite abuzuri sau neregularitati pe care le sesizez in cadrul unui joc online?

Da, pot face o plangere la PEGI Online.

De ce ridic aceste semne de intrebare?

Pentru ca exact ca si multi dintre voi si pe mine m-a prins in urma cu mai bine de 2 ani, “microbul” acestor jocuri.

Dupa ce am facut o scurta vizita pe la vreo 6/7 jocuri, vizita de vreo luna de jucat, m-am oprit la ImperiaOnline.

Ei, dar nu este interesant pe moment sa povestesc pataniile mele vis a vis de acest joc, prefer sa comentati voi acest subiect, in comentarii sa povestiti ceea ce vi se pare voua interesant legat de aceste jocuri, daca sunt ele suficient de corecte, daca creaza sau nu un fel de dependenta, daca politica de banare a jucatorilor este una corecta, etc ….

Linkul jocului ImperiaOnline:

http://www9.imperiaonline.org/imperia/game/novini.php?lang=ro&ref=local

Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Traian Basescu?

 • DA (73%, 168 Votes)
 • NU (27%, 61 Votes)
 • NU STIU (0%, 1 Votes)

Total Voters: 230

Loading ... Loading ...

Linkul forumului jocului ImperiaOnline: http://forum.imperiaonline.org/ro/index.php

imperia-online

Atentie, se fura conturile de jocuri online!ImperiaCe mai fura hackerii?

“Piesele de aur” obtinute de gameri dupa multe ore in care au fost conectati la jocuri si datele lor de acces. Asa cum era de asteptat, hackerii au descoperit ca aceasta industrie a jocurilor este capabila sa le aduca profit, furtul si comertul cu conturi aducandu-le atacatorilor beneficii nesperate.

Un cont World of Warcraft: intre 5 si 30 de euro

S-a creat astfel o platforma de cumparare similara cu cea a magazinelor online obisnuite si exista deja o plaja larga de preturi,are este stabilita in functie de abilitatile de negociere de care dau dovada infractorii. Foarte la moda printre hackeri a devenit comertul cu conturile jocurilor Steam si World of Warcraft. Preturile pentru conturile Steam sunt stabilite in functie de numarul de jocuri instalate si se vand cu minimum 2 euro si maximum 50 de euro, pe cand cele ale World of Warcraft depind de rangul datelor si nivelul caracterelor pe care hackerii au reusit sa puna mana si sunt cuprinse intre 5 si 30 de euro. Astfel, atacurile malware sunt indreptate acum catre cei mai performanti gameri, ale caror date confidentiale ii pot imbogati pe atacatori. In plus, piratii cibernetici nici nu sunt supusi unor riscuri prea mari, pentru ca victimelor le este aproape imposibil sa demonstreze, in urma unui astfel de furt, ca au fost deposedate de “piesele de aur” obtinute dupa multe ore in care au fost conectate la jocuri. “Pe forumuri sunt multe plangeri de genul acesta, ne-a explicat Alexandru B., jucator inscris in comunitatea Eve Online (un alt joc cu un succes similar World of Warcraft). Contul ti-l mai poti recupera, insa caracterele nu! Ele au fost vandute deja si nu ai cum sa demonstrezi ca nu ai facut tu acest lucru”.

Nu mai dezactivati antivirusul!

Acestea nu sunt insa toate beneficiile pe care le urmaresc infractorii. “Gamerii subestimeaza valorile datelor lor si, din nefericire, adesea dezactiveaza solutiile de securitate de pe computerele lor in scopul obtinerii unei performante cat mai ridicate a microprocesorului”, a declarat Ionut Alexandru Tudor-Lemnaru, general manager IT Sistem Services. Si astfel, o data cu infectarea computerului, atacatorii instaleaza un cod malware, preiau controlul calculatorului si se conecteaza apoi prin intermediul unui botnet. Acest computer zombie este folosit pentru trimiterea de spam sau pentru atacuri DDoS. De aceea, gamerii cu PC-uri dotate la cel mai inalt nivel al performantei si cu conexiuni rapide la Internet sunt cautati in mod special. Singura recomandare care li se poate face gamerilor pagubiti, dar si acelora care ar putea sa se trezeasca oricand in aceeasi situatie, este aceea de a nu-si mai dezactiva antivirusul. Toate solutiile de securitate de ultima generatie le protejeaza calculatorul fara a-i afecta performantele, producatorii luand in calcul nevoile specifice ale jucatorilor impatimiti.

COMPARATIE

Timp de copiere a fisierelor, cu si fara antivirus PC Games Hardware a realizat, pentru editia de septembrie, un test comparativ despre cat de mult reduce un program antivirus performantele PC-urilor. Pentru aceasta, ei au masurat viteza de copiere a fisierelor, deoarece solutiile antivirus verifica fisierele inainte de a le copia, iar asta costa timp. Care au fost rezultatele? Timpul de copiere a 25.000 fisiere (5 GB) in secunde: Fara o solutie antivirus: 193 sec. G Data AntiVirus 2010: 219 sec. ( ±13%) Panda Cloudantivirus Beta: 229 sec. ( ±19%) Avast Home Edition: 249 sec. ( ±29%) Avira Antivir Personal 9.0: 260 sec. ( ±35) Kaspersky Antivirus 2010: 294 sec. ( ±52%) Norton Antivirus 2010 Beta: 322 ( ±67%) AVG Anti-Virus Free Edition: 470 Sec. ( ±144%)

Alte 30.000 de conturi de e-mail sparte de hackeri

OnlineDupa ce zeci de mii de utilizatori ale serviciilor Hotmail au fost sfatuiti sa isi schimbe parolele, acum si utilizatorii de Yahoo Mail si Gmail au probleme.
Potrivit BBC, ar exista o lista de 30.000 de adrese de e-mail si parole care contine detaliile personale ale unor utilizatori de Gmail, Yahoo Mail, AOL, Concast si Earthlink, informeaza The Daily Mail, citata de ziare.com.

Lista a fost postata online pe Pastebin.com, acelasi website unde a fost postata si lista de parole Hotmail, pe 1 octombrie.

Un purtator de cuvant al Google a avertizat ca exista o schema de phishing prin care s-au obtinut parole de Gmail, insa ca imediat ce s-a aflat de ea, s-au resetat parolele pe conturile afectate.

Un purtator de cuvant al Yahoo a indemnat consumatorii “sa ia masuri pentru a-si asigura conturile, inclusiv prin schimbarea parolelor”.

Peste 10.000 de conturi Hotmail ale unor europeni au fost sparte in urma unui atac informatic de tip phishing, au confirmat, luni, surse din cadrul companiei Microsoft.

Pentru a evita situatiile de acest gen, este recomandat sa fie schimbata parola contului de e-mail odata la 90 de zile, sa se utilizeze parole diferite pentru diverse site-uri, sa nu fie deschise e-mail-uri nesolicitate cu atasamente sau linkuri.

Sursa: www.romanialibera.ro

Aveţi o reclamaţie sau doriţi să raportaţi un abuz?

PEGI OnlineCe este PEGI Online?

In ultimii câţiva ani, sistemul Pan European Game Information (PEGI) – Informaţii despre jocuri la nivel paneuropean a oferit părinţilor din Europa recomandări detaliate privind caracterul adecvat al conţinutului jocurilor pentru tineri. Sistemul PEGI oferă informaţii fiabile care sunt uşor de înţeles, sub forma unor etichete cu ratinguri de vârstă şi descrieri ale conţinutului pe ambalajul jocurilor, permiţând astfel decizii de cumpărare în cunoştinţă de cauză.

PEGI Online reprezintă o nouă completare a sistemului PEGI. Scopul său este de a oferi tinerilor din Europa o mai bună protecţie împotriva conţinutului inadecvat al jocurilor şi de a ajuta părinţii să înţeleagă riscurile şi potenţialul nociv din cadrul acestui mediu.

PEGI Online se bazează pe patru elemente fundamentale:

PEGI Online Safety Code (Codul de siguranţă PEGI Online) şi Contractul Cadru semnat de toţi participanţii
Logo-ul PEGI care va fi afişat de beneficiarii unei licenţe
site-ul nostru web dedicat pentru candidaţi şi pentru marele public
un proces independent de administrare, consultanţă şi soluţionare a litigiilor.

