Mars de Protest – Dati-mi Romania Inapoi !

AJUNGE – NE VREM ȚARA ÎNAPOI! Participa la marsul de protest din 24 Aprilie – 1 Mai

Participa la MARSUL de PROTEST: DAŢI-MI ROMÂNIA ÎNAPOI !

Moldova, Ardealul și Țara Românească au spus AJUNGE – NE VREM ȚARA ÎNAPOI!

Astfel – în perioada 24 aprilie – 1 Mai 2012 are loc marşul de protest:
Daţi-mi România înapoi!
- cu plecari din diferite județe ale țării la 24 aprilie și destinaţia Piaţa Universităţii, Bucureşti la 1 Mai!

Inscrieri AICI: http://www.facebook.com/events/332416690156765/

Participanţii cer:

1. Stoparea Proiectului Roşia Montană. Aurul şi alte metale preţioase aflate in subsolul României au fost, sunt şi vor fi ale poporului român!
2.  Încetarea oricăror negocieri de vânzare a Cupru Min, Hidroelectrica, Portul Constanţa şi a oricăror companii ce reprezintă o sursă de venit / patrimoniu al poporului român !
3. Ordonanță de urgență pentru stoparea exploatarii gazelor de șist pe teritoriul României, contract semnat de prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu si compania americană Chevorn în data de 28 Martie 2012, Pentru Ungureanu, afacerea cu gazul de şist este mai presus de avertismentul ţărilor civilizate • Metoda fracturării hidraulice folosită la exploatarea gazelor de şist are efecte catastrofale pentru mediul înconjurător!
4. Încetarea oricăror împrumuturi de la FMI – ce amanetează viitorul copiilor noștri!
5. Anularea Tratatului Comercial pentru combaterea Contrafacerilor (ACTA) – semnat în secret, fără dezbatere publică, pe 26 ianuarie 2012 la Tokyo de către România !
6. Demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Ungureanu (vezi motivele mai jos).

Plecările vor avea loc în felul următor:

Pentru zona Moldova
Marșul se va desfășura integral pe jos. Plecarea va avea loc pe data de 24 aprilie 2012, în jurul orei 8 dimineaţa, din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi şi se va desfăşura pe traseul Galaţi – Brăila (dig) – Ianca – Buzău – Ploieşti – Bucureşti – Piața Universității 1 Mai. (vezi harta – prima foto – postari).
Participanţii vor dormi în corturi, media de drum parcurs fiind de 30-35 km/zi ! Pe drum se vor aduna petiţii, mesaje, semnături pentru cele 6 revendicări de mai sus! Asistenţa medicală de urgență este asigurată de către dl Dr. Bacalbaşa! Celor care doresc să ni se alăture – Nu vom tolera violenţa, fie ea şi verbală, sau instigarea la violenţă !
Iar pentru cei care nu au timp, dar vor dori să vină în București, autocarul va pleca din fața Casei de Cultură a Sindicatelor Galați (Păpădie – în fața Tribunalului), pe 1Mai, la orele 8:00 – 8:30, sau sunt așteptați în Piața Universității în jurul prânzului! Pentru detalii și programări – 0758618139!

Pentru Ardeal
Marșul se va desfășura între localități cu autocarul, iar în localități pe jos. Plecarea va avea loc pe data de 24 aprilie 2012, în jurul orei 8:00 dimineaţa, din …………. şi se va desfăşura pe traseul Timișoara – Arad – Deva – Sibiu – Brasov – Ploieşti – Bucureşti (Piața Universității 1 Mai). (vezi harta – documentul 2).
Detalii – ………………….

Programul din Piaţa Universităţii
Purtătorul de cuvânt al fiecărei organizaţii participante va ţine un discurs scurt, prin care va susţine cererile exprimate, apoi o delegaţie va pleca la Palatul Cotroceni pentru a duce petiţiile, mesajele şi semnăturile adunate.

Nu este un marş politic, în sens partizan ! Suntem români care ne vrem ţara înapoi, care vrem ca România să nu mai fie vândută după bunul plac al decidenţilor politici, pentru îmbogăţirea lor. Vrem ca măsurile luate de guvernanţi pe plan economic, social si politic să fie în interesul românilor ! Ca atare, invităm la acest marş pe toţi cei care sunt împotriva proiectului Roşia Montană, ACTA, împotriva exploatării gazelor de şist sau a vânzării CupruMin, Hidroelectrica, Portului Constanţa ş.a.!
Invităm să participe la acest marş membri ai sindicatelor de toate categoriile: bugetare, cadre didactice, cadre militare în retragere, poliţiştilor, medicilor, patronatelor, precum şi asociaţiilor, ONG-uri, apărători ai bolnavilor de cancer, într-un singur cuvânt vrem SOLIDARITATE şi o singură dorinţă ROMÂNIA LIBERĂ de hoţie, batjocură, vânzare !
Este un protest paşnic, menit să atragă atenţia guvernanţilor că ei sunt în slujba românilor şi să trezească conştiinţele adormite ale acelor români, care au uitat sacrificiile străbunilor şi ale celor de la Timişoara, Bucureşti, Braşov şi multe alte localităţi în Decembrie 1989 !
Pentru a evita confuziile şi diversiunile, vă rog să luaţi în consideraţie doar informaţiile postate pe pagina următorilor: Brianna Caradja, StareaNatiunii.ro, Zîna Domintean, Paul Dumitriu sau la grupuri – doar postările administratorilor !
Vă mulţumesc !

P.S. Până acum, și-au anuntat participarea la acest mars – Braila, Ploiesti, Galaţi, Constanta, Sibiu, Deva, Arad, Brad, Brasov, Craiova, Slatina!

