Klaus Iohannis recunoaște că a avut legături cu traficanții de copii | VIDEO

Iohannis trafic cu copii

Klaus Iohannis – traficant de copii şi samsar de case?

Conform unor surse din cadrul Parchetului, de fiecare dată, acesta a scăpat basma curată, fiind pus la adăpost de fostul procuror general al României Laura Codruţa Kövesi. În zona Sibiului se spune că, la începutul anilor ’90, între baschetbalista Kövesi şi tînărul profesor Iohannis ar fi fost o relaţie de dragoste, iar mai apoi, ca procuror, Codruţa l-a protejat pe actualul primar şi l-ar fi scos din tot felul de încurcături. În 2006, Klaus Iohannis a fost cercetat penal pentru retrocedarea, în 2005, a unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condiţiile. Procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia au început urmărirea penală atît faţă de primar, cît şi faţă de alte persoane – un notar public, un consilier juridic la Primăria Sibiu şi secretarul Primăriei Sibiu. Concret, anumite persoane au primit un total de circa 10 hectare de loturi de teren intravilan, situate în zone cu valoare de piaţă ridicate ale Sibiului şi prin vînzarea lor, în 2007 şi 2008, au făcut peste 5 milioane de euro profit. Dosarul a fost apoi trimis la DIICOT, anchetatorii apreciind că este vorba despre un grup infracţional organizat, iar DIICOT a pasat dosarul la DNA, care l-a retrimis DIICOT – ului, pentru ca în final, în 2009 acest dosar să fie închis, iar Klaus Iohannis să primească NUP.

Sasul mai are şi un dosar de la începutul anilor ’90, de pe vremea în care era inspector şcolar. La acea vreme, la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Sibiu a fost deschis un Dosar Penal în care Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, erau acuzaţi de trafic de copii, despre care se spune că ar fi ajuns în băncile de organe din Canada. În aceea perioadă, Iohannis era suspectat că a intermediat exportul a 3 minori, orfani aflaţi în îngrijirea bunicilor, iar destinaţia acestora ar fi fost Canada, dar nu pentru adopţie, ci pentru recoltarea de organe. Faptele petrecute în perioada 1990- 1991 s-a încercat a fi cercetate după anul 2000, dar dosarul a fost dat uitării după ce la conducerea Parchetului General a venit Laura Codruţa Kövesi.

Totodată, individul e şi samsar de imobile, el având acum nu mai puţin de 6 case (?!), mai multe AICI

Johannis a intermediat, a găzduit, dar a și primit cadouri de la cei care adoptau copii

REPORTAJ – Pe scurt, ancheta cu privire la acuzatia de trafic de copii facuta de Iohannis si sotia la inceputul anilor 90 pentru o familie din Canada.

 - la minutul 1.52 Klaus Iohannis recunoaște că a avut o relație de afaceri cu traficanții de copii.

iohannis trafic copii fratii iliut

Imediat după revoluţie, Klaus Iohannis a fost implicat directă în trafic internaţional de fiinţe umane, infracţiune deosebit de gravă, pedepsită dur de legislaţiile tuturor statelor civilizate.

Ziaristul Dan Tapalagă scria, negru pe alb, într-un ziar, „Ziua de Ardeal”, apărut în urmă cu 17 ani, despre implicarea cuplului de profesori Iohannis în adopţii de copii din comuna Răşinari, judeţul Sibiu, pentru cetăţeni canadieni şi era emisă ipoteza că aceşti copii au devenit „piese de schimb” în bănci de organe. Cei trei copii rămăseseră orfani în urma uciderii mamei de către soţul ei, acesta sinucigându-se după actul necugetat comis la beţie.

Adopţia celor trei fraţi Iliuţ, Elena-Maria (7 ani), Vasile (5 ani) şi Anca (3 ani)

Aceştia au fost adoptaţi împreună cu fetiţa Anda Maria Scutelnicu, în vârstă de doar patru luni, copilul „din flori” al unei tinere din Tălmaciu, fără posibilităţi materiale şi repudiată de propria familie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus neînceperea urmăririi penale faţă Iohannis Klaus şi Iohannis Carmen în dosar nr. 423/P/2000, având ca obiect înfierile ilegale. Direcţia de Combatere a Crimei Organizate (D.C.C.O.) din cadrul Inspectoratului General de Poliţie (I.G.P.) a efectuat cercetări cu privire la traficul de copii, respectiv adopţii ilegale, în care au fost implicaţi cei doi Iohannis în dosarul 346007/2000.