Licenţa de afişare a Logo-ului PEGI Online este acordată de Administratorul PEGI Online oricărui furnizor de servicii de joc on-line care îndeplineşte cerinţele stabilite în PEGI Online Safety Code (POSC) – Codul de siguranţă PEGI Online. Aceste cerinţe includ obligaţia de a nu permite plasarea pe site-ul web a unor conţinuturi ilegale şi insultătoare create de utilizatori şi a nici unor link-uri nedorite, precum şi măsuri pentru protecţia tinerilor şi a confidenţialităţii acestora atunci când se angajează în jocuri on-line.Logo-ul PEGI Online va apărea pe cutia jocului dacă este vândut pe un CD/DVD sau chiar pe site-ul web al jocului. Logo-ul va arăta dacă jocul poate fi jucat on-line şi de asemenea dacă respectivul joc sau site se află sub controlul unui operator preocupat de protecţia tinerilor.

Jocurile care nu sunt jucate on-line, ci pe console sau pe un PC, vor continua să fie evaluate în baza sistemului PEGI actual sau a altor sisteme de rating europene recunoscute deja instituite.

Imperia Online

Video: 7 000 000 000

Un filmulet care prezinta evolutia omenirii in paralel cu evolutia unui fetus uman. Coloana sonara dar si montajul sunt foarte reusite.BestJobs va prezinta
Cele mai bune joburi din Romania. Adaugati acum anunturi de angajare! www.BestJobs.ro

Clic pentru: :yes: COMENTARII :no:

Starea NATIUNII

Spune NU drogurilor! banner_mediaro

S-a lansat platforma multimedia Media-Ro

O platforma care ofera posibilitatea sa vizionezi sa descarci sau sa incarci fisiere video, audio sau poze. Totodata ai posibilitatea de a socializa prin construirea unui blog sau prin apartenenta la un grup de prieteni sau grup pe domenii de interes.


Add link

Votează articolulArticole pe aceași temă132 Comentarii

 1. fortif a spus:

  :announce: O patanie din Imperia:
  In lumea 62 – Romaneasca 7, a fost o pura intamplare ca la prim ofiterul aliantei mele, memories, i s-a spart contul de mai multe ori, acesta a sezizat acest lucru, iar in urma investigatiilor s-a ajuns la concluzia ca jumatate din alianta lui, Bastion, este de vina pentru acest aspect, in consecinta au fost banati jumatate dintre jucatori, cercetarile aliantei au fost anulate. Moderatorul mio_eu, IMPARTIAL fiind in luarea deciziilor, a considerat ca nu mai am dreptul sa transmit mesaje pe forum, am fost restrictionat, astazi mi s-a reacordat acest drept, dar am fost banat in joc. Ca si o PURA intamplare, moderatorul mio_eu este nu doar un jucator dar mai si conduce alianta Asirienii, care iar din PURA intamplare acum o ora dupa ce a banat jumatate din alianta Bastion si i-a anulat cercetarile, i-a declarat RAZBOI aliantei mele al carei lider sunt. Bineinteles ca eu sunt banat in joc pentru gravele incalcari ale regulamentului de joc si anume acela ca mi-am permis sa-l corup si pe baiatul meu sa joace, el jucand de pe un alt calculator din casa. Bineinteles ca este o grava INFRACTIUNE sa ai in casa 2 PC si 3 Laptop-uri.
  Sunt jucator de Imperia de peste 2 ani, am cumparat nonstop credite, atat pentru mine cat si pentru baiatul meu.
  Sfatul meu: continuati sa jucati, moderatorii sunt total impartiali si deciziile lor sunt obiective.

  CIUCUDA – lider alianta Bastion

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • fortif a spus:

   :skeleton: Nu mai am acces pe forumul jocului Imperia Online de ieri, de ce oare?
   Cu certitudine nu am injurat ci doar mi-am exprimat un punct de vedere :cigarette:

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Kyller a spus:

   eu sunt de parere ca o data ce un admin, moderator ,etc de joc are cont activ si mai este si lider de alianta (in cazul lui mio_eu o alianta fruntasa in conflict direct cu alianta bastion de 2 ere ) n poate fi impartial in nici un caz , cel mai bine s-ar potrivi partinitor .Asta este parerea mea

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. alex a spus:

  Ciucuda,tu crezi ca mio_eu a intrat pe cont si ca fiind moderator are acces la parole dar nu este adevarat ca nu are cum sa fie adevarat poate numai admini au acces si tu crezi ca mio_eu a intrat ca sa se razbune ca ati avut o disputa era trecuta(am citit topicul pus de tine pe forum)dar o stiu ca mio_eu este o persoana corecta sunt 100% sigur de asta asa ca numai da vina pe mio_eu.semnat NU ITI POT SPUNE

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. alex a spus:

  Nu iti pot spunce pentru ca nu vreau sa intram in certuri apropo si eu am jucat in 62 era trecuta dar acum mam lasat numai joc si am terminat era in alinata Diablo

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. fortif a spus:

  Topicul este acesta http://forum.imperiaonline.org/ro/index.php?topic=5577.0
  Dilema este defapt cea referitoare la cum sunt folosite anumite drepturi ale moderatorilor asupra jucatorilor.
  Daca mio_eu nu ar fi jucator si lider de alianta care astazi a declarat razboi aliantei mele, jumatate din alianta fiind BANATA, inclusiv eu, cercetarile aliantei ANULATE, ci ar fi fost doar un Global Moderator, nu as fi avut ce comenta. Dar in aceste conditii lasa-ma te rog sa am suspiciuni ca acest moderator nu poate fi IMPARTIAL.
  CIUCUDA

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. ANTI_MIO a spus:

  :reallypissed:
  era trecuta in lumea 7 am fost pt o scurta perioada in airienii cu mio_eu si ket…ar fi in stare sa recunoasca ca au facut comert cu 0.1 la greu?ca imi aduc aminte cum anunta mio prin mesaje in masa si cine avea nevoie de resurse nu trebuia decat sa ceara

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. alex a spus:

  Vezi ca le cam incurci mio_eu este doar moderator chat si atata tot global moderator e mai mare in rang decat moderator si parerea mea o ai mai sus

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. fortif a spus:

  mio_eu
  Global Moderator
  Sergeant
  *

  Karma: +77/-76
  [+] [-]
  Conectat Conectat

  Mesaje: 92

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. alex a spus:

  Eu spun doar ce cred atata tot. Dar ce crezi ca nu mai e nimeni in romanian 7 care ar putea sa vorbeasca ca sa va dea bann??numai mio_eu oare??eu nu cred

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 9. ANTI_MIO a spus:

  aici discutam despre mio…iar daca vrea detalii si intra aici o sa ii dau si detalii…referitor la comertul cu 0.1…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. fortif a spus:

  Sa intelegem ca respectivul dar si alianta sa Asirienii sunt cei mai corecti dintre corecti. Mio_eu nu a intrat niciodata pe Zoro, Madix este altcineva in afara de mio_eu, comertul la ei a fost si este unul legal, toti din alianta sunt jucatori activi si cercetarile aliantei nu sunt si aportul donatorilor.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 11. fortif a spus:

  Si asa in final, Mio_eu nu este Moderator sau Global Moderator al ImperiaOnline, cine se da drept asa ceva este o CLONA nesimtita, un spam, un bug, o iluzie, o fantoma, etc …. El defapt este un simplu jucator CORECT. Noi ceilalti suntem netrebnicii, nesimtitii, trisorii, oportunistii, fraierii care dau BANUL !!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 12. fortif a spus:

  Pe langa faptul ca am fost BANAT in joc, de acuma mi s-a interzis si accesul pe forumul IO: Utilizatorului ciucuda i s-a interzis accesul pe forum!
  Nu am dat mesaje personale la moderatori ca sa afirme cineva ca vezi doamne cine stie ce le-am spus, ci doar mesajele din cele 2 topicuri.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 13. fortif a spus:

  Kelevra spune: \”Salut. Cred ca esti acelasi mio_eu din alianta Asirienii care avea cont in lumea 63 internationala. Eu sunt persoana care acolo avea un cont pe nume vaniusha. Sper sa-ti amintesti, caci eram in aceeasi alianta. Trebuie sa-ti spun ca ceea ce i-ai facut lui ciucuda nu e chiar corect. Desi formal in calitate de administrator poti pedepsi o persoana daca a incalcat anumite reguli, dar dintr-o stranie coincidenta asta ai facut-o tocmai in ajunul razboiului pe care tot alianta ta ni l-a declarat. Ne-ai anulat toate cercetarile, ne-ai banat niste jucatori. Nu stiu cum m-ai putea convinge ca ai facut-o nu din dorinta de a ne slabi alianta, facind in interese personale uz de puterea ce o ai (lucru inadmisibil evident), ci doar cu scopul ca sa pedepsesti persoanele care au incalcat anumite reguli. Kiar daca formal si ai respectat regulile jocului (desi e foarte discutabil), dar ai incalcat absolut spiritul legii !!! Sa stii ca nu-ti face deloc fata ceea ce ai facut !!!\” I-am scris si eu flacaului tot ce cred despre ceea ce se intimpla !!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 14. fortif a spus:

  Extreme spune : fratilor stati voi linistiti … ca ni s-au sters cercetarile din cauza ca nu am tacut din gura! s-ar putea sa ma insel … dar moderatorii pot verifica daca lucruile sunt in regula cu cercetarile … vi se pare chiar asa ciudat ca alianta lui mio_eu(moderator) ne-a declarat razboi? normal ca a stiut ca ni se iau cercetarile! cel mai probabil chiar el lea si sters!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 15. fortif a spus:

  Guliver spune: am urmarit si eu msg …. in legatura cu razboiul … cam groasa pt mine desi oamenii sunt la peste 3 000 deistanta de mine eu astazi fac centralizarea … si raman fara nici o resursa , armata pe care o am e nesemnificativa ( noroc ca am f 6 ) iar in legatura cu valva asta … eu taceam din gura pt ca in viata reala am fost data afara din liceu pt ca am avut aceeasi atitudin ( fireasca ) fata de directiune intro anumita problema si stiam ca nu o sa se rezolve ba chiar se agravat situatia pt mine asta e caz trait de mine , nu am pierdut numai timp , ca aici … si a depins si de viitorul meu nu e numia in romania asta stai linistiti …. succes in razbel !

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 16. fortif a spus:

  Memories spune: Era si momentul cel mai potrivit sa n-e declare razboi..neavand cercetari! Ideea este asa dragi colegi…eu ma rog de cel putin 2 saptamani de ei sa-mi rezolve problema(si pt.a ne sterge cercetarile intr-o zi a fost gata) iar ca Ciucuda si-a spus un punct de vedere a fost banat..iar cercetarile luate! Trebuie spus ca cercetaril;e au fost facute si din cotizatia pe care o avem in fiecare saptamana! Cu atat mai mult ma duce gandul la lucruri necurate!! Cat despre problema mea a aparut o raza de soare cica au vb.ei cu adminii si accepta sa-mi schimb mail-ul de inscriere! Eu propun sa deschide pe forum problema legata de Ciucuda cu fiul sau! Cat mai repede si cati mai putem posta! Nu uitati de razboi!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 17. fortif a spus:

  Cryssa spune: Sincer… astia nu sunt normali la cap. S-au dus dracului toate cercetarile noastre.Doar administratia ne-au mai lasat-o. Cine vorbeste de nerespectarea regulilor, tocmai ei care deja au ceva personal cu alianta noastra si ne blocheaza tot ce am strans pana acum. Ne-am chinuit de pomana.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 18. fortif a spus:

  Dynamic spune : ce jeguri de oameni….eu propun sa ne gasim o lume internationala si sa o luam de la inceput asa nu se poate….sunt niste frustrati care nu au scrupule

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 19. fortif a spus:

  Ramonitza spune : ai mare dreptate aici sunt niste kkt de oameni care profita de puterea care o au si fac tot ce au ei chef

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 20. fortif a spus:

  Dac35 spune : Ce spuneau…ca nu ne vor ataca?….Observ ca Ciucuda a fost primul atacat, ceea ce ma face sa cred ca nimic nu a fost intamplator….cred ca o sa caut alt joc sau alta lume, unde sa pot juca acest joc

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 21. ManshonSS a spus:

  Ca pura intamplare ciucuda are jumate din alianta bastion si conturi in celelalte aliante gen bastion2, bastion5 si alte bastionuri… cred ca el nu a inteles idee jocului… prietene, una e sa intri pe conturi sa donezi( ceea ce nu e prea coect dar nu ma deranjeaza pe mine personal) si alta e sa intri si sa dai jafuri de pe conturile alea.. zi mersi ca nu te-a banat definitiv ca asta meritai… asta e caracterul omului se vede si in realitate si in joc… vorba aia: fericiti cei saraci cu duhul :) ) apropo, am luat si eu o data ban ca am vandut 16k lemn la 0.1 de pe un cont donator in timpul razboiului, ca ii sistasem productia sa nu mai fie atacat si atat mai ramasese, dar nu ma plang, ca nu m-a pus nimeni sa intru… concluzia: nu te mai smiorcai ca recuperezi oricum cu jafurile viitoare ;)

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 22. fortif a spus:

  Adryanos spune : oare ,de ce nu ne banezi pe toti cite 2 zile ?ar fi mai simplu pt voi…si probabil daca mai facem niste cercetari poti sa le stergi si pe alea,ca sa va jucati voi singuri jocul asta.Probabil asta vrei.Era trecuta am jucat si in lumea 7 si in lumea 2,dar am hotarit ca in era asta noua sa ma joc numai in lumea 7(am considerat-o o lume corecta ,lipsita de trisorii care existau in lumea 2)Mi se facuse lehamite de banurile de 2 zile in care ii faceam praf pe cei care ne deranjau(probabil il cunosti pe spanu sau spiderbvg,eram coleg de alianta cu ei)Inainte de un razboi se intimpla ceea ce se intimpla acum cu noi ,cu diferenta ca eu eram in alianta cu \”ei\”(cei care banau pe altii)>Intra-devar era frumos sa te lupti asa ,sa cistigi razboaie fara sa te intereseze ca omul ala a pierdut timp si bani ,poate ,ca sa ajunga acolo.De data asta noi(Bastion) patim ce pateau altii in lumea 2 din partea noastra.Sint dezguztat de ceea ce eu consider ca tu esti responsabil(indiferent ce ar fi zis sau facut ciucuda,sa stii ca nu e un trisor,e un om demn si corect)Daca ai avea demnitate le-ai ordona la ai tai sa nu atace.Mie unu mi se rupe,oricum nu mi-am facut armata asa ca?ce poti sa iei…nimic.Eu nu mi-am pierdut si nu o sa-mi pierd demnitatea pe cind tu o sa o faci.Poti sa ma banezi si pe mine,nici nu ma intereseaza,poti sa ma raportezi sa-mi pui plasture pe gura,nu ma intereseaza…mare scofala,o sa renunt sa mai joc jocul asta de rahat(DA,a m zis ,de RAHAT)Sa stii ca nu era nevoie de asa ceva,in felul asta o sa pierdeti multi jucatori…si ce o sa faceti?o sa jucati doar intre voi.Pt mine jocul asta nu mai are nici un farmec si asta datorita unora ca tine care fac ceea ce fac.Chiar,te ajuta cu ceva ceea ce ai facut aliantei mele?Te simti mai bine,te simti un om corect?Poate ma insel eu si tu esti cel corect si noi astialalti sintem trisori….posibil,dar cind voi fi convins de asta imi voi cere scuze ,pina atunci iti urez multa bafta in razboiul cu noi.Sa stii ca nimeni nu vaiesi din alianta asta ca sa scape de razboi.DAR…..eu unul nu vreau sa lupt,este forma mea de protest fata de ceea ce s-a intimplat in ultimele zile cu acest joc.Multa bafta,o sa cistigati razboiul cu siguranta,asta va va face sa fiti mai puternici,doar esti administratorul jocului,nu-i asa? asta e mesajul pe care i l-am trimis lui mio_eu,daca vrei trimite-l in masa ca eu nu pot.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • fortif a spus:

   Acesta este mesajul trimis catre mio_eu, ady_davinc alias adryanos a primit plasture peste gura pentru el.
   Este un mesaj jignitor acesta ?:-)

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 23. ManshonSS a spus:

  aveti dreptate, abandonati conturile si gasiti o lume ‘speciala’ pentru jucatori corecti si ‘speciali’. va ratati viata in RO7 :) ) si nu mai posta mesaje imaginare ca te faci de ras 8-)

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • adryanos a spus:

   :loser: Draga d-le ManshonSS(numele e sugestiv),ti-ai gresit era,scuza-ma ,perioada in care te-ai nascut.Imi amintesc cu placere ce caracter ai,din era trecuta.Am crezut atunci ca am un prieten,dar URA ta fata de ciucuda iti intuneca mintile….pina la urma e pacat ,pt ca asta e un simplu joc,dar ceea ce se intimpla aici depaseste cu mult nivelul unui simplu joc.RAUTATE,URA,LIPSA DE BUN SIMT si multe altele.Stai linistit d-ule ca probabil vei ramine tu cu mio_eu si inca citiva acoliti de ai vostri sa va jucati.Si ca sa stii ,mesajul ala eu i l-am trimis lui mio_eu,nu e imaginar. :-)

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • ManshonSS a spus:

    Eu zic sa nu ne legam de nasteri si sa nu apelam la jigniri de mahala si cocalari si sa pastram discutia intr-un ton civilizat. Daca te-am atacat in ultimele 10 min din era nu inseamna ca ti-am dat foc la casa sau ca am atentat la integritatea ta fizica si psihica… ti-am si dat mesaj inainte, pt ca eam sigur ca esti pe cont… fa sio tu diferenta intre realitate si jocul asta. lipsa bunului simt se concretizeaza prin jafurile date de sefu’ tau de pe celelalte conturi la ore gen 4-5 de dimineata… pe mine nu ma intereseaza de donatiile si sittingul vostru… dar actiunile marca ciucuda de genul jafurilor nesimtite sa fie sanctionate ca atare…

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 24. fortif a spus:

  Aceste mesaje nu sunt imaginare, ci ele sunt ale membrilor aliantei Bastion pe care le-au dat sub forma de mesaje in masa in cadrul aliantei.
  Sunt doar o mica parte a mesajelor zilei de astazi.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 25. ManshonSS a spus:

  restul colegilor banati nu protesteaza la telefon? ?:-) eu zic sa va organizai toti si sa intrati in greva, nu mai dati jafuri pna la sfarsitul erei, oricum altceva nu stiti 8-)

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Memories a spus:

  Manshon omule nu te mai baga daca nu stii despre ce este vorba! Explica-mi cum de sa putut ca pe contul meu sa intre de 5 ori?? Sa-mi faca tot felul de shit-uri pe acolo! Crezi ca este cineva nebun sa poarte o polemica cu moderatorii? Iti pare normal ca moderatorii sa joace? Tot se spune ca nu au putere si numai stiu ce,ok!? Chiar de ar fi asa sa zicem..una este relaria moderatorilor cu adminii si una este relatia noastra…adica care nu este, pt.ca noi trebuie sa luam legatura cu moderatorii in caz de avem probleme! Cum intre jucatorii simpli sau legat prietenii..invers de ce nu ar fi posibil ca intre moderatori si admini sa existe aceasi chestie??Eu ca simplu jucator cum pot sa demonstrez ca sunt impartiali? Nu este normal si nici moral ca moderatorii sa joace asta-i pmdv! Pana sa patesc ceea ce am patit nici prin cap nu-mi trecea asemnea lucru..dar de acum da-mi voie sa am anumite semne de intrebare referitor la moderatori! Eu nu spun ca vre-un moderator saualtcinevami-a facut asta…insa toate raspunsurile primite referitor la problema mea au fost pe langa subiect si foarte evazive!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 27. hellmut a spus:

  salut. ma bucur ca am aflat de mesajele lui ciucuda de pe forum :) ) sa pot si eu sa-l mai completez in afirmatiile lui puerile. sper ca se va sesiza vreun moderator in cazul in care voi primi in urmatoarele zile jafuri de pe conturile din aliantele bastion :) era trecuta cand a intrat in vacanta ciucuda 3 sferturi din conturile din bastion au devenit mine :) )

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 28. hellmut a spus:

  felicitari …… !!!!! asa da …mai ai tragere de inima sa joci…..pina la urma ulciorul nu merge de multe ori la apa,odata pe an se mai si varsa,anul trecut ciucuda a mai avut un ban.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 29. hellmut a spus:

  pai asteptam sa vad si eu banarile pe motiv de baby sitter…..ca numai asa se fac cercetari mari la alianta… si din ferma dai aur la alianta si faci cercetari mari la alianta iar prodsuctia propie si ce aur castigi din lupte til pastrezi ptr tine si te dezvoilti mai repede decat unu care sta si cotizeaza din truda sa la alianta. Vad ca doar bastionul……e altoit, dar eu n cred ca exista vreo alianta …deocamdata inafara de noi care sa nu aie ferme in alianta…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 30. hocares a spus:

  joc in ro7, fara nici o legatura intre cele doua aliante DAR, ceea ce face ciucuda e de prost gust, postati in nevinovati stiind destul de bine care sunt regulile. referitor la banul lui ciucuda si al lui rajak…ceea ce a-ti facut voi se numesete MULTIACCOUNT si se pedepseste prin ban in joc. banul pe forum cred ca l-ai luat pentru amenintari (vizibile in primele doua pagini din subiectul respectiv)
  fac cateva precizari poate vei intelege si tu cum e treaba cu functiile pe forum:
  1.Moderatorii nu pot bana in joc, singurii care pot bana sunt adminii care nici macar nu sunt in romania.
  2.NICIUN Admin nu si-ar risca slujba prin a da o parola cuiva(incetati cu acuzatiile aiurea doar pentru a va afla in treaba)
  3.Ciucuda si rajak au acelasi IP si probabil conturile au fost realizate de pe acelasi computer(se specifica destul de clar in reguli ca ai voie doar cu un cont pe realm)
  4.Nu sunteti primii carora li se sterg cercetarile….bineinteles toti membri peste 10k a-ti donat sume colosale la alianta iar cei mici si banati sunt nevinovati(corect? nu ei au donat cel mai mult la vistierie??)
  5.VERIFICARILE LE-ATI CERUT CHIAR VOI. de ce va plangeti acum?
  6.Alianta Asirienii nu are conturi donatoare…au un singur cont de 3000 puncte pe care joaca o fetita de 7 ani. Poate pentru ca au un moderator in alianta au reguli mai stricte…
  7.pentru memories: ce parere ai despre colegii tai(in care zici ca ai incredere)dupa ce sti ca de 3 sau 4 ori te-au bagat in vacanta chiar ei?….si mai aruncati si vina in curtea altora
  multa bafta si respectatii pe ceilalti pentru a fi respectat

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • fortif a spus:

   Dap, cei 2 nu au cum sa fie acuzati de multiacounting din simplul motiv ca cele 2 conturi au fost facute de persoane diferite, in locatii diferite si in timp diferit. Ciucuda nu a mai fost BANAT niciodata. Doar 2 din alianta mai stiau la inceput parola lui memories, acesta dupa ce a patit-o in primele 2 ori a schimbat-o si nu a mai stiut-o NIMENEA. De unde au avut asirienii atat amar de aur ca sa declare doar acum 4 razboaie, numai cel declarat la Bastion a costat minim 3 milioane aur. Unde scrie in regulament ca este interzis sa donezi la alianta sume mai mari de aur? In era trecuta de ex. unii s-au enervat si-au demobilizat armatele de elita si au facut donatii la alianta in acel moment de zeci de milioane, si aceeia ar fi donatori, nui asa?

