Klaus Iohannis recunoaște că a avut legături cu traficanții de copii | VIDEO

Iohannis trafic cu copii

Klaus Iohannis – traficant de copii şi samsar de case?

Conform unor surse din cadrul Parchetului, de fiecare dată, acesta a scăpat basma curată, fiind pus la adăpost de fostul procuror general al României Laura Codruţa Kövesi. În zona Sibiului se spune că, la începutul anilor ’90, între baschetbalista Kövesi şi tînărul profesor Iohannis ar fi fost o relaţie de dragoste, iar mai apoi, ca procuror, Codruţa l-a protejat pe actualul primar şi l-ar fi scos din tot felul de încurcături. În 2006, Klaus Iohannis a fost cercetat penal pentru retrocedarea, în 2005, a unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condiţiile. Procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia au început urmărirea penală atît faţă de primar, cît şi faţă de alte persoane – un notar public, un consilier juridic la Primăria Sibiu şi secretarul Primăriei Sibiu. Concret, anumite persoane au primit un total de circa 10 hectare de loturi de teren intravilan, situate în zone cu valoare de piaţă ridicate ale Sibiului şi prin vînzarea lor, în 2007 şi 2008, au făcut peste 5 milioane de euro profit. Dosarul a fost apoi trimis la DIICOT, anchetatorii apreciind că este vorba despre un grup infracţional organizat, iar DIICOT a pasat dosarul la DNA, care l-a retrimis DIICOT – ului, pentru ca în final, în 2009 acest dosar să fie închis, iar Klaus Iohannis să primească NUP.

Sasul mai are şi un dosar de la începutul anilor ’90, de pe vremea în care era inspector şcolar. La acea vreme, la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Sibiu a fost deschis un Dosar Penal în care Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, erau acuzaţi de trafic de copii, despre care se spune că ar fi ajuns în băncile de organe din Canada. În aceea perioadă, Iohannis era suspectat că a intermediat exportul a 3 minori, orfani aflaţi în îngrijirea bunicilor, iar destinaţia acestora ar fi fost Canada, dar nu pentru adopţie, ci pentru recoltarea de organe. Faptele petrecute în perioada 1990- 1991 s-a încercat a fi cercetate după anul 2000, dar dosarul a fost dat uitării după ce la conducerea Parchetului General a venit Laura Codruţa Kövesi.

Totodată, individul e şi samsar de imobile, el având acum nu mai puţin de 6 case (?!), mai multe AICI

Johannis a intermediat, a găzduit, dar a și primit cadouri de la cei care adoptau copii

REPORTAJ – Pe scurt, ancheta cu privire la acuzatia de trafic de copii facuta de Iohannis si sotia la inceputul anilor 90 pentru o familie din Canada.

 - la minutul 1.52 Klaus Iohannis recunoaște că a avut o relație de afaceri cu traficanții de copii.

iohannis trafic copii fratii iliut

Imediat după revoluţie, Klaus Iohannis a fost implicat directă în trafic internaţional de fiinţe umane, infracţiune deosebit de gravă, pedepsită dur de legislaţiile tuturor statelor civilizate.

Ziaristul Dan Tapalagă scria, negru pe alb, într-un ziar, „Ziua de Ardeal”, apărut în urmă cu 17 ani, despre implicarea cuplului de profesori Iohannis în adopţii de copii din comuna Răşinari, judeţul Sibiu, pentru cetăţeni canadieni şi era emisă ipoteza că aceşti copii au devenit „piese de schimb” în bănci de organe. Cei trei copii rămăseseră orfani în urma uciderii mamei de către soţul ei, acesta sinucigându-se după actul necugetat comis la beţie.

Adopţia celor trei fraţi Iliuţ, Elena-Maria (7 ani), Vasile (5 ani) şi Anca (3 ani)

Aceştia au fost adoptaţi împreună cu fetiţa Anda Maria Scutelnicu, în vârstă de doar patru luni, copilul „din flori” al unei tinere din Tălmaciu, fără posibilităţi materiale şi repudiată de propria familie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus neînceperea urmăririi penale faţă Iohannis Klaus şi Iohannis Carmen în dosar nr. 423/P/2000, având ca obiect înfierile ilegale. Direcţia de Combatere a Crimei Organizate (D.C.C.O.) din cadrul Inspectoratului General de Poliţie (I.G.P.) a efectuat cercetări cu privire la traficul de copii, respectiv adopţii ilegale, în care au fost implicaţi cei doi Iohannis în dosarul 346007/2000.