VIDEO – Conferinţa de presă a lui Iohannis din anul 2000, axată exact pe problema adopţiilor în care a fost implicat

- arhiva Marius Marinescu;

Trebuie să remarcăm atitudinea de fiară speriată, încolţită. Asta se citeşte pe chipul lui Iohannis: panică!

Nu trebuie să ai studii aprofundate în psihologie pentru a realiza că individul minte şi inventează răspunsuri pe loc. Iată ce spune individul aici, pe lângă multe minciuni, când mai scapă şi câte un adevăr, din prostie, că altcumva nu am cum să clasific aceste fragmente de „autodenunţ”. El recunoaşte, întrebat fiind şi după o scurtă ezitare, că pe lângă această înfiere a mai intermediat una în anul următor (1991), dar afirmă că vor veni canadienii cu acel copil şi-l va prezenta presei sibiene. Aiurea, a minţit, aşa cum minte el permanent, la fel cum respiră! Nu a venit nimeni să fie prezentat presei, deşi au trecut nouă ani de la acea promisiune a „geambaşului de copii”. Şi de unde ştia acel canadian, din anul 1991, că familia Iohannis se ocupă de astfel de mârşăvii? Aveau anunţuri în presa canadiană, că internet nu era pe vremea aceea?

Tot el recunoaşte, în finalul conferinţei de presă, că a primit cadouri, nu bani, de la canadieni pentru acele adopţii. Ori, legile din anul 1990, când adopţiile din România deveniseră o adevărată „industrie” – preţul pentru un copil era cam 20.000 de dolari americani! – pedepseau obţinerea de bunuri materiale pentru astfel de intermedieri, indiferent că era vorba de bani sau alte foloase. La fel, Iohannis recunoaşte că familia Lalande (Alain Roger şi Arlene Dianne), cei care i-au adoptat pe fraţii Iliuţ „la snop”, împreună cu fetiţa Anda Maria Scutelnicu, au fost cazaţi la domiciliul soţilor Iohannis.

În conferinţa de presă este nominalizat şi un anume Gugonea, profesor în Bucureşti şi fost coleg de facultate al lui carmen Iohannis, care, cică, i-ar fi trimis pe acei canadieni, familia Lalande, la Sibiu. Iohannis susţine că acel Gugonea era un prieten foarte bun şi de aceea a avut încredere să-i cazeze pe canadieni la el acasă.

Se spune că cu banii obţinuţi din trafic internaţional de copii, soţii Iohannis şi-au cumpărat, în anul 1992, o casă pe strada Bâlea din Sibiu, la numărul 29. Au plătit fostului proprietar, un sas adevărat, care a plecat definitiv în Germania, suma de 75.000 mărci germane. Ei nu au cum să justifice aceşti bani, fiindcă nu aveau alte venituri decât salariile de profesori. Este exclusă şi varianta cu sprijin financiar de la părinţii lui Iohannis din Germania, deoarece taică-său era un pârlit de tinichigiu auto. Acum, după ce fiul lor a devenit primar la Sibiu, şi părinţii lui Iohannis locuiesc într-o vilă somptuoasă din oraşul Würzburg. Se pune aceeaşi întrebare, cu ce bani a fost achiziţionată? Oare nu tot din afacerile necurate ale lui Klaus Iohannis derulate pe picior mare în anul 2007, când cu „Sibiu- capitală culturală europeană”? Reamintim că toate fondurile au fost derulate atunci printr-un O.N.G., numit Asociaţia Capitala Culturală a Europei-Sibiu 2007, a cărei preşedinte era Iohannis.

INTERVIU – BUNICA celor trei copii acuză soții Iohannis

PARTEA 1

PARTEA 2

 Mai multe pe Justitiarul.ro

Sursă Justitiarul
Klaus Iohannis recunoaște că a avut legături cu traficanții de copii | VIDEO 4.43/5 (88.57%) 7 votesAlte articole similare18 Comentarii

 1. doru a spus:

  Nene Florea !
  Deci sursa este Justitiarul .
  Autorul articolului este Marius Albin Marinescu .
  Ati cautat si dosarul de TURNATOR al lui marinica ,,,, nume de cod RAHOVA ?.
  Si astea sunt sursele dumneavoastra ? Cele cinstite ?
  Era sa uit ,,,, exact ca si cu ZICALA ,,,, DREPTATE PINA LA CAPAT ,,,,, de la USL .
  P.S. Politicienii si sustinatorii lor sunt pasari foarte ciudate .
  Nu- asa ,, dorinte ,, ?