DEMITEREA PREŞEDINTELUI şi a GUVERNULUI UNGUREANU !
•Pentru încălcarea repetată a Constituţiei şi legislaţiei româneşti în vigoare !
•Pentru mințirea, jignirea și ignorarea perpetuă a Poporului Român !
•Pentru că 80 ≠ 170 !
•Pentru politizarea totală a instituțiilor statului !
•Pentru instalarea unui guvern de către un parlament nelegitim !
•Pentru acceptarea de a guverna alături de un partid creat artificial, U.N.P.R., şi al unei formaţiuni făcută pe criterii etnice, U.D.M.R.!
•Pentru aplicarea unor măsuri economice dezastruoase: încurajarea plecării forţei de muncă în străinătate, în loc de creare a locurilor de muncă; impozitul forfetar, care a dus la închiderea a peste 500.000 de IMM-uri, ceea ce a dus la creșterea numărului de șomeri cu peste 1 milion, urmată de o presiune pe bugetul sănătății, învăţământului și al pensiilor; tăierea, fără nici un efect, cu 25% a salariilor (în realitate cu peste 40%); creșterea TVA, cu urmări grave asupra macro si microeconomiei: retragerea din țară a marilor investitori (contribuabili și creatori de locuri de muncă), creșterea prețurilor la alimente, combustibil, energie electrică, gaze ş.a.
•Pentru promovarea non-valorilor şi a „culturii” de tip Eba, Becali, Igaș ş.a. în contra-balanță cu sancţionarea şi ignorarea adevăratelor valori (Raed Arafat, creatorul sistemului SMURD, fiind un exemplu) !
•Pentru totala lipsă de respect a președintelui față de valorile Regalității Românești în persoana Majestății Sale Regele Mihai, numit public trădător, în contra-balanță cu recunoașterea, de către acelaşi președinte Băsescu, drept suveran pe Regele Cioabă, al ţiganilor, căruia i s-a adresat public cu „Măria Ta !”
•Pentru punerea în pericol a viitorului României, inclusiv prin tăierea indemnizației de creștere a copilului, ceea ce a contribuit la scăderea drastică a natalității în Romania ! Astfel, s-a ajuns ca Statul român să cheltuie, lunar, cu un pușcăriaș 2.000 lei, cu un câine 400 lei, iar cu un copil doar 42 lei !
•Pentru punerea în pericol a apărării României prin: privarea Armatei de un buget minim necesar, prin învrăjbirea cadrelor militare active împotriva celor în rezervă, prin discursuri prezidențiale iresponsabile, prin diminuarea nejustificată a salariilor militarilor, precum și a pensiilor în contra-balanță cu dotarea jandarmeriei cu arme şi echipamente ce sunt folosite la înăbușirea protestelor populaţiei !
•Pentru incapacitatea guvernului de a atrage Fonduri Europene, principalele cauze fiind incompetenţa şi corupția. Parte din sumele atrase sunt cheltuite aberant pe acele proiecte de unde se pot însuşi uşor bani: autostrăzi, drumuri judeţene, telegondole (în locuri unde turiștii nu pot ajunge pentru că nu există infrastructură și nici condiții de cazare); parcuri rurale, terenuri de fotbal (în pantă), săli de sport în mediul rural cu puţină populaţie etc. !
•Pentru folosirea bugetului ţării în scopuri personale si electorale și nepedepsirea vinovaților – (vezi M. Iacob-Ridzi, A. Videanu, I.N. Botiș, El. Udrea, Tr. Băsescu, El. Băsescu, M. Băsescu, G. Oprea, D. Păsat, o listă mult prea lungă pentru a-i nominaliza pe toţi) !
• Pentru proiectul Roșia Montană, care reprezintă un alt mod de a înstrăinare pe nimic a resurselor naţionale, dar și un mod de distrugere premeditată a mediului înconjurător !
•Pentru totala ignoranță de care dau dovadă guvernanţii, ministrul mediului, în ce privește genocidul din pădurile românești, afacerea Chevron privind exploatarea gazelor de șist ş.a.m.d. !
•Pentru destructurarea sistemului de sănătate, unde s-a ajuns să se moară din cauza unei fracturi sau a unei banale apendicite; pentru desfiinţarea a mai bine de 200 de spitale; unde rămân din ce în ce mai puțini doctori din cauza remunerației mizere și a condițiilor primitive în care sunt nevoiți să-și îngrijească bolnavii !
•Pentru destructurarea sistemului de educației, prin desfiinţarea a mii de şcoli, copiii fiind nevoiți să meargă pe jos distanţe mari prin ger pentru a ajunge la şcoală !
•Pentru cei care și-au luat zilele pentru că n-au mai reușit să-și susțină familia în urma măsurilor de austeritate total ineficiente, având în vedere faptul că Romania, după ani de sacrificii, continuă să fie în pericol financiar și în recesiune !
•Pentru că noi trebuie să „strângem cureaua”, în timp ce guvernații nu renunță la „panseluțe” sau achiziţii publice tip solnițe de 400 de euro bucata!
•Pentru miile de conducători auto, care mor pe drumurile României din lipsa infrastructurii, din cauza contractelor oneroase cu clientela politică (regii asfaltului). Se ştie că în țări precum Ungaria și Bulgaria numărul accidentelor mortale a scăzut cu 50% după construcția autostrăzilor !
•Pentru amanetarea viitorului copiilor noștri prin împrumuturi uriașe de la FMI. Nu se știe unde sunt acești bani, președintele justificând împrumutul prin plata de pensii și salarii (deși numărul disponibilizaților a crescut permanent, salariile au fost diminuate, până şi pensiile au fost impozitate). Pe de altă parte Guvernatorul BNR afirmă ca banii sunt în trezoreria națională, iar analiștii politici afirmă că banii au fost plasaţi în diferite instrumente financiare pe piețe străine, de unde se încasează dobânzi de 1%, în timp noi plătim pentru un împrumut dobânzi de 3% !
•Pentru importul de alimente nocive, în timp ce agricultura românească nu este sprijinită !
•Pentru românii noștri, frați, părinți, prieteni, copii – peste două milioane – nevoiți să fie slugi la străini pentru un trai mai bun !
• Pentru că tinerii noștri „au dreptul” să moară în războaie care nu ne privesc – Afganistan, Irak .. sau pe plaiuri natale – în explozii sau accidente aviatice (elicoptere, avioane) din cauza dotărilor depăşite tehnic, dar nu au dreptul de a se alătura și susține poporul căruia i-au jurat credință – cum e cazul tânărului lt. Alexandru Gheorghe, în timp ce la conducerea armatei se află un ministru fără CV-ul care să-i confirme o astfel de calitate !
•Pentru totala lipsă de reacție din partea autorităților atunci când România și românii au fost denigrați la nivel internațional, prin compararea noastră cu cerșetorii țigani sau prin afirmații anti-românești făcute chiar de către parlamentari români, inclusiv de etnie ungară sau prin batjocorirea publică a simbolurilor naționale: drapelul de stat, Avram Iancu ş.a. !
•Pentru incompetența guvernului de a gestiona o situație de urgență ca cea din ianuarie 2012 când 87 de români au murit sub zăpezi. Nu s-a ţinut nici măcar o zi de doliu naţional.
•Pentru românii morți la poarta celor 200 de spitale închise fără o explicație logică din ordinul ministrului sănătății !
•Pentru situația bolnavilor de cancer nevoiți să suporte dureri atroce din cauza lipsei de morfină !
•Pentru că nu a rămas nicio categorie socială de care să nu-și bată joc guvernanţii actuali ai României: profesori, medici, ingineri, copii, mămici, pensionari, militari, polițiști, actori, studenți, bugetari, privați …
•Pentru totala lipsă de empatie și respect față de protestatarii din localitățile României, mai ales din București și Arad, unde participanții la mitingurile pașnice au ajuns la spital în urma loviturilor primite de la jandarmi, care aveau misiunea, conform legii, să-i protejeze!
•Pentru comportamentul și limbajul neadecvat al unui președinte de țară sau diverşi demnitari („țigancă împuțită”, „vierme”, „neavenit”, „puturoși”, „asistați social”, „găozar”, „inepţi”, „nevrotici” etc.) !
•Pentru „uciderea” democrației și a libertății de exprimare, pentru care în ’89 s-a vărsat mult sânge; prin persecutarea și încercarea de discreditare a celor care au curajul să critice public puterea și prin controlul absolut al mass mediei prin cenzura de tip CNA !

Va multumim pentru informare si va anuntam ca Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) impreuna cu partenerii din Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) organizeaza, tot pe data de 1 Mai, a.c., la Bucuresti, in Piata Victoriei, incepand cu orele 11.00, un mare miting de protest (Detaliile si motivele protestului nostru le gasiti pe http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/.
Asadar, îi asteptam pe toti participantii la mars sa treca si prin Piata Victoriei pentru a ne deplasa apoi impreuna catre Piata Universitatii. Ii vom primi cu drag in randurile nostre si le vom oferi microfonul pentru a-si spune pasurile.
Va prezentam in atas solicitarea de autorizare a mitingului adresata Primariei Generale a Municipiului Bucuresti de catre sindicatul nostru.
De asemenea, vom indemna pe membrii nostri de sindicat precum si pe partenerii din CNSC din judete sa se inscrie la marsurile organizate pentru a veni la Bucuresti. Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU

Votează articolulArticole pe aceași temă88 Comentarii

 1. pal gabriel a spus:

  zona bacaului nu este inclusa in aceasta treaba? as fi interesat sa particip.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • Barariu Mona-Ligia a spus:

    Acum ori niciodata,desteapta-te romane din somnul cel de moarte.Jos basescu si gasca comunista care ne-a furat dreptul la o viata decenta.St.nevoiti sa ne vindem casele ptr supravietuire,ptr ca si noua profesorilor ni s-au luat 50% din salariu.

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ADRIAN , CLUJ a spus:

     CE E CEL MAI GRAV !! EU CRED CA CEL MAI GRAV…IN ZILELE DE AZI…E CA SUNTEM CU TOTZII..TIMORATZI..DE FRICA !! ( ASTA FACAND COMPARATZIE..CU ZILELE COMUNISMULUI !!) ATUNCI AVEAM DOAR O SINGURA FRICA ; DE SECURITATE !!ACUM NE E LA TOTZI FRICA SA VORBIM DE RAU !!..PE ORICINE !! NE E FRICA SA ( SI..) VORBIM DE RAU ; POPII , JUDECATORII , AVOCATZII , PROFESORII , MEDICII , PRIMARUL , PREFECTUL , POMPIERII , MILITZIA ,ADMINISTRATORUL DE BLOC , PRESEDINTELE !! (TOT..DE BLOC ) , VECINII , INSTALATORII , ELECTRICIENII , FIRMELE DE TELEFONIE , FIRMELE DE CABLU ..SI CAM …AM AJUNS SA NE FIE FRICA INCLUSIV DE ” UMBRA NOASTRA ” , CASELE DE SANATATE , CASELE DE PENSII ..NU SPUNEM DESPRE NIMENI..NIMIC !!.” CA CINE STIE CAND O SA AJUNGEM..SA AVEM NEVOIE DE EI “.SI STITZI CUM E……DUPA SCENETA DOMNULUI ” TOMA CARAGIU “..”.EI AICI..NOI DUPA…FILEU !!”..SI DOMNII CARAGIALE SI EMINESCU…( CARE AU AVUT CURAJUL SA LE CONTESTE !..” CALITATZILE !!!”..AU TREBUIT SA PLECE ( CUM ZICE SEFU’ NOST !!).IN STRAINATATZIURI….” MAI CALDE SI MAI PRIMITOARE “…SA NE AJUTE DUMNEZEU..PE ROMANII ADEVARATZI !! ADRIAN , CLUJ

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

     • valahul a spus:

      Traim zile grele, o sa plece astia cu toate nenorocirile pe care le-au facut si o sa vina altii. Altii care ne promit marea cu sarea, o sa treaca ceva timp iar ei o sa dea vina pe `mostenirea` de la vechiul guvern, mai trece ceva timp si se gata luna de miere si iarasi o sa observam ca “mireasa“ este curva! Ce mai putem face in asemenea situatie ? Sa plecam in Congo? Nu? Sa ne trezim la realitate, sa cautam lideri de caracter pe care sa-i punem la conducere. Din pacate Romania duce o lipsa acuta de lideri! Putinii lideri care exista nu vor sa se bage sau nu sunt lasati sa intre in politica!

      Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Vechiul a spus:

   Daca vin si rezervistii parvenitului Dogaru, pot sta linistit. Aveam ceva dubii, dar acum m-am lamurit. Nu uitati sa-l treziti si pe Crin la intrarea in Bucuresti. Ponta e inca in Dubai ? Viitorul suna bine…

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • NRDobrogea a spus:

    Numai spionii, puii de lele si tradatorii neamului se ascund si vehicul-eaza panseuri de genul asta !

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. mastan vasiliu a spus:

  Sa vedem solidaritatea romanilor.Toata Romania sa iasa an strada sa-si spuna nemultumirile.STOP ABUZURILE CLASEI POLITICE,JOOS CENZURA,JOS DICTATURA,JOS GUVERNUL,JOS BASESCU,JOS CIOCOII SI MAFIILE POLITICE DIN ROMANIA.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ing. Dan Andronescu a spus:

  In lume sunt mai multe Romanii ! Voi, inițiatorii acestui mars: “Mars de Protest – Dati-mi Romania Inapoi !”, pe care din ele o vreti inapoi ! Eu o vreau pe cea MONARHIST-CONSTITUȚIONALĂ ! Asa ca…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Casandra Filip a spus:

   Ar fi unica solutie! Pacat ca multi romani sunt sceptici in privinta asta!

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • ionut a spus:

    Vreau sa ma intorc acasa , in draga mea tara, sa-mi vorbesc dulcea limba si sa imi mananc mancarea romaneasca.

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • ionut a spus:

    Si eu sunt de partea monarhiei, haideti cu totii sa ne adunam, sa luptam impotriva celor ce ne-au vandut tra si viitorul copiilor facand imprumuturi de la FMI , furand din viitorul nostru. Sa luptam impotriva celor din cauza cacrora am plecat din dulcea noastra tara prin lume sa fim sclavi la alte natii care ne trateaza ca pe niste gunoaie

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. dragos serban popovici a spus:

  TREBUIE SA FIE FOARTE CLAR
  PE TRADATORII DE NEAM SI TARA II ASTEAPTA O SINGURA PEDEAPSA
  PEDEAPSA CU MOARTEA !
  PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI !
  SE APROPIE CU PASI REPEZI ZIUA CAND TOTI VOR DA SOCOTEALA PENTRU FELUL IN CARE SI-AU BATUT JOC DE POPORUL ROMAN !
  POPORUL ROMAN NU ESTE BATAIA DE JOC A NIMANUI…NICI A LUI
  BASESCU NICI A LUI M.R.UNGUREANU NICI AUNIUNII EUROPENE NICI A F.M.I. NICI A BANCII MONDIALE…NICI A SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI SUA STRAINE…
  DUMNEZEU IUBESTE POPORUL ROMAN !
  DUMNEZEU IUBESTE ROMANIA !
  DUMNEZEU ESTE ATOTPUTERNIC !
  TEMETI-VA TOTI CEI CAREVRETI SA FACETI RAU ROMANIEI SI POPORULUI ROMAN !
  TOTI VETI DA SOCOTEALA IN FATA LUI DUMNEZEU !
  CHIAR IN ANUL 2012 !
  NIMENI NU VA SCAPA NEPEDEPSIT DE DUMNEZEU !…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ADRIAN , CLUJ a spus:

   IN AFARA DE REVENIREA LA…” PEDEAPSA CU MOARTEA !!”..SUNT DE ACORD !!

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Aida a spus:

  -Nationalizarea tuturor resurselor naturale:
  -Emiterea unei legi cat mai urgent care sa ii oblige pe cei cu mari averi ca de ex:Becali,Patriciu si altii mai mici sau mai mari sa justifice fiecare cent pe care il are,pana la grad 3 de rudenie;
  -Scoaterea in afara parlamentului si a camerei deputatilor a uniunilor pe criterii etnice;
  -Inchisoarea la ocna pentru:Ion Iliescu,Adrian Nastase,Petre Roman,Traian Basescu si clanul lui si a tuturor celor vinovati de inalta tradare;
  -Schimbarea legi care ii apara pe tigani de plata impozitelor(verificarea casa cu casa pentru a vedea daca proprietarul casei este persoana cu handicap-a se desfiinta “centrele de cult”din casele tiganesti deoarece acestea sun 2 motive puternice pe care ei se bazeaza pentru a evita plata taxelor si impozitelor catre bugetele locale);

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ADRIAN , CLUJ a spus:

   ION ILIESCU ?? NU S-AU DEMONSTRAT …PREA MULTE DESPRE DANSUL !! IN MOMENTUL..’89…NU CRED CA ERA ALTUL MAI CINSTIT !!( CU TOATE CA LA ACEA VREME L-AM URAT !!..SI NU L-AM VOTAT NICIODATA !!)DAR ASA CA PE ” VREMEA LUI CEAUSESCU ” CARE ACUM DUPA 22 DE ANI….AM REALIZAT CA A FOST ..UN BUN ROMAN !!..DOAR ” CATZEII “.DIN JURUL ACESTORA….AU FACUT TOT RAUL..PENTRU ACEST POPOR !! ( SINCER..TRAIND SI IN VREAMEA VECHE..SI IN CELE NOI….AM AJUNS LA CONCLUZIA..CA ..NENOROCITZII FARA CARACTER SI FARA SCRUPULE ..DIN PREAJMA CONDUCATORILOR…FAC CEL MAI MULT RAU ..PENTRU ACEST POPOR BATUT DE SOARTA !!CEAUSESCU DE PILDA ; NU CRED CA A AVUT PREA MULT TIMP LIBER..SI NICI NU L-A DUS MINTEA SI N-A VISAT SA AIBA NENUMARATE PROPRIETATZI SI BOGATZII..PE NUMELE LUI !!..PE CAND ” CATZEII “AU RAMAS..IN URMA COMUNISMULUI..CU AVERI IMENSE !! .DIFERENTZA IN MOMENTUL DE FATZA E CA ” SEFUL ” DIN ZIUA DE AZI…E ” TATA LOR !!” TOATE CELE BUNE ACESTUI POPOR MEREU ” ASUPRIT “..ROMAN !!

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • sorin a spus:

    Mai Adrian,eu stiam ca ardelenii sunt baieti isteti.Tu poate ca nu cunosti ca Iliescu asta al tau este o javra de kgb-ist pus in fruntea tarii de securistocomunisti.Prima sa vizita,dupa ungerea in functie,a fost la fratii lui bolsevici in Rusia pentru a consolida vechiul dicton:noi le dam graul,iar ei ne iau porumbul.Asemenea om numesti tu bun roman?

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

    • ADRIAN , CLUJ a spus:

     MERSI SORIN !! EU LA VREMURILE DE DUPA ’89..AM AVUT CARNETUL DE MEMBRU DE PARTID ;P.N.T.C-dCU NUMARUL 120 DIN CLUJ ( DECI PRINTRE PRIMII !)..SI NU L-AM ALES NICIODATA PE ILIESCU ! , AM VOTAT RATZIU , CONSTANTINESCU …ASA CA NU ZIC CA A FOST BUN ! DAR DECAT SA-L FI ALES PE MAGURENU , BASESCU ..SI ALTZII CARE ATUNCI ” ERAU REEVALUATZI “..CRED CA A FOST CEL MAI CINSTIT ..LA VREMEA ACEEA …DINTRE TOTZI CEILALTZI ! ( CARE SUNT SI ACUM..IN POLITICA DIN TZARA NOASTRA !!)..CCRED CA DOAR AI INTZELES GRESIT…….ADRIAN , CLUJ

     Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

     • sorin a spus:

      Sti cum ai ajuns tu?Rau cu rau,dar mai rau fara rau!Sa auzim numai de bine!

      Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Constanteanul a spus:

  Am participat la proteste pana cand s-a inceput acapararea lor de catre diverse formatiuni politice.Vad ca se continua acaparareaprotestelor de diverse grupuri si grupulete,unde il includ si pe fostul rege al Romaniei care,in loc sa-si vada de treaba,probabil avand in preajma si rauvitori ca orice om,se amesteca cu plebea.Nici o problema,daca dansul asa vrea,sa o faca in continuare dar,aura de mai presus de popor incepe sa palpaie.Si inca ceva,care inca nu s-a clarificat decat in functie de interese care,culmea chiar comuniste au coincis cu cele occidentale in privinta celui de al doilea razboi mondial,a incheierii armistitiului cu sovieticii,a condamnarii si executarii maresalului Antonescu (pe care nu l-au executat rusii desi l-au avut la ei),sa se clarifice de cercetatori independenti politic ce a fost cu adevarat la 23 August 1944,si daca se incheia armistitul cu sovieticii in conditiile negociate de Antonescu ce avea Romania de castigat sau de pierdut,sa se clarifice ce a pierdut sau nu Romania prin arestarea maresalului Antonescu si actul de la 23 August 1944. As avea anumite nelamuriri legatura cu deplasarea la Bucuresti (retineti nu sunt impotriva):de unde corturi,de unde hrana,de unde masini pt. deplasari,cine suporta toate astea?Nu cumva ,presupunand ca va avea succes miscarea si vor fi goniti cei care se fac ca ne conduc,acesti sponsori din umbra nu vor dori sa preia ei puterea? Eu sunt apolitic,subliniez,dar la aceste miscari au participat oameni din diverse partide,unii poate si din PDL,DECI INTR-UN FEL A FOST CA LA SINDICAT,O MISCARE APOLITICA,PE CARE SE INTREC SA O ACAPAREZE TOTI DORITORII DE CIOLANE SI INCEARCA FEL SI FEL DE TERTIPURI. Plecarea de la conducerea tarii a celor de la putere o vrem toti,indiferent de culoarea politica,eu am participat la demonstratii pt. alegeri anticipate,corecte,nu ca sa fac politica,sa-l sustin pe unul sau pe altul dornic de ciolan,vreau sa aleg eu pe cine votez,nu vreau sa particip la un miting tematic,unde diversi indivizi (nu peiorativ) incearca sa-si impuna persoanele si sa acapareze mitingurile.Cred ca ar fi cazul ca,adevaratii politicieni,ai partidelor din opozitie sa-si ia masuri pt. a nu le fi amestecate partidele si persoanele lor in asa ceva,pt. ca vor avea numai de pierdut,chiar si asa romanii nu ii vad cu ochi buni pe politicieni,deocamdata pt. alegatori,NICI UN PARTID SAU ALIANTA NU MAI PREZINTA INCREDERE,TOTI VOR DOAR CIOLANUL,NICI UNII NU AU REUSIT SA DEMONSTREZE CA NU ESTE ASA SI,ACUM CEI CARE CHIPURILE “CONDUC” DEMNSTRATIILE,PROBABIL SUNT DIN LINIILE 4,5,6 ALE FOSTULUI PARTID UNIC SI DIN DEFUNCTA ORGANIZATIE DE TINERET. La final,va doresc succes in miscarea planuita si,daca ma va convinge cineva ca miscarea este 100% apolitica, voi participa,in caz contrar,pas.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Casandra Filip a spus:

   hmmm! Cam cum ar fi? Se pot intimpla si minuni, in tara asta bantuita , pentru cei mai multi , de saracie si tristete?

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Catalin a spus:

  Nu-mi vine sa-mi cred ochilor. Sa fie oare adevarat ????????
  Chiar s-a trezit romanasul ????. Intebarea este daca vor sti romanii sa nu se lase din nou invrajbiti si pacaliti ?
  Imi aduc aminte ca in 22.12.1989 la cateva ore de la inceperea revolutiei cineva din TVR a pus un film de desene animate ” Ferma animalelor “. Cert este ca ar trebui pus din nou filmul acela de multe, multe ori ca nu cumva sa se mai repete istoria. De ar da Dumnezeu sa ne desteptam si sa invatam din istoria recenta. Dumnezeu sa-i ajute pe ROMANI, ca mai era putin si ne pierdeam identitatea ca natie.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Barariu Mona-Ligia a spus:

  Jos basescu si gasca comunista care ne defaimeaza si ne duce la dusmanie,ura,dispret fata de valorile morale.noua profesorilor ne-au luat dreptul la o viata decenta,facandu-ne salarii insalubre.St nevoiti sa ne vindem bunurile personale ca sa supravietuim.Huoooo!Vreau dreptate si decenta.Nu vreau sa ajung gropar.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 9. adiwer a spus:

  V-ati dilit de tot comunisti netrebnici!Probabil ca in fruntea”marsului”vostru o sa fie Ceausescu….sau Vadim!!!Tot viermi inepti ramaneti.Proteste de dragul protestelor!Bafta?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • ADRIAN , CLUJ a spus:

   ” PACATUL ” E !!…CA PE CEAUSESCU..L-AU STIUT..SI AU VORBIT DESPRE EL…CATEVA MILIARDE DE OAMENI .DE PE ACEASTA PLANETA ! ( SI DE MULTE ORI..CHIAR DE BINE !!)..TU ESTI UN NENOROCIT!! NU VORBESTE NIMENI DESPRE TINE !! ..INCERCI DE UNUL SINGUR .( IMPREUNA CU P.D.L-ISTI TAI…DIN CE IN CE MAI PUTZINI..SI ” MAI !”..PE FUGA !!..ASACA VORBESTI TU..SI CEILALTZI..9 SINGURI ) DESPRE …INEXISTENTZA…VOASTRA !! CU PARERE DE RAU , ADRIAN , CLUJ ( PS..: ASCUNDETE REPEDE.SI TE ” VOPSESTE !!”.CA CINE STIE..POATE SCAPI !!)

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • sorin a spus:

   Mai Adivarule,tu ori esti prost,ori esti prost.Alege ce varianta doresti si fi convins ca toti tantalaii seamana cu tine.Acest mars este pentru oamenii de bine si nu pentru nemernici de descendenti din fsn(PCR,PSD,USL…ACEIASI MIZERIE).

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • ADRIAN , CLUJ a spus:

    DACA ASA ARATA ” OAMENII DE BINE !!”( ASA CA TINE , sorin !!)..MERSI MULT…, MA LIPSESC !!

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • sorin a spus:

    Te mai numesti,oare si Adiwer?Eu nu am nevoie de aprecieri.Sunt atat de scarbit de sleapca bolsevica fsn cu derivatele sale,incat am ajuns imun la toate injuriile si dezaprecierile venite din partea unor nemernici de antiromani.Eu sunt itradevar ,,un om de bine”si o pot dovedi prin faptul ca intotdeauna am luptat contra mafiei rosii.Sunt apartid si in Piata Universitatii(1990-1991)am militat si sustinut ceea ce se incearca abia acum in 2012.Sa fi sanatos si sa dea Dumnezeu sa-ti vina si tie mintea la cap(cum se zice).In rest,numai de bine!