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 31. dynamic a spus:

  fratilo am jucat in mai multe lumi pana acum dar ca in lumea 7 romaneasca nu sa intamplat pana acum asa ceva….nu inteleg de ce un moderator de joc are dreptul sa joace odata ce nu poate fi impartial cand se stie ca poate face manevre si nu este corect acest lucru…noi mai toti care suntem jucatori vechi bagam si credite ne omoram si o gramada din timpul nostru pt acest joc …si pentru ce ca un moderator sa isi bata joc de noi…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 32. dynamic a spus:

  acum mai mult de atat acest moderator ne sterge toate cercetarile aliante si ne declara razboi oare sa fie o pura coincidenta sau noi ce spunem aici nu valoreaza nimic…pacat de toti acesti oameni minunati care isi pierd timplu cu acest joc

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 33. hocares a spus:

  dar au fost facute de pe acelasi computer, de pe acelasi ip…sau a-ti facut vreun mic comert ilegal…oricum ceea ce a-ti primit meritati din plin

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • cryssa a spus:

   Pt. Hocares
   Hai sa-ti spun ceva domnule, daca ai fi fost in alianta Bastion si ai fi patit ce am patit noi nu mai comentai atat. E parerea ta ca nu mio_eu l-a scos pe Memories din alianta sau ca ca nu el ne-a anulat cercetarile, iar in privinta lui ciucuda si a lui rajak ce tot nu pricepeti? Sunt tata si fiu. Nu ma mai zapaciti atata cu Ip-ul vostru. Am mai intrebat si ma repet: daca sunt 2 membri ai familiei care vor sa joace imperia ce sa faca? Unul sa stea sa joace acasa si altul sa mearga la vecinu` sau la sala de net, ca vezi Doamne sa nu cumva sa aiba acelasi Ip? Asta e o mare tampenie.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 34. hocares a spus:

  NU MODERATORII VA STERG CERCETARILE chiar nu vreti sa pricepeti

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 35. hocares a spus:

  iar verificarile chiar voi le-ati cerut….si nu au fost facute de mio_eu sau vreo persoana implicata in vreun fel in ro7…si daca erati nevinovati nu luati ban….dar nevonovatia si puritatea voastra s-a vazut destul de clar…bineinteles ca trebuie sa iesiti la suprafata aruncand vina pe altii…ceea ce nu iti dai seama este ca va faceti de ras…dar daca va place situatia continuati

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 36. Memories a spus:

  Pt.Hocares…man m-am saturat de faza asta ca cineva din alianta a facut asta! O tineti sus si tare ca cineva din alianta…daca era asa trebuia banat..nu are importanta ce si cum..odata ce eu am facut reclamatie! In alta ordine de idei discursul vostru se opreste la primele 3 dati..dup aceea pauza totala! De ce nu m-i se spune cine a facut a 4si a-5oara de ma bagat in vacanta?? Acolo nu stia nimeni parola?? Cum Dumnezeu sa intamplat nu stiu? Dupa cum am zis nu acuz pe nimeni si nu suspectez pe nimeni,numai ca ceea ce sa intamplat cu contul meu nu este normal…si nu am avut nici o protectie! Deabia acum un moderaotr mi-a promis ca rezolva problema! Toata tarasenia asta cu acest cont al meu a durat 2 saptamani! De atunci am tot scris intr-una..de imi era rusine de cat la innebunit pe un moderator de acolo!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 37. hocares a spus:

  pai poate chiar e banata persoana respectiva…uita-te in alianta si vezi cati sunt banati si cati din cei banati aveau parola ta

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 38. Memories a spus:

  Frate dar observ ca esti carcotas rau….daca era asa trebuia sa fie banat imediat! Nu intelegi ca a4 si a-5aoara numai avea nimeni parola? Explica-mi mare cunoscator cum de sa intamplat? Chiar nu poti sti sa citesti? Numai postati aiurea sa va aflati in treaba! Daca pateai si tu la fel ca mine nu stiu cum ai fi procedat! Sa scrii de nebun 2 saptamani si sa ai parte de raspunsuri mai mult asa sa scape de gura mea! Deabia acum ..ma repet am primit asigurarea ca problema mea va fi rezolvata!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 39. hocares a spus:

  da…poate ca sunt carcotas, dar si ciucuda prea face pe zmeul…o intrebare: lasand la o parte ultimele dati cand nu ai dat parola la nimeni…explica-mi cum de jumatate din alianta a fost la tine pe cont daca doar 2 persoane aveau parola… eu zic sa analizezi putin persoanele alaturi de care joci…e clar ca ti-au tradat increderea si au divulgat parola ta si altora… sau acele doua persoane au mai multe conturi in alianta…ceea ce reprezinta motiv de ban

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 40. hocares a spus:

  eu imi termin postarile caci vad ca o tineti cu nevinovatia si puritatea… nu a-ti incalcat nici o regula, sunteti jucatori corecti , nu aveti conturi donatoare, nu aveti conturi multiple, nu intrati pe alte conturi…ce mai sunteti nevinovati… cereti respect doar atunci cand stiti ca a-ti oferit la randul vostru respect… bafta si incercati sa priviti situatia obiectiv nu numai subiectiv

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 41. Memories a spus:

  In primul rand eu nu am pomenit nimic de Ciucuda,in al doilea rand m-am saturat sa las deoparte ultimele dati,in al treilea rand de unde sti tu ca jumatate de alianta a fost pe contul meu? Ai puteri paranormale? Si chiar daca a fost jumatate alianta pe contul meu…asta-i motiv sa mai m-i se sparga de doua ori??Daca as fi carcotas as spune ca asta este alibi-ul celor care mi-au spart contul…aveau acoperie ca intrase jumatate de alianta la mine! Acum mai mult imi intareste convingerea ca a fost cine care avea acces la sistem si nu un hacker! Si daca este asa corectitudine trebuia sa-i arate cu degetul…ala,ala si ala! Bai Memories prostule fereste-te de aia…asa era corect daca era corectitudine !! Poate vad eu lucrurile gresit dar…..

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 42. fortif a spus:

  Răspuns: Ajutati-ma!!! « Răspunde #67 : Ieri la 09:55:43 » ––––––––––––––––––––––––––– 1. moderatorii nu au acces la parola 2. admini au acces si sincer nu vad nici un motiv pentru care ei nu ar divulga o parola (lucrez in domeniu si stiu) nu se poate dovedi daca au divulgat sau nu deci se poate oferi! 3. de spart parola … sa fim seriosi nu e un lucru prea usor, si parerea mea ca cineva care se pricepe asa de bine nu isi bate capul cu imperia si are alte lucruri mult mai importante 4. daca tot s-a inceput banarea conturiilor si anularea cercetariilor sa se faca pana la capat 5. 99% din jucatorii (care joaca imperia si stiu sa joace) care ofera parola colegiilor o ac deoarece pot avea incredere, deci nu cred k este vorba ca cineva care a stiut parola sa fi facut acest lucru 6. Cum am mai sugerat…. dupa 3 introduceri gresite de parola ar trebui sa fie blocat accesul pe cont iar pe adresa de e-mail sa fie trimis un mail cu o noua parola! 7. fara dovezi nu se poate face nimic

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 43. hocares a spus:

  nu am nimic personal cu tine…iar in legatura ce intratul a jumatate din membrii pe contul tau, chiar tu ai afirmat pe forum in topicul respectiv asa ca nu sunt paranormal…asta chiar e ultima postare. sper sa ti se rezolve problema.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 44. Memories a spus:

  Ok,Hoacares am crezut esti unul dintre aceea care fac galagie de pomana..imi cer scuze dadca te-am jignit cu puterile!:P

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 45. ManshonSS a spus:

  Memories, nu stau acum sa iti explic cum ti-a fost sparta parola de 5 ori, insa iti dau un indiciu: il ai pe ciucuda in alianta si probabil iti stie si parola. Imperia nu e pt jucatori care sufera de dedublarea personalitatii sau mai bine zis personalitate multipla( dubla e prea putin zis). In concluzie joaca corect, nu mai intra pe alte conturi si nu mai da parola la nimeni si pt a evita eventuale neplaceri si a observa rezultatele tale reale si nedenaturate vis-a-vis de participarea ta la acest joc

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Memories a spus:

   Frate cred ca nu intelegi ceea ce vreau sa exprim..probabil esti unul dintre aceia care stau capra! Nu intelegi ca nu am dat parola nimanui cand am fost bagat in vacanta a4 si a 5 oara?ESTE GREU SAINTELEGI ACEST ASPECT?? Eu chair te rog sa-mi explici cum de sa putut? Pana acum nu a reusit nimeni asta..poate reusesti tu! Scz.daca am jignit dar cred ca nu vrei sa exprimi adevarul si mergi numai pe alaturi…oare de ce??

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • ManshonSS a spus:

    oho.. uite din cauza asta se duce tara de rapa.. din cauza lipsei culturii si educatiei.. limbaj taransesc cgasesti pe toate drumurile… o sa te lamuresti singur dupa ce pui mana si tu pe o carte , mai flacaule, ca sa zic asa. Dar vazand ca insisti cu teoria ta onform careia moderatorii si adminii iti intra pe cont te sfatuiesc foarte serios si prieteneste sa apelezi la un psiholog.. paranoia nu trebuie tratata cu indiferenta…

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • Memories a spus:

     Dar de ce nu ar exista aceasta posibilitate? Esti cumva pus de cineva sa postezi aici? Am spus acele lucruri pt.ca tu de fiecare data ai scris contra! Crezi ca sunt nebun sa fac galagie daca ar fi fost altfel? Consideri tu mare cunoscator si bunul samaritean ca dupa toate astea daca era altfel nu ma banau si pe mine daca nu aveam dreptate?! De ce nu incerci sa accepti ca este asa cum iti zic eu! Cat despre paranoia nu stiu cine ar fi mai indicat sa mearga la un psiholog! Eu nu am pomenit nimic de problema lui Ciucuda iar problemele mele sunt mai vechi de 2 saptamani asa ca nici o legatura cu celalt caz sau esti ce Dumnezeu asocieri faci! Numai postati fratilor de pomana daca nu aveti idee despre ce vorbiti!