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 11 Thumb down 11

  • Marius Albin Marinescu a spus:

   Deoarece observ ca postacii lui Klaus Iohannis sunt la post, gata sa arunce cu mizerii in mine, am sa raspund la aceasta acuzatie mincinoasa. Nu am dat in viata mea nici macar o singura nota informativa, asa ca nu pot sa fiu numit “turnator”. Nu exista o sentinta judecatoreasca in care sa scrie ca am fost informator al Securitatii. Am avut un angajament prin care-i puneam locuinta la dispozitie unui prieten care era ofiter de contrainforamtii (contraspionaj, ca inteleaga si postacii tampiti ca nu avea legatura cu turnatoria, cu delatiunea ordinara!) pentru intalnirile sale cu sursele lui de informatii.Acel prieten nici macar nu a folosit locuinta, mi-a spus ca-i trebuie ca sa-si justifice salariul, ca sa vada sefii ca are activitate. Din parte mea putea sa o si foloseasca, fiindca nu ma deranja sa lupte cineva impotriva spionilor (dusmanilor Romaniei) din casa mea! Am descris, cu amanunte, toata povestea aici: http://www.justitiarul.ro/adevarul-despre-mascarada-jurnalistul-marius-albin-marinescu-a-fost-declarat-colaborator-al-securitatii/
   Nu vad ce legatura are traficul de copii al lui Iohannis cu basmele despre mine, ca s-a mai spus de catre aceiasi denigratori anonimi ca as fi, pe langa securist, si betiv sau nebun. Nu mai consum alcool de 15 ani, iar in ceea ce priveste chestia cu “psiho-pupu”, chiar nebun sa fiu, cu ce ar face asta mai putin credibile adevarurile recunoscute chiar de Iohannis, asa cum se vede in conferinta lui de presa sau spusele bunicii din interviu. Din pacate batrana a murit in iulie anul trecut, blestemand familia de ticalosi Iohannis!

   Comentariu bine primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 28 Thumb down 9

   • Cati a spus:

    Nu vad ce legatura are o infiere de copii, decisa de o instanta judecatoreasca in urma unui act benevol de adoptie, dintre doua parti, cu traficul de copii. Poate doar, o legarura generata de o minte cu degenerescente senile sau afectata de paranoia, daca nu sunt la mijloc interese meschine si murdare de natura politica. Dar, avand in verede cat de mult te straduiesti mata sa justifici cum ca nu ai fi turnator ( stiind ca cine se scuza se acuza), inteleg si “punctul de vedere obiectiv”, sau mai exact perspectiva din care incerci sa indobitocesti lumea.Cred ca pe langa casa ti-ai pus si mintea si sufletul in slujba necuratului.

    Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 8 Thumb down 10

 2. Robert Horvath SUA a spus:

  Sunt consternat. A aparut o raza de lumina. Un om care ar putea schimba Romania.
  Se pare ca doriti cu inversunare sa nu se schimbe nimic.
  Sau daca se schimba….sa se schimbe in mai rau.
  Neamtul a aratat ca se poate. Lumea vine la Sibiu si se simte in Europa.
  Balcanii sunt departe.
  Atacand zilnic ultima speranta de a iesi din rahat. Scuzati limbajul .
  Va pierdeti orice credibilitate.
  Am fost convins ca sunteti oameni de bine.
  Acum incep sa am indoieli. Scuzati sinceritatea.

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 15 Thumb down 17

  • Ioana a spus:

   pai sunt departe balcanii astia, nu de alta dar chiar nu sunt prin romania.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 2 Thumb down 2

 3. ROBERT HORVATH SUA a spus:

  Ascuns din cauza slabei evaluări a comentariului. Click aici pentru al vedea.