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Mirela Stanescu a spus:

  De acord cu majoritatea cererilor.
  Tiganii sa munceasca si sa plateasca impozite ! Maghiarii sa fie loiali tarii in care isi castiga existenta( Nu este ura contra unei minoritati ).
  Procesele pierdute la CEDO sa fie platite de avocatii, procurorii,etc , care au dat sentinte nedrepte ! Nu trebuiesc platite din impozitele noastre !
  Impozitele trebuie alocate numai acolo unde sunt destinate.
  Stopati Codex alimentarius si alte contracte prin care suntem otraviti in masa

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • MIHAI a spus:

   EXCELENT SUNT DE ACORD DAR IN CAZUL ACESTA NE TREBUIE O MONARHIE CONSTITUTIONALA ASA CUM ESTE IN MAI MULTE TARI.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Emil DRUNCEA a spus:

  SPER CA DE DATA ACEASTA SĂ IASĂ CUM VOR LUPTĂTORII ROMÂNI PENTRU DEMOCRAŢIE!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 12. dragos serban popovici a spus:

  SA FIE FOARTE CLAR
  BASESCU SI GASCA LUI TREBUIE DATI JOS SIJUDECATI PENTRU TOATE PORCARIILE PE CARE LE-AU PROVOCATDIN 2004 PANA ASTAZI
  ROMANIA TREBUIE SA REDEVINA MONARHIE CONSTITUTIONALA = DE
  2000 DE ANI SUNTEM REGAT…68 DE ANI NI S-A IMPUS CU FORTA REPUBLICA COMUNISTA + PRESEDINTELE REPUBLICII
  UNIREA DE LA 24 IAN.1859 A FACUT-O POPORUL ROMAN SI EL L-A ALES PE ALEXANDRU IOAN CUZA CA SA CONDUCA CA PRINCIPE…
  APOI A VENIT RAZBOIUL DE INDEPENDENTA DE LA 1877 CAND ARMATA ROMANA A CUCERIT DUPA LUPTE SANGEROASE INDEPENDENTA ROMANIEI
  TOTUL SUB CONDUCEREA REGELUI CAROL I
  APOI A VENIT ANUL 1918 CAND S-A REALIZAT MAREA UNIRE A ROMANIEI MARI
  TOTUL SUB CONDUCEREA REGELUI FERDINAND INTREGITORUL
  DUPA MOARTEA REGELUI FERDINAND ROMANIA NU A MAI AVUT DECAT 2 REGI = CAROL AL II LEA CARE A AVUT SI PARTI BUNE SI PARTI RELE PENTRU NEAM SI TARA…ABDICAREA…REVENIREA LA TRON…O NOUA ABDICARE…DIKTATUL DE LA VIENA SI PIERDEREA ARDEALULUI DE NORD
  A URMAT PACTUL RIBENTROP-MOLOTOV SI PIERDEREA BASARABIEI +
  BUCOVINEI DE NORD+ TINUTUL HERTA
  A URMAT DICTATURA MARESALULUI ION ANTONESCU
  TOTUSI ROMANIA A RAMAS REGAT SI MONARHIE CONSTITUTIONALA
  REGE FIIND MIHAI I
  SOARTA ROMANIEI FUSESE HOTARATA DE MARILE PUTERI LA YALTA
  UNDE ROMANIA FUSESE LASATA IN SFERA DE INFLUENTA A U,R.S.S.
  ACTUL DE LA 23 AUG.1944 SI ABDICAREA DE LA 30 DEC.1947 AU FOST SINGURELE EVENIMENTE CARE AU MARCAT DRAMATIC ROMANIA SI
  MONARHIA CONSTITUTIONALA
  AU URMAT 68 DE ANI DE COMUNISM/NEOCOMUNISM
  ACUM AVEM SANSA ISTORICA SA NE HOTARAM SINGURI SOARTA
  AVEM UN REGE AVEM 2OOO DE ANI DE REGALITATE
  SA REVENIM LA NORMALITATE
  NORMALITATE PENTRU ACEST NEAM SI ACEASTA TARA A INSEMNAT
  TIMP DE 2000 DE ANI REGALITATEA
  DUMNEZEU SA NE AJUTE SA REDEVENIM UN POPOR DEMN SI LIBER SI ASTA E POSIBIL PRIN REVENIREA ROMANIEI LA MONARHIA CONSTITUTIONALA + LA REGATUL ROMANIA +REGELE MIHAI I AL
  ROMANIEI
  NIHIL SINE DEO !!!…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • MIHAI a spus:

   DE ACORD CU MONARHIA CONSTITUTIONALA SI REGELE MIHAI LA PUSCARIE CU TOTI CARE AU JEFUIT TARA IN FRUNTE CU TOVARASUL ION ILIESCU CEL MAI MARE CRIMINAL AL POPORULUI ROMAN

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 13. maia a spus:

  Sunt alaturi de voi,subscriu cu toata convingerea la Monarhia Constitutionala.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 14. cristi a spus:

  Sunt si eu alaturi de voi desi sant in anglia ,subscriu si eu la monarhia constitutionala

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 15. cornel a spus:

  Dar de bataia de joc in ceea ce priveste restituirea averilor nationalizate a milioane de romani dintre care unii nici numai spera,altii privesc neputinciosi cum acest guvern ii deposedeaza din nou ca si comunistii printr-o lege sfidatoare si aberanta,vad ca nu zice nimeni nimic.Fratilor ia puneti voi asta ca fiind punctul 7.Caci suntem destui care ne doare.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 16. PRECUP FLORIN a spus:

  OAMENI BUNI ,IESITI DIN CASE,SA FACEM FRONT COMUN SA NE LUAM TARA INNAPOI DE LA BANDITI DE LA IREDENTISTI,DE LA GOLANII ,STRIPERII SI KUVUTELE CARE AU STRANS AVERI PE SEAMA NOASTRA ,SA SCAPAM DE CHIRITELE NEAMULUI,DE BLEJNARII SI VAMESII CARE S-AU ACIUAT LA PUTERE STRANGAND IN JURUL LOR LANTUL DREPT AL LEGII PENTRU FARADELEGILE COMISE ,PENTRU INJOSIREA IN CARE NE-AU TARAT CU PRETENTIILE SI ACTIUNILOR LOR DE TIP MAFIOT…NU UITATI SUNT SPRIJINITI DE BANDITII DIN AMBASADELE UNOR STATE CU POTENTIAL SI TEHNOLOGIE CUM SUNT SUA,ISRAEL,UNGARIA,SI ALTE STATE CU INTERESE STRATEGICE CARE S-AU ASEZAT NECHEMATE LA MASA IMPARTIRII ROMANIEI,A REZERVELOR SI BOGATIILOR NOASTRE…ACUM ORI NICIODATA,NOI SA….ei,ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 17. SERGIU GĂBUREAC a spus:

  BUCUREŞTENI ! IAR VĂ DĂ PROVINCIA O LECŢIE DE DEMNITATE şi MORALĂ. UNDE SUNT CEI PESTE 7.000 DE REVOLUŢIONARI DÂMBOVIŢENI, CONŞTIINŢA VIE A NEAMULUI ROMÂNESC ?
  VOI FI ÎN PIAŢĂ !

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • Socrate Stanculescu a spus:

    SA TERMINAM CU GASCA DE POLITICIENI CARE NE-AU ADUS LA SAPA DE CAUCIUC..!!

    PREZENT !!!

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 18. fortif a spus:

  [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/527873_3052293711696_1393878162_32325326_1469158434_n.jpg[/img]

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 19. ADRIAN TRIFOI a spus:

  Noi nu ne-am vandut tara…am dat-o gratis la altii. Nici fanariotii n-au jefuit atat cat au facut-o actualii guvernanti

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • MIHAI a spus:

   ADRIANE NU PUTEREA ACTUALA A JEFUIT TARA CI TOTI DIN 90 PINA IN PREZENT,UITI CINE A VINDUT FLOTA?

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Radu Tardel a spus:

  O astfel de actiune este normala in aceste zile prin care trece Romania. Sustin si recomand tuturor romanilor sa participe fizic la aceasta actiune de salvare a Romaniei. Lasati mandria, rusinea si frica, de-o parte si participati cu totii la aceasta manifestare ce trebuie sa uneasca toti romanii ce vor o tara a lor, libera si lipsita de hotie. Veniti cu totii la Bucuresti, in Piata Universitatii. Noi cei din Piata Universitatii, tinem sus steagul romaniei si va asteptam alaturi de noi. JOS CU HOTIA DIN ROMANIA! VREAU SA RAMAN ROMAN IN ROMANIA. LUPT PENTRU SALVAREA TARII SI RENASTEREA ACESTUI POPOR. ALATURA-TE SI TU DACA ESTI ROMAN!
  YOUTUBE: zexeradu

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • MIHAI a spus:

   DE ACORD CU TINE SI MA ALATUR ACESTEI ACTIUNI.MA AFLU IN SPANIA SI VOI INCERCA SA ADUN ROMANII CARE SE AFLA AICI IN LERIDA VOI FILMA TOTUL SI LE VOI TRIMITE IN TARA LA UN POST DE TELEVIZIUNE.DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE POPORUL ROMAN.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 21. MIHAI a spus:

  SUNT IN SPANIA.IN IUNIE VIN IN TARA SI NU MAI PLEC.VREAU SA PUN SI EU UMARUL CIT POT LA RECISTIGAREA DEMNITATI,LA ALUNGAREA TUTUROR TRADATORILOR DE NEAM.ROMANI PINA CIND MAI INDURAM FARADELEGILE ACESTOR TRADATORI?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • Radu Tardel a spus:

   Bravo tie Mihai, pentru gandul bun de a te reintoarce in tara. Eu am facut acest gest, la scurt timp dupa ce am plecat afara, era prin 1991 si de atunci lupt pentru aceasta tara, dar uite unde am ajuns daca nu luptam impreuna, cat mai multi, pentru binele comun. Va trebui sa se intoarca toti romanii plecati afara, la ei acasa, in aceasta frumoasa si bogata tara. Lururile au mers prost din cauza slabiciunii si lasitatii umane ce a permis hotilor sa-ti maresca randurile, sa faca legile dupa bunul lor plac, sa vanda din aceasta tara de parca ar fi a lor si mai nou sa-si fabrice o armata de batausi, bine inarmati pentru ai apara de bietii oameni ce-si cer drepturile.
   In privinta trimiterii materialului pe care il vei filma, la o televiziune, iti recomand sa nu o faci. Ori vei ramane fara el, ori in cel mai fericit caz il vei vedea pe post total cenzurat si fractionat. E mult de discutat pe tema aceasta, dar e nevoie de actiune nu de vorba. UNITI VOM REUSI! cauta pe YOUTUBE: zexeradu

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

   • MIHAI a spus:

    Multumesc mult pentru recomandare,nu mam gindit la asa ceva.Cu sigutanta nul voi trimite,al voi poste pe YOUTUBE.

    Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 22. maia a spus:

  Baieti,ma bucur ca existati,ma bucur ca ganditi cu mintea voastra,si ma bucur ca ne vom intalni de 1Mai in P.U.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 23. NRDobrogea a spus:

  Bine inteles ca voi fi acolo. Ca si in majoritatea serilor din piata Universitatii

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 24. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  Romanii sau trezit. Ei realizeaza falimentul intregii
  clase politice. Ei vor o schimbare radicala.
  CIZMAR, TIGAN, GOLAN, REGE !

  Pentru o schimbare de imagine revenirea la monarhia constitutionala prezinta un avantaj evident. Aducerea pe tron a Printului NICOLAE varul printului CHARLES va schimba multe lucruri. O lustratie corecta ar elimina 95 la suta din clasa politica actuala. Aceasta lustratie va contine si anumite elemente economice. In acest fel triungul securitate, lumea interlopa, clanurile tiganesti va fi alungat de la putere. Noua restaurare politica nu este a unei revanse. Cei ce au gresit vor avea acelasi drepturi si indatorii ca si ceilati dar nu si avantaje nemeritate.
  Se spune ca fiecare popor are conducatorii care ai merita. Sper ca Romania merita mai mult. De la un cizmar, tigan, golan….. la un rege este cale lunga. Romanii sunt un popor inteligent. Ei nu vor scapa ultima sansa printre degete. Am trimis in aceste zile o scrisoare viitorului rege al Angliei Printul Charles care ma onorat cu un raspuns.
  ,,,,,” ideia este foarte interesanta si surprinzatoare, dar in ultima instanta totul depinde de poporul roman”.

  deschideti
  http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/printul-charles-varul-meu-printul.html

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 25. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  MONARHIA SALVEAZA ROMANIA
  PRINTUL NICOLAE VIITORUL REGA AL ROMANIEI !

  Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic,social si rasial.
  Suntem numiti tiganii Europei. Un popor cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinara pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devanind un fel de turma, usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Lipsa de cultura a neamului prost ,inlocuieste cultura. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent cand o natiune europeana,in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, refuza geografia si destinul istoric.
  Primul pas care trebue facut pentru a iesi din aceasta fundatura, care pare fara iesire, este intrarea in legalitate. In momentul
  in care constututia adusa pe turela tancurilor sovietice a fost abrogata intrarea in normalitate ar fi insemna intoarcerea la un document esential al democratiei romanesti, Constitutia din 1923. Securistii si comiunistii dupa cucerirea puterii economice dupa Revolutie,
  au creiat insa un document care ar fi trebuit sa le dea legimitate. Maculatura din 1991 a fost adusa prin tarnacopurile minerilor si bagata pe gatul romanului, prin tortura, batai si manipulare. Aceasta “democratie originala” isi gaseste continuitatea si in zilele noastre. Daca lumpenul sovietic ,ajuns presedinte ar fi cerut un referendum pentru a decide forma de guvernamant, ar fi pierdut. Ar fi castigat oamenii binelui. Astazi Romania ar fi fost o tara prospera si civilizata. In aceste conditii am fi intrat in Europa demni si prin usa din fata. Pentru a demonstra ca securitatea putea fi alungata si nu ar fi astazi peste tot ,sa vedem ce sa intamplat la cateva luni dupa care Monitorul Oficial anunta victoria republicana.In primavara lui 1992, regele Mihai venea in Romania, pentru a doua oara dupa caderea comunismului, sa sarbatoreasca aici Sfintele Pasti. “Intr-o imagine devenita istorica, Maiestatea sa iesea in balconul hotelului Continental pentru a-l prezenta oamenilor pe nepotul sau, printul Nicolae, drept mostenitor al tronului. Simpaticul si elegantul baiat care a fascinat atunci multimea adunata pe strazile Bucurestiului – posturile de televiziune occidentale vorbeau de aproximativ un milion de participanti – avea doar 7 ani.Multi il priveau insa ca pe o speranta a Romaniei. Vedeau in el salvarea pentru o tara incapabila de a se dezmetici din cosmar.”
  Sa vedem cine este acest print care vorbeste romaneste,are 23 ani, si traieste deocamdata la Londra.
  Printul Nicolae de Romania, viitorul rege este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai Regele Romaniei. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor
  Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila ctitorul minunatelor manastiri moldovenesti.
  Regele Mihai este rege prin vointa natiei deci Legea Fundamentala nu poate suferii modificari. Monarhul constitutional nu are in prerogativele sale reviziurea constitutiei. Pentru ca urmasii tronului trebue sa fie pe linie
  masculina Printul Nicolae este singura persoana imaculata, demna de a ocupa tronul Romaniei, ca urmas al M.S Regelui.
  Constitutia din ’23 

Despre Rege. 

Art. 77. – Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Majestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor. 
Coboritorii Majestatii Sale vor fi crescuti in religiunea ortodoxa a Rasaritului.
  Art. 85.-Nici o modificare nu se poate face Constitutiunii.
  Regele Mihai si principesa Anne de Bourbon-Parma au cinci fiice, dar conform legii salice ele nu pot urma la tron.