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • Memories a spus:

     Tara se duce de rapa pt.ca exista o gramda de catelusi ca tine frate….daca un om vrea sa-si spuna pct.de vedere ..altul decat al tau..incepi sa comentezi….nu-ti doresc sa patesti ca mine…dar dupa cate imi dau seama nu ai cum…poate vei pimi ceva credite ca ai postat aici! Mult succesc totusi ai grija sa nu faci hernie de disc!:P

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • ManshonSS a spus:

    Ai dreptate, dar cum de ti-ai dat seama? toti adminii si moderatorii intra pe contul tau… si colegii de alianta.. zici ca e WC pulblic contul tau: intra cine are nevoie si iese cine poate :) in cazul asta abandoneaza contul daca nu iti convine, nu te pune nimeni sa continui. si inca ceva: spre deosebire de tine si altii ca tine nu sunt destul de zevzec sa bag bani intr-un joc de genul asta, deci pot sa imi sparga toti adminii contul in acelasi timp : ce-am avut si ce-am pierdut…

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • Memories a spus:

     Aici nu este vroba musai de bani man!Este vorba de principii daca intelegi ce vreau sa zic! Daca joc cu credite nu insemna ca sunt zevzec….este parerea ta! Iar daca sunt zevzec cum consideri pt toti ce care paltesc pt.credite…daca tot fac asta…o fac pt.anumite facilitati..de care au beneficiat altii! Protectia noastra unde este?

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ManshonSS a spus:

     Si daca te gandesti mai bine nu ai probleme mai importante in viata decat sa te gandesti cine ti-a spart contul la imperia? asta e preocuparea ta existentiala?

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • Memories a spus:

     Nu asta este preocuparea mea cea mai existentiala man! Numai ca nu este corect..asata-i ideea! Si crede-ma ca daca mi-ar fi dat raspunsuri logice numai faceam atat tam tam!Raspunsurile au fost foarte evazive si ca sa scape de gura mea! Daca cineva iti spargea contul tu ce faceai man??

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ManshonSS a spus:

     Intr-o exprimare ma literara abandonam contul daca observam astfel de practici… pt ca daca incep si fac plangeri nu o sa imi de-sparga cineva contul :) ) joci cand vezi ca ai cu cine… since daca mi s-ar intampla asa n-as mai juca in lumea respectiva cel putin. Dar si al mine pot fi altii in afara de admini… oricum asta e doar o distractie… am abandonat eu cont in top20 ca sa trec mai des pe la facultate, deci nu ma supar daca mi-l sparge pe asta careva ;)

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • Memories a spus:

     Eu nu am spus ca adminii man..nu am facut referire la asta,numai ca am vrut sa mi se spuna cine a facut asta..si dpmdv aceste eschivari mi se par suspecte!Daca tu renuntai..eu nu vreau sa renunt…si acum fac o paranteza faceai referie ca nu stiu de ce tara asta merge nu stiu cum….eu cred ca din cauza ca ne complacem in aceastsa situatie! Suntem oameni si oameni..unii renunta altii nu! Daca nu este corect si am dreptate,de ce sa renunt man?

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ManshonSS a spus:

     Pai cine vrei sa stie cine ti-a spart contul decat ala care a facut-o.. crezi ca a fost suficient de dobitoc sa o faca de pe acelasi ip cu contul lui? In cazurile in care cineva iti sparge parola intra iti demobiuliazaeaza armata si vinde tot la 99 si face si creditul cel mai mare, am vazut ca daca faci plangere, iti da armata inapoi, iti anuleaza creditul si te aduce pe zero in toate pv( adica anuleaza minusul de la vanzarile cu 99). Mai mult ce ai vrea sa faca sa infiinteze politia imperia? Dar tie ce ti-au facut de esti asa revoltat?

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • Memories a spus:

     Pai vezi man….asa trebuia sa inceapa corespondenta dintre noi! Ma-u bagat de 4 ori in vacanta si odata mi-au vandut resursele! Eu inteleg faza cu ip-ul..dar inteleg si tu ca nici un raspuns nu am primit..numai pe langa subiect! Le-am trimis ora exacta cand am fost bagat in vacanta…totul la secunda! Nimic,nu mi-au spus cine..sau sa zica caam banat un ip..nimic nimic nimic!

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ManshonSS a spus:

     pai nu se paote bana un ip, decat un cont.. si daca ip-ul care te-a bagat in vacanta nu coincide cu nici un cont, ce sa faca? ti-a vandut cineva resursele la 99 si ai facut plangere si nu te-a adus la 0?

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • Memories a spus:

     Nu sa baneze ip-ul man ,nu stiu ,sa-l opreasca cumva,asta nu este problema mea de siguranta a jucatorilor! Nu mi-au vandut resurse la 99! Pai eu nu stiu cine a facut asta..nu stiu ip=-ul daca ,coincide cu un cont…astea-s probleme tehnice la care noi nu aveam acces!Ideea este ca daca era corectitudine mi-ar fi spus ceea ce sa intamplat cu acel cont al meu! Eu asa vad lucrurile..altfel ce motive ar avea sa se eschiveze! Eu vreau sa numai m-i se intample asta..sa fiu lasat sa joc..nu cred ca cer prea mult! Oricare dintre jucatori ar fi fost in locul meu probabil la fel ar fi procedat..nu-i normal sa vrei sa afli adevarul?

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ManshonSS a spus:

     Schimba-ti parola, pune una greu de spart, adica nu 12345, 8888 ,aaaaa sau alte din astea…. fara cnp, daca ai trecut numele real la profil si alte de-astea usoare.. pune unul lung incoerent pe care sa il retii si gata. si nu da parola la absolut nimeni. Vei vedea ca iti dispar problemele ;) Daca nu, ideea mea cu lasatul de joc devine cea mai buna, ca in cazul ala nu mai ai ce sa faci, te lupti cu morile de vant ;) )

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • Memories a spus:

     Vad ca intr-un final reusim sa ne intelegem man! Stiu ca ma lupt cu morile de vant..am incetat sa fac asta..pt.ca deocamdata nu sa mai intamplat nimic! Crede-ma parolele erau o combinatie de numere,litere si caractere,nimeni nu stia parola cand m-i sa intamplat a4 si a-5a oara!

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 46. fortif a spus:

  Spuse ManshonSS marele aliat al Bastionului inca din era trecuta. Asa e, ciucuda e instabil psihic.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 47. cryssa a spus:

  7. fara dovezi nu se poate face nimic
  Da ai dreptate fortif, cu asta trebuia sa incepi, cu punctul 7. Intr-adevar fara dovezi nu putem face nimic. Dar am o propunere, ia mai cauta prin enumerarile tale si vezi nu cumva gasesti si punctul 8, in care spune camoderatorii nu au dreptul sa joace pentru ca nu mai pot fi obiectivi? Nu stiu cine sunteti voi forti si manshon, dar sincer nu-i frumos sa-l jigniti pe ciucuda facandu-l instabil psihic. Joc Imperia de un an si jumatate in alianta lui ciucuda si sincer nu mi s-a parut sa aiba vreo problema. Oricum nu conteaza, ideea e ca ar trebui sa va fie rusine.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 48. ManshonSS a spus:

  Aici gresesti. Eu nu sunt aliat deloc cu bastionul.. numai aliat nu se poate spune ca sunt cu ei :) ) Am vorbit cu ei pana in martie anul trecut cand mi-am dat seama cum joaca ciucuda si ce calitati extraordinare de jucatori de imperia au restul oamenilor din alianta lui, bineinteles cei diferiti de el :D

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 49. ManshonSS a spus:

  Rusine trebuie sa iti fie cand furi, nu cand faci anumite constatari. Si nu l-am facut instabil psihic. Am tras o concluzie logica, si anume aceea ca daca joci de pe mai multe conturi si te comporti ca si cum ar fi altcineva, se numeste personalitate multipla. Cine se simte poate junge la concluzia ca e instabil psihic, cine nu, nu. De altfel nu ma intereseaza problemele de orice natura ale lui ciucuda ci doar ca cei care nu respecta regulile acestui joc sa fie banati pentru ca atrag si alti jucatori spre stfel de practici neloiale. Cat despre cazul lui mio care e moderator si are si cont in ro7 nu cred ca trebuie sa va ingrijoreze, regulile sunt aceleasi pt toti si atat timp cat le respecti nu vei fi afectat ;)

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 50. fortif a spus:

  :sidefrown: Deci, sa intelegem la o adica, ca mio_eu poate fi banat?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 51. ManshonSS a spus:

  Sa spunem ca regulile sunt pentru toate conturile din toate lumile din imperia ;) cel putin asa am inteles eu

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 52. caranfil a spus:

  ai vrea tu sa fie asa ciucuda sa fie banat mio dar daca nu e de vina nu se poate tu nu ai dovezi clare acolo asa ca.. :evilgrin:

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 53. cata a spus:

  salut…
  stiu ca nu am nici o treaba cu aliantza bastion, deci nu m-au pus ei sa postez.scriu pentru ca maine pot fi si eu victima si poti fi si tu si poate fi oricine joaca pe romanian7
  referitor la conturile donatoare: cum poate demonstra cineva, si admin fie el, ca eu vreau sa imi fac cont pe imperia, si sa stau intr-o alianta DOAR pentru a dona? asta e placerea mea? ma poate condamna cineva pentru asta? a, am vindut resurse cu 0.1 sau 0.8 ca sa le cumpar mai ieftin da, sa fiu banat, dar atita timp cit eu nu fac alt ceva decit sa donez in aliantza cine ma poate impiedica sa fac asta? si sa spunem ca s-a intamplat asa, nu cred ca ar fi corect fata de ceilalti colegi care au donat sa li se ridice toate cercetarile…eventual sa se anuleze doar cercetarile facute din conturile donatoare, (cu toate ca ar fi imposibil asa ceva).
  referitor la admini si moderatori: nu este normal ca un admin sau moderator sa joace pe aceeasi lume unde supravegheaza bunul mers. cu atit mai mult sa fie activ, ca sa nu mai vorbim ca poate bana jumatate de aliantza, le anuleaza cercetarile si dupaia le da razboi de aliantza. nu m-ar fi deranjat, dar acest lucru mi se pare MISELESTE. este inadmisibil ca sa bagam bani si timp in joc si sa vina cineva sa gaseasca un motiv “instabil” ca sa dea ban si dupa razboi de alianta. daca este asa ce sens mai are sa jucam ca sa zicem si noi ca am terminat lumea 7? atunci e clar cine va cistiga si cine va fi pe primul loc. ar mai fi multe de zis… pina una alta salut demersul lui ciucuda si sper ca vor fi si altii care vor posta aici si se vor indrepta greselile. am vrut sa postez pe forumul imperiaonline, dar mio a inchis forumul si nu mai poate scrie nimeni referitor la acea problema. acum ce, nu mai avem voie nici sa vorbim si sa ne exprimam punctul de vedere? tocmai de aceea s-au creat forumurile. ii indemn pe toti care au patit aceasta problema si pe cei care nu au patit sa vina si sa lase citeva cuvinte aici pentru ca nu se poate asa ceva…trebuie sa fim uniti si asa poate se va rezolva aceasta problema. pina una alta, o zi buna si spor la imperia :-)

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 54. ManshonSS a spus:

  Nu suntem la gradinita. E la minea cocosului ca nu joaca nimeni imperia ca sa doneze la alianta toata productia. Trebuie sa fii zevzec sa iti pierzi timpul pentru asta. E adevarat ca nici sa pierzi timpul pentru a juca imperia CORECT si a baga bani in jocuri de genul asta nu denota prea multa intelepciune ca sa zic asa, dar ceea ce spui tu e de domeniul SF-ului. Cat despre problemele de care zici tu de obicei in imperia i le faci, nu vin singure. N-am intalnit pe nimeni care sa joace dupa reguli si sa fie banat 8-)

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 55. cata a spus:

  da manshon asa este. dar nu poate dovedi nimeni contrariul. eu asta am vrut sa subliniez. si spunea cineva mai sus citez”2.NICIUN Admin nu si-ar risca slujba prin a da o parola cuiva(incetati cu acuzatiile aiurea doar pentru a va afla in treaba)”. eu am o intrebare: poate dovedi cineva ca adminul a spus o parola? nu! e simplu si foarte clar…eu daca sunt moderator si am un prieten foarte bun care este admin crezi k i-ar fi greu prietenului meu sa imi dea citeva info. referitoare la un anumit cont? eu spun ca nu….si tind sa cred in continuare ca asa a fost pentru ca pina acum nu a venit nimeni sa dovedeasca contrariul cu argumente solide. atunci daca raportam o frauda asupra unui cont unui admin el de ce nu ne da un raport sa vedem si noi exac cine a fost acela care a fraudat acel cont. a stiu, nu se poate….ma degraba nu se vrea pentru ca ar iesi la iveala lucruri necurate…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ManshonSS a spus:

   Nu poate dovedi nimeni contrariul: mentalitate tipic romaneasca de dupa 89′ : pot sa fur ca nu scrie exact in lege :) ) legea e interpretabila, si lasa mereu loc de intrebari, dar cum e corect nu trebuie sa fii un geniu sa intelegi. mai e o vorba : fiecare sa-si caute problemele in curtea lui, ca de acolo porneste. asta e alta gandire de dupa 89′ : da vina pe altul.. fac pariu ca daca isi vde fiecare de treaba lui si respecta regulile nu i se intampla nimic de genul asta.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 56. ramonitza a spus:

  manshonSS nu ma surprinde ca esti impotriva noastra caci si era trecuta tot asa ai fost. dar te intreb si eu ceva daca tu ai fi trecut prin ce trec colegii mei ti-ar fii convenit??sunt convinsa ca nu si tu tot la fel ai fii facut nu-ti cer sa ne sustii dar iti cer sa iti tii gura si sa nu mai faci afirmatii aiurea si daca tin minte tu de ce ai fost banat era trecuta ???

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • fortif a spus:

   A spus undeva mai sus motivul banarii, parca un mic comert ilegal :coffee:

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • fortif a spus:

     Nu fi rautacioasa 8-)
     Opiniile pot fi diferite, doar de aceea este democratie.
     Doar pe forumul Imperia am auzit ca nu va lasa sa comentati.

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

     • ramonitza a spus:

      da asa este nu mai avem voie sa ne spunem parerile de doar traim in romania :pissedoff: :pissedoff:

      Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

      • valik a spus:

       salutare sunt jucator realm 62 RO, acesta este al doi-lea an, shi vreau sa nu se uite totushi k problema discutziilor a pornit d la spargerea unui cont al carui juktor probabil a dat adresa d mess shi parola , k alta solutzie la spargerea contului lui de 6 ori nu ar fi fost(shimba mah shi parola d la mess), apoi, orice comentariu la acele evenimente sunt discutzii, interpretarile fiecarui juktor, pt kre unii juktori au fost banatzii, aici tre sa recunosc mio_eu ,ii lasai mutzi, ii banai 24 sau 48, dar ce treaba avea restul aliantzei de le-ai scos cercetarile, ce treaba ar avea un coleg de-al meu dak eu t insult pe tine sau t deranjez in vre-un fel, aici nu vad dreptatea, faptul k declari razboi, doar era d asteptat, dar e cam josnic asa k juktor, shi ar fi multe de adaugat, dar vreao sa trag o concluzie cei ce pot se folosesc, shi pt un joc, care il joci din placere nu se merita, e naspa

       Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

       • ManshonSS a spus:

        Cercetarile au fost anulate pt ca au fost facute din goldul conturilor donatoare, care de altfel au si fost banate ;) si cu ocazia asta s-au restrans conturile de pe care mai poate ciucuda sa dea jafuri 8-)

        Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ManshonSS a spus:

     oho.. sunt destul de in masura.. daca nu ti-ai dat seama am recunoscut ca am gresit, chiar daca nu am furat nici pt mine nici pt alt cont… am vandut fara sa gandesc cu 0.1 de la un donator… am fost dobitoc, am platit cu varf si indesat.. insa masura luata de admini a fost cat se paote de corecta.