  Comentariu slab primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 4 Thumb down 10

  • felcer a spus:

   A vota un escroc traficant de copii pentru banci de organe din Canada si un samsar imobiliar nu inseamna a vota cu Europa civilizata, imbecilule! A nu vota un nemernic indiferent de etnia lui nu inseamna obligatoriu sa votezi comunisti iliescieni, cretinule!
   Dupa 25 de ani de jaf sub comandourile mafiei transpartinice si transnationale e timpul ca romanii sa-si aleaga in sfarsit conducatori nu praduitori, vandutule!

   Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 11 Thumb down 9

   • adi a spus:

    Ascuns din cauza slabei evaluări a comentariului. Click aici pentru al vedea.

    Comentariu slab primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 2 Thumb down 5

 4. ROBERT HORVATH SUA a spus:

  PRIM MINISTRU AL ROMANIEI
  VICTOR PONTA
  Ma numesc Robert Horvath Deva. Sunt cetatean roman….deasemenea american si prin
  casatorie rezident permanent al Imperiului Nipon. Sunt printre putinii artisti plecati din Romania
  care si-au facut nume si cariera in occident. Sunt absolvent IATC Bucuresti -Cinematografie.
  Am ajuns in SUA direct din ancheta securitatii
  si am scapat cu viata datorita unei scrisori ai presedintelui Carter catre Ceausecu . Am fost acuzat
  pe drept de trimiterea unui material filmat catre vest in care dictatorul vorbea despre bomba atomica
  romaneasca.
  Sunt deasemenea jurnalist de investigatie reprezentand telleviziunea si media japoneza la New York
  Scriu aceste randuri pentru a va anunta ca sunteti dat in judecata in SUA .
  Circumstantele cazului sunt deosebit de agravante. Voi incepe datorita gravitatii iesite din comun
  cu ele.
  VA ACUZ CU PROBE DE CRIMA
  NIPON PRESS fragment
  „Jurnalistul de investigaţii Robert Horvath se adresează secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble, în cazul primului-ministru român, Victor Ponta, învinuit de crimă împotriva procurorului Panait – caz muşamalizat de autorităţile române. În dimineaţa zilei de marţi, 6 august, ziaristul a avut o audienţă la sediul Interpol, din New York, prezentînd probele deţinute: 1) Proba video; 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei; 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reding, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.
  Ziarul german «Frankfurter Allgemeine Zeitung» a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: «E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!»“.
  Dece l-ati ucis cu sange rece pe colegul procuror Panait ?
  Stia prea multe

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 11 Thumb down 8

 5. magic a spus:

  hai ca si voi “starea natiunii PSDiste” umblati cu cioara vopsita de fapt… e bine si mai tirziu ca v-ati dat arama pe fata de infiltrati PSDisti ce sinteti

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 11 Thumb down 8

 6. mary a spus:

  NU VA LASATI PANA NU L DISTRUGETRI SI PE ASTA LICHELELOR!Sunteti ca niste caini care sfasie un copil nevinovat ,da , va aduce acei copii bine mersi si va dovedi ca a facut bine mai bine zis a scapat de saracie niste bieti orfani idiotilor care nu mai puteti de grija de a distruge imagini

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 8 Thumb down 10

 7. itmas a spus:

  cine mai crede minciunile acestor indivizi,.??dinm pacate sunt destui./

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 2 Thumb down 2

 8. Pingback: Comentariu la Klaus Iohannis recunoaște că a avut legături cu traficanții de copii | VIDEO de către adi | Noutati din Romania

 9. Acuza Voda - cel cumplit! a spus:

  Pana si nemtii din RO sunt corupti si ticalositi – tsara de descreierati si denaturati! Doamne, vino Doamne sa vezi ce-a mai ramaaas … din credinta umana! Praful si pulberea!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Bercea Mondial a spus:

  Pe cine aruncă masonii în luptă ?
  Articol scris de: Redactia Monitorul in 07/08/2014 – 2 Mesaje – Vizualizat de 2140 ori