  Ordinea la Coroana Romaniei
  > 1. ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei, Custode al Coroanei Romaniei; Art 77 – SUCCESIUNEA ANULATA ANULATA
> 2. ASR Principesa Elena a Romaniei (a doua fiica a Regelui Mihai si a Reginei Ana); ART 77-SUCCESIUNEA ANULATA
> 3. Nicolae de Roumanie Medforth Mills (fiul Elenei, nepotul Regelui, care va deveni ASR Principele Nicolae al Romaniei la 1 aprilie 2010, la implinirea varstei de 25 de ani); ART-77-SUCCESIUNE DINASTICA LEGALA SI CONSTITUTIONALA .
  Trebue sa luam totul de la inceput. Nu avem dreptul de a ne amagi sau a minti pe altii altii. Cu tote ca ideia monarhica este adanc inradicinata in constinta nationala, sansa reveniri la tron al regelui Mihai este nula. Pentru o intreaga generatie care a fost convinsa ca caderea comunismului era sinonima cu restauratia monarhica dezamagirea este profunda. Dela un milion de oameni inbracati de sarbatore. care scandau “Regele si Patria” si printre lacrimi “Majestate nu pleca, asta este tara ta” pana la grupul politicos de batranei si cativa copilasi zgribuliti in in port national, stransi in gara de la Savirsin, este un drum lung. De la cea mai mare adunare populara spontana, care a avut loc pe pe pamintul Romaniei, pana la singuratatea Pelisorului este un drum si mai lung. Daca perioada mentionata a reprezintat un vis monarhic, este sansa noastra acum, sa-l transformam in realitate.
  Nici o fosta tara comunista nu a vut sansa ca in fruntea unui miscari cu caracter anticomunist, sa fie o personalitate istorica. Multe voci din tara au incercat in decursul anilor sa-i diminueze rolul, sau sa-l faca tradator de tara. Au facut-o din necunostinta de cauza , revansa, sau manipulare politica. Adevarul este diferit. In conditile in care razboiul era pierdut oricum pentru membrii axei, Regele a facut totul pentru a salva tara de un razboi devastator si de ai da un viitor. Cautand date pentru filmul meu”Razboiul rece a inceput la hotelul Ambasador” ( documentarul se ocupa de Actul de la 23 August si confruntarea dintre serviciul american si sovietic de pe teritoriul Romaniei, pana la abdicarea regelui) am dat de niste noi documente extraordinare, despre aceasta perioda. Ele dezvalue faptul ca intoarcerea armelor a fost organizata de Rege in apropiata colaborare cu O.S.S-ul american. Cordonatorul acestei actiuni a fost comandorul Frank Wisner. Operatia a purtat numele de cod HAMMERHEAD Trebue remarcat ca comunistii au fost anuntati si integrati cu trei zile inainte de complot. Promisinile si garantiile oferite de americani vorbeau de un aranjament al aliatilor (gen Austria). Se vorbea de de arborarea in fata Palatului Regal a steagului american,englez,francez si sovietic. Deci vanzarea tarii sa facut nu la Bucuresti ci la Yalta. (National Security Archive-Records on cover operation). In vederea acestui film am contactat Asociatia pensionarilor de la C.I.A. pentru a gasi martori oculari ai evenimentelor. Toti participantii mi-au vorbit cu emotie “de regele tinar si viteaz” facand eforturi sa-si ascunda lacrimile. Discutand cu acesti oameni cunoscatori, am ajuns la concluzia ca pierderea Romaniei a fost o infrangere dureroasa, un prim Vietnam. Am inceput sa fiu convins ca elita acestei organizatii abia asteapta sa gaseasca ocazia, de asi lua revansa. Din pacate nu sa intamplat asa. Greseli si gafe monumentale au facut ca credibilitatea si popularitatea monarhiei sa se subtieze cu timpul, ajungand astazi in desuetitudine, la marginea rizibilului. Totul a inceput cu vizita de Pasti cand Regele nu a raspuns cererii multimii si a dat bir cu fugitii. Coabitarea si chiar colaborarea cu comunistii a deluzionat si indurerat pe toti. Daca ideia irationala de a lasa ca mostenitor al tronului pe cineva care nu are dreptul sa mosteneasca, poate sa ne lase cu gura cascata, un Duda print consort a pus capacul.
  Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic, social si rasial. Suntem numiti Tiganii Europei.
  Un popor, cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinare isi pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devenind usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana, interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent, cand o natiune europeana, in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, isi refuza geografia si destinul istoric.Criza economica a schimbat peste noapte toate datele ecuatiei .Din cauza mizeriei si a tensiunii etnice (vezi Italia ,Spania) si a coruptiei generalizate, Romania a devenit un butoi de pulbere gata sa explodeze. Pentru ca are nevoie de o oaza de liniste si de stabilitate Occidentul sprijina actiunea noastra. Efortul de revenire la civilizatie este sprijinit de Casele Regale europene.
  Romanii sunt inteligenti si au inceput sa inteleaga despre ce este vorba. Este ultima noastra sansa. La o rascruce a destinul trebue sa decidem daca continua destinul nostru european, sau devenim un fel de tara orientala.
  In incheiere va dau o veste buna. Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram”Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor.”
  “Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei”

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Antoci Mihai a spus:

  Urare pentru Chiorete:

  IESI AFARA JAVRA ORDINARA,
  CA BAIA DE MULTIME O SA-TI FACA BINE,
  BAIA DE SCUIPAT TE SPALA DE RAHAT,
  IAR BAIA DE FLEGME TE TRANSFORMA-N VIERME.

  Mihai Antoci
  +40744-665.005
  antocimihai@gmail.com

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Pingback: Comentariu la Mars de Protest – Dati-mi Romania Inapoi ! – AJUNGE – NE VREM ȚARA ÎNAPOI! Participa la marsul de protest din 24 Aprilie – 1 Mai de către ROBERT HORVATH CINEAST SUA | Noutati din Romania

 28. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  MONARHIA VA SCHIMBA IMAGINEA ROMANIEI IN LUME ….SCRIE PRINTUL CHARLES !

  Stimate domn Robert Horvath Deva
  Ideia instaurarii monarhiei prin Printul Niculae este valoroasa si merita analizata
  cu toata atentie. Este evident ca va fi sprijinita de toate curtile regale.
  Varul meu Nicolae a-mi este foarte apropiat. Este un tanar educat ,inteligent si onorabil. Face eforturi laudabile sa invete romaneste si sa fie pregatit pentru aceasta misiune atat de importanta.
  Am avut discutii indelungate pe aceasta tema cu el.
  Situatia din Romania poate fi inbunatatita spre binele general. Romanii, care a-mi sunt atat de apropiati merita tot binele.
  Dar totul depinde de alegerea si vointa natiei.
  Va multumesc pentru vorbele calde.
  Printul Charles

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 29. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  MULTUMESC DOMNILOR BASESCU SI UNGUREANU PENTRU PREA MULTA ATENTIE !

  MULTUMESC SERVICIILOR ROMANESTI DE PREA MULTA ATENTIE SI COLABORARE !
  Eu le dau de lucru. Sa deschis un departament special prin care serviciile
  pot verifica echipamentul si tehnologia de filaj. Spargerea studioului meu sa obtinut printr-o colaborarea stransa cu lumea interlopa locala.
  Serviciile au o cladire de 15 sau 21 etaje. Au un laborator special de trucajefoto.
  Puteti aprecia singuri un montaj in care eu apar alaturi de Andrei Badin fost Antena 3,…..desi nu l-am intalnit niciodata in viata……
  DESCHIDETI
  http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html

  UN WATERGATE ROMANESC

  ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU LA NEW YORK Cu doi ani in urma Basescu a ordonat un atac banditesc la New York. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York. Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata pe un blog creiat de servicii. Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. Ea continua si azi si va lua sfarsit numai prin punerea lui Traian Basescu dupa gratii. PS. Memorile adresate autoritatilor romane au ramas pana in ziua de azi fara raspuns.

  Domnule redactor
  Deranjez cu o rugaminte. Postati cele doua fotografii. Specialistii si amatorii pot urmarii cu ochiul lor montajul extraordinar realizat de tehnicienii SIE
  Profesionalim si patriotism/

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 30. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  ROMANIA SE TREZESTE !
  OFITERUL ALEXANDRU GHEORGHE VIITOR PRIMAR DE SIBIU
  SI VIITOR PRESEDINTE AL ROMANIEI.
  CLASA POLITICA ………. LA WC PUBLIC
  ROMANII TRAG APA !
  Amintesc mesajul mei publicat pe INFO MONDO MILITAR
  ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK Says:
  ianuarie 23rd, 2012 at 9:43 pm
  UN ANUNT DE IMPORTANTA MAXIMA
  ANUNT SFARSITUL REGIMULUI !
  Ora 2.38 pm New York
  UN OFITER AL ARMATEI ROMANE IN UNIFORMA APARE IN PIATA
  UNIVERSITATII !
  DESCHIDETI :
  http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/cia-prevede-revolta-armatei-romane.html

  ianuarie 24th, 2012 at 1:38 am
  A sosit un inger in Piata Universitatii inbracat in uniforma millitara .
  Cu ajutorul lui DUMNEZEU am trait si asta. Am trait multe si am vazut
  multe dar niciodata un asemenea moment de eroism Poate sunt prea
  dramatic….dar prin acest tanar am invins.
  Dece am invins ? Pentru ca gestul lui face cat zece milioane de protestatari
  Am o dovada .
  Dupa douazeci de ani DUMNEZEU si-a intors obrazul si catre noi.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 31. CHIRIAC TIBERIU PAUL a spus:

  ORIUNDE BATE O INIMA DE ROMAN ! VA ROG SA DINTRIBUITI ACEST ,,EVENIMENT ,, DE MAXIMA IMPORTANTA , PENTRU ROMANIA ! UNIREA TUTUROR ROMANILOR DIN TARA SI DIN TOATE COLTURILE LUMII ! JOS CU JIGODIILE CARE NE-AU INGENUCHIAT TARA INTREAGA DIN 89 SI PINA AZI ! ROMANI , UNITI-VA SI LUPTATI PENTRU SALVAREA ROMANIEI ! RASCOALA , RAZVRATIRE , REVOLTA , ADEVARATA REVOLUTIE A TUTUROR ROMANILOR 2012 ! Blog:tiberiuchiriac.wordpress.com FB:CHIRIAC TIBERIU PAUL