VIDEO – Conferinţa de presă a lui Iohannis din anul 2000, axată exact pe problema adopţiilor în care a fost implicat

- arhiva Marius Marinescu;

Trebuie să remarcăm atitudinea de fiară speriată, încolţită. Asta se citeşte pe chipul lui Iohannis: panică!

Nu trebuie să ai studii aprofundate în psihologie pentru a realiza că individul minte şi inventează răspunsuri pe loc. Iată ce spune individul aici, pe lângă multe minciuni, când mai scapă şi câte un adevăr, din prostie, că altcumva nu am cum să clasific aceste fragmente de „autodenunţ”. El recunoaşte, întrebat fiind şi după o scurtă ezitare, că pe lângă această înfiere a mai intermediat una în anul următor (1991), dar afirmă că vor veni canadienii cu acel copil şi-l va prezenta presei sibiene. Aiurea, a minţit, aşa cum minte el permanent, la fel cum respiră! Nu a venit nimeni să fie prezentat presei, deşi au trecut nouă ani de la acea promisiune a „geambaşului de copii”. Şi de unde ştia acel canadian, din anul 1991, că familia Iohannis se ocupă de astfel de mârşăvii? Aveau anunţuri în presa canadiană, că internet nu era pe vremea aceea?

Tot el recunoaşte, în finalul conferinţei de presă, că a primit cadouri, nu bani, de la canadieni pentru acele adopţii. Ori, legile din anul 1990, când adopţiile din România deveniseră o adevărată „industrie” – preţul pentru un copil era cam 20.000 de dolari americani! – pedepseau obţinerea de bunuri materiale pentru astfel de intermedieri, indiferent că era vorba de bani sau alte foloase. La fel, Iohannis recunoaşte că familia Lalande (Alain Roger şi Arlene Dianne), cei care i-au adoptat pe fraţii Iliuţ „la snop”, împreună cu fetiţa Anda Maria Scutelnicu, au fost cazaţi la domiciliul soţilor Iohannis.

În conferinţa de presă este nominalizat şi un anume Gugonea, profesor în Bucureşti şi fost coleg de facultate al lui carmen Iohannis, care, cică, i-ar fi trimis pe acei canadieni, familia Lalande, la Sibiu. Iohannis susţine că acel Gugonea era un prieten foarte bun şi de aceea a avut încredere să-i cazeze pe canadieni la el acasă.

Se spune că cu banii obţinuţi din trafic internaţional de copii, soţii Iohannis şi-au cumpărat, în anul 1992, o casă pe strada Bâlea din Sibiu, la numărul 29. Au plătit fostului proprietar, un sas adevărat, care a plecat definitiv în Germania, suma de 75.000 mărci germane. Ei nu au cum să justifice aceşti bani, fiindcă nu aveau alte venituri decât salariile de profesori. Este exclusă şi varianta cu sprijin financiar de la părinţii lui Iohannis din Germania, deoarece taică-său era un pârlit de tinichigiu auto. Acum, după ce fiul lor a devenit primar la Sibiu, şi părinţii lui Iohannis locuiesc într-o vilă somptuoasă din oraşul Würzburg. Se pune aceeaşi întrebare, cu ce bani a fost achiziţionată? Oare nu tot din afacerile necurate ale lui Klaus Iohannis derulate pe picior mare în anul 2007, când cu „Sibiu- capitală culturală europeană”? Reamintim că toate fondurile au fost derulate atunci printr-un O.N.G., numit Asociaţia Capitala Culturală a Europei-Sibiu 2007, a cărei preşedinte era Iohannis.