  Chiar am o deosebita simpatie pentru sasii si germanii din Romania, insa cand aud ca cineva e mason, trebuie sa tragem semnalul de alarma, tara nu mai are nevoie de inchinatori satanisti, caci toti masonii fac asta, inclusiv casa regala. Pe langa asta, ca orice mason, ritualurile cu sacrificii de copii se potrivesc de minune, caci Klaus Iohannis a fost implicat in intermedierea de adoptii de copii catre straini, canadieni, precum familia Lalande, care aparea in anii ’90 pe listele de traficanti de organe, in Canada. Aceasta familie a locuit in anii ’90 la familia Iohannis, iar Klaus si sotia sa Carmen le-au intermediat adoptia a 3 copii din Rasinari, copii de care bunica lor, nu a mai auzit niciodata, desi a facut petitii si plangeri atat la Iliescu, la Basescu si a incercat de nenumarate ori sa afle de la Iohannis unde sunt copii, caci acesta ii promisese la adoptie, ca bunica isi va vedea copii de doua ori pe an. Sotia lui Klaus a mai fost de multe ori in Canada, insa nimeni nu a mai aflat nimic de copii familiei Iliut, pe langa asta Iohannis a mai recunoscut ca a intermediat si adoptia unei fetite din Talmaciu. Din cercurile sasilor plecati in Germania aflam pe pagina http://www.siebenbuerger.de ca sotia lui Klaus Iohannis, Carmen este fata fostului director al securitatii din Sibiu.

  johannisDupa revolutie, s-a trecut la jaful de copii, mii de suflete au fost cumparate pe nimic de catre straini adoptivi si nimeni nu a mai stiut ce s-a ales de ei, daca mai traiau sau unde au ajuns.

  Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni

  http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1727670-masonii-conduc-judetul-sibiu.htm

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Johannis

  Dupa instalarea primarului sas Klaus Johannis la carmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai virulenta, gasind in persoana primarului o adevarata coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare si control.

  Primarul Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marca din Sibiu, care au capatat pozitii importante pe harta puterii fiind catalogati drept principalii “sateliti” ai Clubului Economic German.

  Printre acestia au aparut in centru atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.

  Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului Federal de Interne German, in interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici in frunte cu Otto Schilly.

  Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German.

  A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.

  Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care pastoreste” afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.

  Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni

  Motto: „Tendinta din ce în ce mai vizibila a masoneriei de a acapara toate functiile importante în statreprezinta un pericol pentru România.”

  COMISIE PARLAMENTARA – ANCHETA – SUSPENDARE TRAIAN BASESCURadu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României

  http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?17798.15

  Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni

  Din cele opt guverne care s-au succedat în România dupa evenimentele din decembrie 1989 (fara a le lua în calcul interimatele), cel putin cinci au fost conduse în mod cert de prim-ministri a caror apartenenta la francmasonerie este confirmata.

  Petre Roman a condus primele doua guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens sustinut de Marele Orient al Frantei si de lojile italiene, Petre Roman participa activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba.

  Un document inedit, publicat în 1990, demonstreaza apartenenta sa la masonerie. Este vorba despre o scrisoare care îi poarta semnatura, alaturi de mentiunea strict secret, adresata ca de la frate la frate, ambasadorului României la Cairo, Ion Angelescu. „Sunteti autorizat”, scrie Petre Roman, „ca imediat dupa primirea la presedintele Mubarak, sa îl asistati la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al Ordinului nostru cu gradul de Cavaler Kadosh, în Loja de Rit scotian, rectificat si acceptat în care ati primit Lumina”.

  Fratele Gelu Voican la care face referire ordinul lui Roman este nimeni altul decât Gelu Voican Voiculescu. Acesta ocupa pe atunci functia de viceprim-ministru, adica era adjunctul lui Roman.

  Deputatul Vasile Matei a dezvaluit ulterior, în februarie 1998, ca Petre Roman si Adrian Nastase (ministru de externe în al doilea guvern Roman) nu fac parte din aceeasi loja masonica, dar sunt amândoi francmasoni.

  Din 1998 pâna în 1999, România are un alt prim-ministru mason, dar provenit de pe o alta filiera: Radu Vasile.

  Dupa ce se converteste peste noapte la catolicism si intra în masoneria italiana, Radu Vasile are o ascensiune subita.

  Se remarca prin mai multe „performante” în premiera în România. Spre exemplu, este primul român care ocupa o pozitie de conducere în organismele europene, devenind vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

  O alta premiera a premierului Radu Vasile este vizita Papei în România. Relatiile sale cu lojile italiene si cu Opus Dei (grupare terorista din interiorul Bisericii Catolice) îl fac sa sustina curentul masonic ecumenist din cadrul Bisericii si sa intermedieze, în mai 1999, prima vizita realizata de un Suveran pontif într-o tara ortodoxa, dupa schisma religioasa din anul 1054.