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ManshonSS a spus:

     si daca te gandesti mai bine tu chiar nu ar trebui sa afirmi despre mine ca nu sunt corect avand in vedere cate puteam sa fac era trecuta. sa fac ce am facut eu in situatia in care te atacam tot timpul e desula dovada de corectitudine nu crezi?

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ManshonSS a spus:

   Personalitate multipla chiar nu vreau :) ) lasand la o parte gluma chiar sunteti paranoici… am atacat tot timpul pe cine am vrut.. am primit amenintari si au fost inteventii( daca nu am insel am primit chiar mesaj de la mio sa nu te mai atac pe tine :) ) ) nu le-am bagat in seamasi nu mi s-a intamplat nimic… si daca mi s-ar intampla n-as face atata caz .. treziti-va ca aveti probleme mai importante in realitate.. jocurile de genul asta si toate prcariile care ne sunt bagate pe gat sunt facute sa ne ia ochii de la adevaratele probleme

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 57. marius a spus:

  ciucuda ai mari probleme la nivelul superior…crezi ca moderatorii pot da ban in joc.ori esti … ori te prefaci,altceva nu spui decat ca mio-eu ti-a sters cercetarile si te-a banat.ai inceput cu amenintari inca din prima pagina in topicul ala de pe forum…unde se presupune ca acolo trebuia sa se rezolve problema colegului tau nu sa iti arati frustrarile.daca aveai ceva de rezolvat cu ei o faceai in joc…dand lupte nu balacarindu-te pe un forum. ce ai aratat tu in imaginile alea sunt optiuni PT FORUM (nu ca ar fi vreun forum prea important al tau) asa ca trezeste-te la realitate si nu mai generaliza.
  o intrebare pt ciucuda: de ce nu ai terminat ro7 era trecuta?…staai ca stiu si raspunsul: pt ca ai luat bataie tocmai de la un asirian dupa care ai intrat in vacanta pana la sfarsitul erei… bineinteles tot cei din asirienii si implicit mio_eu sunt vinovati ca tu esti praf in imperia.
  PS: felicitari lui argus pentru ca este printre putinii cu coloana vertebrala in alianta Bastion. S-a vazut destul de clar si s-a convins un realm intreg cine este si ce comportament de om stresat a avut ciucuda/kyller la intalnirea de ieri.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ManshonSS a spus:

   Da, si cand a intrat el in vacanta jumate din bastion si bastion2 au devenit mine :) ) de ce oare?

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • marius a spus:

    buna intrebare ManshonSS…poate ni se va da un raspuns…dar sa nu fie : pe motiv de solidaritate caci nu cred ca ar renunta cineva la o munca de mai bine de 7 luni doar pentru a-i fi alaturi in greaua suferinta

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ManshonSS a spus:

     Am uitat , cealalta juamtate era in vacanta si ieseau uneori noaptea pe la 3-4-5 si trimiteau jafuri la conturile care l-au suparat pe ciucuda. Asta da solidaritate… e logic ca aruncau creditele pt el, doar era seful lor :) ))

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 58. valik a spus:

  dar cei mai vinovatzi sunt cei d sus, nu cred k ar trebui sa permita unui om cu asemenea responsabilitate sa aibe cont, asta nu inteleg eu, ce cauta el in joc, el doar sa verifice, sa urmareasca shi sa ishi faca datoria d administrator sau moderator ce e, e ca shi cum un arbitru sa joace pt una din echipe, nu vad logica, adik e clar cine castiga nuu?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • fortif a spus:

   Pentru unii este clar, pentru altii ….. :hypnotized:
   [img]http://imperiaonline.me/index.php?action=dlattach;topic=4.0;attach=2;image[/img]

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 59. marius a spus:

  Pentru unii este clar, pentru altii “¦.. vorba ta ciucuda…tu te incadrezi in altii. moderatorii nu au nici o putere in joc, sunt moderatori de forum sau chat iar “puterea lor” se limiteaza in acele locuri…de ce pe alte forumuri din alte tari nu comenteaza nimeni despre faptul ca moderatorii joaca si ei? pentru ca nu sunt romani si sa vorbeasca numai tampenii. culmea e ca cei care triseaza sunt cei care urla cel mai tare. da, asa e, a-ti trisat cu nesimtire si apoi pozazati in Fecioara Maria…sa fim seriosi…cat despre banul pe forum…nu cumva tu ciucuda sau cealalta personalitate a ta-rajak…l-ati injurat pe mio_eu prin mesaje personale pe forum? cel putin asa am auzit…si daca e adevarat atunci va meritati banul pe deplin…mio_eu joaca si pe ro6 si ro2 de ce de acolo nu protesteaza nimeni? aaa pentru ca nu toti sunt la fel de incapatanati sa inteleaga niste reguli si va adanciti in prostie in special tu ciucuda care ai transformat lucrul asta in ceva personal…sfatul meu: mai iesi din cand in cand din casa si nu mai trai pentru imperia sau internet…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 60. marius a spus:

  ciucuda poti sa demonstrezi cu dovezi clare si certe ca tu nu ai incalcat nici o regula a jocului si ca acel ban ti s-a dat degeaba? te rog sa verifici ip ul la cele doua computere pe care le ai…si de pe care cica joci tu si cealalta personalitate a ta…ma indoiesc ca difera…de fapt ma indoiesc ca ai habar de reguli

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • fortif a spus:

   Toti colegii din alianta si nu numai au vorbit la telefon atat cu mine cat si cu baiatul meu.
   De dovezi nici nu se pune problema, dar daca ajungem acolo atunci ar trebui sa apelam la o instanta de judecata. Oricum imi rezerv acest drept.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 61. Ciucuda a spus:

  :bomb: Cine are ceva sa-mi reproseze sau sa ma acuze sa o faca aici si acum

  [img]http://www.tribuna.ro/images-up/2008_10_29_0_14_cavalerii_79363.jpg[/img]

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 62. caranfil a spus:

  eu nu inteleg ce mai vrei ai primit bann asta e iao de la capat sau daca nu vrei laste de joc ce vrei sa se revoce bnnul??ca nu se poate asa ceva ce faci atata chestie??

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 63. Ceapros a spus:

  frumos blogul.am sa-l vizitez mai des, vad ca ai lucruri foarte interesante.Mult succes in tot ceea ce faci

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 64. patuturi a spus:

  Se fura orice pe net, asa ca aveti grija unde va bagati numerele de card si alte alea….

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 65. Andreea Dancu a spus:

  Cea mai buna strategie este, asa cum ai zis si tu, sa ai un antivirus si sa fii foarte atenta pe ce linkuri faci click.

  Apararea buna trece primejdia rea. :D

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 66. david a spus:

  As dori un link exchange cu blogul tau . Nume 2blackjack Linkl http2blackjack1.wordpress.com Astept un msg din partea ta daca esti de acord . Multumesc !

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 67. Marius a spus:

  Hackerii nu dorm……:))
  Au facut doua lucruri ce m-au bucurat cu cele doua site-uri de ziare,in rest…pe faptul ca se inbogatesc pe banii strainilor e alta treaba.Problema ar fi daca s-ar inbogatii cu fac “jegurile”,din banii Romaniei!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 68. Termosisteme a spus:

  Nu mi sa intmplat sa mi se sparga vreun cont pe jocuri online, daca te sti proteja bine si gandesti unpic normal no sa ai probleme. Mai sunt care dau conturi sa ii ajute careva, sau pun parola gen 123456 wow mare hacker tre sa fi.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 69. y8 a spus:

  eu sunt la inceput,dar pana acum nu am avut probleme cu spargere de conturi si alte dracoventii din astea,chiar sunt multumit de imperia online

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 70. Pingback: Tweets that mention Jocurile de strategie online -- Topsy.com

 71. Parchet a spus:

  Niciodata n-am inteles cum se poate sparge un cont si nu ii inteleg pe cei care pierd conturi, probabil din neatentie sau prostie. Mereu am zis ca pana nu patesc si eu nu cred ca cineva iti poate sparge asa usor accountu.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 72. Alex@Jocuri a spus:

  @Parchet, nici eu nu am inteles pana cand mi-a fost spart si atunci mi-am dat seama ca e din cauza mea. Adica punerea raspunsurilor evidente la intrebarea de resetarea a parolei sau o parola prea simple. Crede-ma e usor nu trebuie sa fii hacker, trebuie doar sa ai ceva timp si sa nu ai chiar un neuron!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top