INTERVIU – BUNICA celor trei copii acuză soții Iohannis

PARTEA 1

PARTEA 2

 Mai multe pe Justitiarul.ro

Sursă Justitiarul
Klaus Iohannis recunoaște că a avut legături cu traficanții de copii | VIDEO 4.43/5 (88.57%) 7 votesAlte articole similare18 Comentarii

 1. doru a spus:

  Nene Florea !
  Deci sursa este Justitiarul .
  Autorul articolului este Marius Albin Marinescu .
  Ati cautat si dosarul de TURNATOR al lui marinica ,,,, nume de cod RAHOVA ?.
  Si astea sunt sursele dumneavoastra ? Cele cinstite ?
  Era sa uit ,,,, exact ca si cu ZICALA ,,,, DREPTATE PINA LA CAPAT ,,,,, de la USL .
  P.S. Politicienii si sustinatorii lor sunt pasari foarte ciudate .
  Nu- asa ,, dorinte ,, ?

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 13 Thumb down 11

  • Marius Albin Marinescu a spus:

   Deoarece observ ca postacii lui Klaus Iohannis sunt la post, gata sa arunce cu mizerii in mine, am sa raspund la aceasta acuzatie mincinoasa. Nu am dat in viata mea nici macar o singura nota informativa, asa ca nu pot sa fiu numit “turnator”. Nu exista o sentinta judecatoreasca in care sa scrie ca am fost informator al Securitatii. Am avut un angajament prin care-i puneam locuinta la dispozitie unui prieten care era ofiter de contrainforamtii (contraspionaj, ca inteleaga si postacii tampiti ca nu avea legatura cu turnatoria, cu delatiunea ordinara!) pentru intalnirile sale cu sursele lui de informatii.Acel prieten nici macar nu a folosit locuinta, mi-a spus ca-i trebuie ca sa-si justifice salariul, ca sa vada sefii ca are activitate. Din parte mea putea sa o si foloseasca, fiindca nu ma deranja sa lupte cineva impotriva spionilor (dusmanilor Romaniei) din casa mea! Am descris, cu amanunte, toata povestea aici: http://www.justitiarul.ro/adevarul-despre-mascarada-jurnalistul-marius-albin-marinescu-a-fost-declarat-colaborator-al-securitatii/
   Nu vad ce legatura are traficul de copii al lui Iohannis cu basmele despre mine, ca s-a mai spus de catre aceiasi denigratori anonimi ca as fi, pe langa securist, si betiv sau nebun. Nu mai consum alcool de 15 ani, iar in ceea ce priveste chestia cu “psiho-pupu”, chiar nebun sa fiu, cu ce ar face asta mai putin credibile adevarurile recunoscute chiar de Iohannis, asa cum se vede in conferinta lui de presa sau spusele bunicii din interviu. Din pacate batrana a murit in iulie anul trecut, blestemand familia de ticalosi Iohannis!

   Comentariu bine primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 28 Thumb down 10

   • Cati a spus:

    Nu vad ce legatura are o infiere de copii, decisa de o instanta judecatoreasca in urma unui act benevol de adoptie, dintre doua parti, cu traficul de copii. Poate doar, o legarura generata de o minte cu degenerescente senile sau afectata de paranoia, daca nu sunt la mijloc interese meschine si murdare de natura politica. Dar, avand in verede cat de mult te straduiesti mata sa justifici cum ca nu ai fi turnator ( stiind ca cine se scuza se acuza), inteleg si “punctul de vedere obiectiv”, sau mai exact perspectiva din care incerci sa indobitocesti lumea.Cred ca pe langa casa ti-ai pus si mintea si sufletul in slujba necuratului.

    Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 9 Thumb down 11

 2. Robert Horvath SUA a spus:

  Sunt consternat. A aparut o raza de lumina. Un om care ar putea schimba Romania.
  Se pare ca doriti cu inversunare sa nu se schimbe nimic.
  Sau daca se schimba….sa se schimbe in mai rau.
  Neamtul a aratat ca se poate. Lumea vine la Sibiu si se simte in Europa.
  Balcanii sunt departe.
  Atacand zilnic ultima speranta de a iesi din rahat. Scuzati limbajul .
  Va pierdeti orice credibilitate.
  Am fost convins ca sunteti oameni de bine.
  Acum incep sa am indoieli. Scuzati sinceritatea.

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 18 Thumb down 19

  • Ioana a spus:

   pai sunt departe balcanii astia, nu de alta dar chiar nu sunt prin romania.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 2 Thumb down 2

 3. ROBERT HORVATH SUA a spus:

  Ascuns din cauza slabei evaluări a comentariului. Click aici pentru al vedea.