  Cu aceasta ocazie, Patriarhia Româna primeste de la Opus Dei o donatie în valoare de 200.000 de dolari pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

  Relatiile sale de înalt nivel cu masoneria italiana fac sa fie si primul român primit în audienta privata de Papa Ioan Paul al II-lea (care si el a fost mason), nu o data, ci chiar de patru ori. De altfel, Radu Vasile este cel care a tradus în limba româna Biografia Papei Ioan Paul al II-lea.

  isarescu_semn-masonicÎntre 1999 si 2000 Guvernul României este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isarescu.

  Într-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenta sa la masonerie, Mugur Isarescu este de 17 lungi ani guvernator al Bancii Nationale a României, pozitie pe care a ramas în ciuda schimbarilor de pe scena politica româneasca.

  Putini stiu faptul ca Mugur Isarescu a fost mentinut pe aceasta pozitie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au amenintat ca îsi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare data când s-a pus problema schimbarii din functie a lui Isarescu.

  Explicatia acestei sustineri trebuie cautata în perioada cât acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti.

  Datorita acestei pozitii, Isarescu mergea deseori în SUA înca dinainte de 1989.

  Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie sa-si implanteze în România un om pe care sa se poata baza.

  Dupa evenimentele din decembrie 1989 Isarescu a fost imediat activat. A petrecut o scurta perioada ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viata al Bancii Nationale.

  Misiunea sa era sa se asigure ca România va face împrumuturi înrobitoare, care sa o faca dependenta de organismele financiare internationale: Banca Mondiala, Banca Europeana de Investitii, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Fondul Monetar International.

  Si-o îndeplineste peste asteptarile stapânilor sai. Dintr-o tara care în decembrie 1989 nu avea deloc datorii, România are în iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro.

  Putini stiu si ca Mugur Isarescu este membru al gruparii masonice care face jocurile în economia mondiala – Comisia Trilaterala.

  De altfel, Isarescu a avut grija sa se înconjoare la BNR de multi masoni. Cel mai evident exemplu este cel al lui George Virgil Stoenescu, membru în Consiliul de administratie al Bancii Nationale, dar si Mare Secretar General al Consiliului de grad 33 al Ritului Scotian din România.

  Este deja de notorietate faptul ca Adrian Nastase, prim-ministru al României între 2000 si 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta si face parte din Clubul Rotary.

  basescu-nastase-geoanaÎntr-un interviu din anii ’90, Adrian Nastase vorbeste despre faptul ca este cavaler de Malta, lucru pe care îl mentioneaza si în CV-ul postat pe site-ul Parlamentului.

  Eugen Ovidiu Chirovici, actualul Mare Maestru al Marii Loji Nationale, a fost consilier pe probleme economice în cabinetul lui Adrian Nastase.

  La fel stau lucrurile si cu actualul (fostul) prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu.

  Se stie ca acesta este fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lazarescu, desemnat în 1990 Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scotian Antic si Acceptat al României.

  Teoria neimplicarii masoneriei în politica este un basm de adormit copiii, daca tinem cont doar de faptul ca Dan Amedeo Lazarescu este unul dintre cei care au reînfiintat Partidului National Liberal dupa 1989 si a detinut functia de vicepresedinte al PNL timp de sapte ani.

  Pe vremea când Tariceanu era ministru al industriei si comertului în guvernul Ciorbea, l-a ales ca PR pe un coleg de masonerie, Corneliu Visoianu, conducatorul Marii Loji a României.

  La rândul lui, Corneliu Visoianu este foarte bun prieten si partener de afaceri cu Bogdan Buzoianu, mason în Loja Alpina din Elvetia si Pro Mare Maestru în Marea Loja a României, unul dintre „baietii destepti” din afacerile cu energie electrica, patron la Energy Holding si protejat al premierului Tariceanu.

  Valeriu Stoica, vicepresedinte al PNL pâna în 2001 si presedinte PNL în perioada 2001-2002, a declarat, de altfel, ca Tariceanu este membru al Marii Loji a României si ca a încercat sa îi racoleze pe toti liderii PNL în aceasta grupare.

  Iata deci ca cinci din cei opt prim-ministri ai României fac în mod cert parte din francmasonerie.

  Cât despre ceilalti trei, nu s-a afirmat pâna acum explicit ca sunt masoni.

  Fotografiile-semnal îl dau însa de gol pe Nicolae Vacaroiu, prim-ministru între 1992 si 1996.

  În 2007, el va fi utilizat de fratii de loja pentru a-l înlocui pe Traian Basescu, suspendat temporar din functia de presedinte al tarii de 322 (numarul lojei Skull&Bones) de parlamentari.

  Înainte de numirea sa ca presedinte interimar, ziarul masonic Ziua publica o poza-semnal. Imaginea înfatisa un Vacaroiu diabolic, în ai carui ochelari se reflecta un cerc alcatuit din mâini reunite – simbol al fratiei malefice masonice.

  Theodor Stolojan, premier al României în perioada 1991-1992, povesteste ca a fost curtat de Marea Loja a României, din care face parte Tariceanu:

  „Îmi amintesc ca acest domn Visoianu a venit la mine si mi-a propus sa intru într-o loja masonica. I-am zis sa ma lase în pace cu prostiile”.

  Putin probabil ca Stolojan sa fi refuzat totusi pactul cu masoneria, fie ea a lui Chirovici, fie a lui Visoianu. Cert este ca în perioada cât a fost prim-ministru s-a remarcat prin eforturile de a distruge economia româneasca alaturi de guvernatorul Bancii Nationale, masonul Mugur Isarescu. De altfel, Stolojan a fost ulterior angajat la Banca Mondiala.

  Un mason, doi masoni, trei masoni… un guvern

  Francmasoneria nu si-a plasat degeaba oamenii în aceasta pozitie cheie. Primul-ministru are privilegiul de a alege membrii guvernului.

  Consecinta imediata a acestei manevre a fost ca prim-ministrii masoni si-au ales echipa din rândul propriilor colegi de loja. Aceasta a facut ca în toate guvernele sa existe cel putin doi, trei sau chiar mai multi ministri, despre care se stie cu certitudine ca sunt masoni.

  La o privire de ansamblu asupra guvernelor românesti de dupa ‘89 se observa chiar ca anumite nume se repeta. Lipsa de persoane pregatite si dispuse sa conduca un minister? Nicidecum. Deloc întâmplator, cei care apar în mod repetat pe posturile de ministri sunt exact cei care fac parte din francmasonerie.

  Unul dintre „veterani” este Sorin Frunzaverde. Într-o emisiune difuzata de Realitatea TV, el a recunoscut ca este mason.

  Aceasta l-a facut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de dupa ‘89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile si de doua ori ministru al Apararii în Guvernele Isarescu si Tariceanu.

  Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzaverde a primit o calduta pozitie de deputat în Parlamentul României si mai nou este europarlamentar.

  Masonul Victor Babiuc apare si el constant în guvernele postdecembriste, când la un minister, când la altul. Ministru de Justitie în al doilea guvern Roman, ministru de Interne în Guvernul Stolojan, ministru al Reformei în 1998, de trei ori ministru al Apararii în Guvernele Ciorbea, Isarescu si Radu Vasile.

  Ca si Frunzaverde, cât nu a fost ministru a fost deputat, iar din 2005 a fost numit presedinte al Camerei de Comert si Industrie a României, pozitie pe care a ocupat-o pâna în 2007.

  Despre apartenenta lui la masonerie s-a discutat si în Camera Deputatilor în 1998.

  Deputatul Petre Turlea afirma atunci, contestând ridicarea colonelului Nicolae Alexandru, senator de Prahova, la rangul de general de brigada: „Domnul Nicolae Alexandru intra în PD în 1992. În perioada 1992-1996, este deputat din partea PD; din 1996, senator din partea PD.

  Domnul Nicolae Alexandru intra în masonerie în 1997.

  Tot domnul Nicolae Alexandru este ridicat la gradul de general, în 1998, în timp ce ministru al apararii nationale este domnul Victor Babiuc, si el membru al PD, si el membru al masoneriei.”

  În unele ministere apartenenta la masonerie a devenit o traditie

  Din cei noua ministrii de externe care au activat pâna în prezent se stie cu certitudine ca sapte sunt masoni. Adrian Nastase a fost ministru de externe atât în guvernul Roman, cât si în guvernul Stolojan. I-a urmat, în guvernul Vacaroiu (1992-1996), Teodor Melescanu, coleg de loja cu Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu.