  Comentariu slab primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 4 Thumb down 11

  • felcer a spus:

   A vota un escroc traficant de copii pentru banci de organe din Canada si un samsar imobiliar nu inseamna a vota cu Europa civilizata, imbecilule! A nu vota un nemernic indiferent de etnia lui nu inseamna obligatoriu sa votezi comunisti iliescieni, cretinule!
   Dupa 25 de ani de jaf sub comandourile mafiei transpartinice si transnationale e timpul ca romanii sa-si aleaga in sfarsit conducatori nu praduitori, vandutule!

   Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 12 Thumb down 10

   • adi a spus:

    Ascuns din cauza slabei evaluări a comentariului. Click aici pentru al vedea.

    Comentariu slab primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 2 Thumb down 6

 4. ROBERT HORVATH SUA a spus:

  PRIM MINISTRU AL ROMANIEI
  VICTOR PONTA
  Ma numesc Robert Horvath Deva. Sunt cetatean roman….deasemenea american si prin
  casatorie rezident permanent al Imperiului Nipon. Sunt printre putinii artisti plecati din Romania
  care si-au facut nume si cariera in occident. Sunt absolvent IATC Bucuresti -Cinematografie.
  Am ajuns in SUA direct din ancheta securitatii
  si am scapat cu viata datorita unei scrisori ai presedintelui Carter catre Ceausecu . Am fost acuzat
  pe drept de trimiterea unui material filmat catre vest in care dictatorul vorbea despre bomba atomica
  romaneasca.
  Sunt deasemenea jurnalist de investigatie reprezentand telleviziunea si media japoneza la New York
  Scriu aceste randuri pentru a va anunta ca sunteti dat in judecata in SUA .
  Circumstantele cazului sunt deosebit de agravante. Voi incepe datorita gravitatii iesite din comun
  cu ele.
  VA ACUZ CU PROBE DE CRIMA
  NIPON PRESS fragment
  „Jurnalistul de investigaţii Robert Horvath se adresează secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble, în cazul primului-ministru român, Victor Ponta, învinuit de crimă împotriva procurorului Panait – caz muşamalizat de autorităţile române. În dimineaţa zilei de marţi, 6 august, ziaristul a avut o audienţă la sediul Interpol, din New York, prezentînd probele deţinute: 1) Proba video; 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei; 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reding, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.
  Ziarul german «Frankfurter Allgemeine Zeitung» a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: «E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!»“.
  Dece l-ati ucis cu sange rece pe colegul procuror Panait ?
  Stia prea multe

  Comentariu bine primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 14 Thumb down 8

 5. magic a spus:

  hai ca si voi “starea natiunii PSDiste” umblati cu cioara vopsita de fapt… e bine si mai tirziu ca v-ati dat arama pe fata de infiltrati PSDisti ce sinteti

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 11 Thumb down 8

 6. mary a spus:

  NU VA LASATI PANA NU L DISTRUGETRI SI PE ASTA LICHELELOR!Sunteti ca niste caini care sfasie un copil nevinovat ,da , va aduce acei copii bine mersi si va dovedi ca a facut bine mai bine zis a scapat de saracie niste bieti orfani idiotilor care nu mai puteti de grija de a distruge imagini

  Dezbatere fierbinte. Tu ce crezi? Thumb up 10 Thumb down 10

 7. itmas a spus:

  cine mai crede minciunile acestor indivizi,.??dinm pacate sunt destui./

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 3 Thumb down 2

 8. Pingback: Comentariu la Klaus Iohannis recunoaște că a avut legături cu traficanții de copii | VIDEO de către adi | Noutati din Romania

 9. Acuza Voda - cel cumplit! a spus:

  Pana si nemtii din RO sunt corupti si ticalositi – tsara de descreierati si denaturati! Doamne, vino Doamne sa vezi ce-a mai ramaaas … din credinta umana! Praful si pulberea!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Bercea Mondial a spus:

  Ascuns din cauza slabei evaluări a comentariului. Click aici pentru al vedea.

  Comentariu slab primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 1 Thumb down 4


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Știri din aceași categorie:


Top