  I-a urmat Andrei Plesu, care a ramas în aceasta functie pret de doua guvernari. Guvernul Ciorbea (1996-1997) l-a avut ca ministru de externe pe Adrian Severin si el membru al francmasoneriei.

  În guvernul lui Isarescu, i-a urmat masonul Petre Roman. Un alt mason, Mircea Geoana a devenit apoi ministru de externe în guvernul Nastase.

  Mihai Razvan Ungureanu, ministru de externe între 2004 si 2007 apartine tinerei generatii si a fost format din familie în spiritul masonic.

  Tatal sau, prof. dr. Stefan Ungureanu este si el mason si a ocupat pozitia de viceprimar al municipiului Iasi.

  Si cum masoneria nu îsi uita oamenii în care investeste, în noiembrie 2007, când nu a mai fost ministru, Mihai Razvan Ungureanu a fost propus ca director al Serviciului de Informatii Externe, functie pe care o ocupa si în prezent.

  ioan-rusLa fel stau lucrurile la Ministerul de interne: Victor Babiuc (Guvernul Stolojan), Doru Ioan Taracila (Guvernul Vacaroiu), Ioan Rus (Guvernul Nastase) apar toti trei pe listele de membri ai Marii Loji Nationale.

  Un alt mason declarat, Ion Caramitru a fost Ministru al Culturii timp de trei guverne: Ciorbea , Radu Vasile si Mugur Isarescu.

  Ministrul justitiei din guvernul Vacaroiu, Gavril Iosif Chiuzbaian este si el mason.

  A fost decorat cu cea mai înalta distinctie a Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român, „Al.I. Cuza Princeps”.

  Ioan Talpes, fost ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile apararii nationale, integrarii europene si justitiei este si el mason.

  La fel Dan Ioan Popescu, ministrul industriei, economiei si comertului din guvernul Nastase.

  Lista poate continua, întrucât subiectul nu a fost epuizat. Aceste câteva exemple sunt însa suficiente pentrua demonstra ca masoneria minte cu nerusinare când sustine ca nu se implica în politica.

  este evreu si traficant de copii si spion

  2006: Crucea Federală de Merit a Republicii Federale Germania
  2007: Cavaler al Ordinului Național Steaua României
  2008: Ordinul Național Italian – Steaua Solidarității Italiene
  2009: Ofițer al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg
  2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei
  2009: Ofițer al Coroanei Belgiene
  2010: Medalia de Onoare conferită de Federația Comunităților Evreiești din România
  2011: Cavaler al Ordinului Național al României „Pentru Merit”
  2014: Diploma și medalia Steaua de Onoare a Federației Sașilor Transilvăneni
  2014: Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania[33]

  cate contracte a facut in defavoarea romaniei si cate informati a vandut acest iuda , nimeni nu iti da medali degeaba, acest securist si spion apatrid evreu mason vra sa ajunga Presedinte , pai sa se duca in Israel daca vrea nu aici noi nu il vrem.

  Va dati seama mai puradeilor mafia lui de copii si alte hoti case terenuri abuzive ne face concurenta mnacateasi care este, aoleu muica pe pirandele noastre de barosani , dar romanii mari tigggani sunt de au ajuns sa voteze ciurucuri anagramate precum iohannis 6 case 1 milion de copii vanduti pe tarla sub protectia gov parlament presa SRI politie justitiei si aa celui mai luminat popor din lume pop roman.
  va saluta Bulibasa pe toti 18 milioane de votati putori mancateasi ale europei si cersetori ca la asa natie asa conductori PSD+PDL+PD+PPDD+ACR+USL+PRM+etc=UDMR aceeasi mizerie
  Va pupas si rromul stirb si analfabet valetul tuciuriu al lui Voiculescu mereu loial motanului felix Dan Diaconescu zis si scovearga tigganeasca care nu isi plateste angajati si cumpara Olchim cu acte false si cu banca din Olanda fara garati si apoi umbla pe la toate ambasadele ca sa vind olchim, seamana cu Vagin Cordel Teapa de la PRM Partidul Romania Mafiota si Fecali zis Behhhe Behhe de ls Steaua.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 1 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Știri din aceași categorie:


Top