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 32. maia a spus:

  In visele mele vom fi atat de multi romani de 1Mai in PU,incat vom putea impune un referendum pe tema Monarhiei Constitutionale.Sau poate nu doar in visele mele ?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Dragos a spus:

  Pe mine nu ma intereseaza monarhia, sa nu uitam tradarile lui Hohenzolern. Eu vreau sa nu se vanda aurul, gazele, porturile, electricitatea si tot ce mai e de praduit in Romania. Sunt ale noastre, ale romanilor. Si mai vreau ca toti aia care au tradat interesele tarii sa faca puscarie: Iliescu, Roman, Basescu, Udrea, Radu Vasile, etc. Pentru asta as iesi in strada. Pentru regele Mihai nu.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 34. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  Domnule redactor

  Asist la atacuri anti robertiene din partea unor intelectuali .
  Traian Ungureanu : Robert Horvath Statuia Mitocanului Roman la New York in care sunt acuzat ca port camasa verde si mananc numai sarmale.
  Ion T Morar
  ” Un papagal ungur bruiaza arta romana la New York”
  unde sunt acuzat pe invers.
  Sunt declarat spion multilateral. Nu anchetat de securitate ci anchetator.
  Deschideti Armyia .
  Sunt atacat pe blogul dumneavoastra de nu prea intelectuali……….

  DREPT DE REPLICA ADRESAT LUMPENILOR SI UNOR INTELECTUALI PRO BASESCU DIN SPATIUL MIORITIC !
  Inbrac camasa verde numai duminica. O pastrez ca amintire dela rebeliunea legionara. Este adevarat ca sunt ahtiat de muzica populara
  neautentica. In timpul zilei mai spre seara ascult ci Kiyoko si intreaga mea familie nipona …romante si numai romante. Aceasta a renuntat definitiv la bucataria traditionala japoneza specializandu-se in mamaliga cu smantana
  cum se mananca in ardeal. Ma intreb zi si noapte dece favoritul meu Zelea Codreanu a fost trimis de Ion Antonescu alaturi de evrei la Buchenwald . Recunosc ca sunt trimes in Japonia unde locuiesc sa fac spionaj industrial si sa umplu barurile de noapte cu dansatoare romanesti specializate in hore si alte dansuri erotice.
  Ma prefac zi si noapte pretanzand ca sunt un dusman a lui Basescu dar
  cu adevarat sunt un admirator al buzelor ficei sale.
  Desi sunt acuzat ca sunt legionar si nationalist…..sunt doar un biet hun mancator de romani. Maresalul Antonescu este de fapt favoritul meu,
  Atitudinea lui degajata anti coreoliana ma emotioneaza profund.
  Refuz sa vorbesc englezeste la ICR si am curajul nebun de a cere intrebuintarea limbii romane la centrul anticultural si antiromanesc ICR .
  Scandalul ICR New York nu a fost creiat de mine ci de Basescu, Patapievici etc.
  Politia americana venita in miez de noapte la galeria nationala nu cauta zvastici ci secera cu ciocanul.
  http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
  Perciunatii americani se bucura de deschiderea infarsit dupa al doilea razboi mondial, a unei adevarate expozitii antisemite sponsorate de statul roman.
  Cad in minciuna cand spun ca cladirea de 21 sau 27 de etaje a securitatii
  romane este plina de securisti.
  Iau comisioane de la regele Mihai.
  Nu sunt cineast profesionist si mi-am facut studiile la o cinemateca sateasca aproape de satucul lui Tigrisor.
  Armata ……..la Spitalul Militar sectia psihiatrie.
  Nu am fost in ancheta securitatii ci anchetator.
  Sunt agent al tituror servicilor secrete inclusiv cel moldovenesc.
  Ma gandesc sa i-au Ardealul dar nu am timp fiind ocupat cu filmarile.
  Cer scuze in final semi domnului Coreolone si a celorlanti minoritari ca si mine dealtfel. Raman la concluzia ca cersitul trebuie interzis prin lege
  in randul cadrelor militare…
  Acest drept de replica trebuie citit invers.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 35. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  UN MATERIAL INCENDIAR. TOATA LUMEA CUNOASTE DESPRE VANZAREA FLOTEI
  NAVALE . DE FAPT VANZAREA FLOTEI AERIENE DE CATRE BASESCU ESTE CU MULT MAI GRAVA…….

  PRESEDINTELE ROMANIEI A VANDUT FLOTA AERIANA A TARII CONTRABANDISTILOR SI TERORISTILOR INTERNATIOLI PE UN PRET DE NIMIC ( UN AVION ILIUSIN LA PRETUL UNUI JEEP )
  NOTA OFICIALA Consilier
Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC. 
 Domnule Gaginsky
Va rog transmiteti guvernului pe care al reprezentati in calitate de ministru -consilier urmatorul document .Prin el anunt oficial ca am contactat pe MICHELE M. LEONHART
DEA Acting Administrator
Drug Enforcement Administration
U.S. Department of Justice cerand deschiderea unei anchete la adresa cetateanului roman Traian Basescu . Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
  UNUL DIN NUMEROASELE DOCUMENTE SE REFERA LA FLOTA AERIANA A “COMERCIANTILOR MORTII” VICTOR BOUT -TRAIAN
  BASESCU
  DOCUMENTAREA ESTE BAZATA PE DECLARATIILE FOSTULUI DIRECTOR AL AEROPORTUL OTOPENI VALENTIN VASILESCU SI DIN ALTE SURSE . http://www.myspace.com/val2002

  EL A FOST TRANSMIS IN ATENTIA DOMNILOR
  Harry J. Giknavorian
Supervisory Special Agent
Drug Enforcement Administration (DEA) – SECI Center
  Troy Larson
Regional Security Officer
  Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service
The United States Embassy ROMANIA

  VA ROG DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/

  Robert Horvath ziarist de investigatii ( specializat in terorism si trafic ilegal de armament. Cetatean USA.

  FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
  (COMANDANT TRAIAN BASESCU)

  Rusul Victor Bout, poreclit şi “Comerciantul Morţii”, era considerat de unul dintre cei mai importanţi dealeri de arme din lume. A vândut armament romanesc fabricat de stat, grupărilor teroriste din toată lumea, din Afganistan până în Columbia. O bună parte din timp, Victor Bout şi-o petrecea în România, la Bucureşti. Avea sediile a două companii de transport aerian chiar în cartierul Băneasa, iar echipaje româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru.”Comerciantul Morţii” schimba armamentul pe diamante, acestea fiind apoi prelucrate în Europa. “Lordul Războiului” a cumpărat şi avioane româneşti, cu ajutorul cărora transporta arme. Le-a cumpărat la preţ de nimic de la statul român. Cel puţin un avion de pe lista neagră a cărăuşiei cu arme a fost ţinut timp de trei ani în baza militară Otopeni. Asta deşi ONU interzicea oricărei ţări să facă afaceri cu el. Lucra în toată lumea, trăia pe picior mare, deşi erau unul dintre cei mai căutaţi furnizor de arme pentru terorişti. Singurul oras unde se simte in siguranta si aparea la lumina zilei era capitala Romaniei . A actionat in tandem cu Traian Basescu care a fost ministrul transporturilor iar apoi Presedintele Romaniei. O MARE PARTE DIN AVIOANE DIN FLOTA LUI VICTOR BOUT PROVIN DIN ROMANIA. Iliuşin-uri-18, Antonov-uri 24, Boeing-uri 707, Tupolev 154 şi BAC-uri 1-11 au fost vandute sau facute cadou la pretul unui jeep cu acordul si semnatura lui Traian Basescu -ministrul transportului.
  Între 2001 şi 2004, echipaje româneşti au zburat în Africa pentru compania Jetline. În documentele ONU se afirmă că această companie şi echipajele româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru. Iar aceste informaţii despre cărăuşia cu arme in specia Made in ROMANIA ,spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecţia anonimatului, de o sursă care a participat la aceste acţiuni în Africa.
  Zeci de români, personal navigant şi tehnic al companiei militare româneşti ROMAVIA au deservit avioanele BAC 1-11 cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA şi 3C-QRF şi un Boeing 727 cu înregistrarea P4-JLI.
  Un document eliberat de Autoritatea Aeronautică din Aruba, locul unde majoritatea avioanelor erau înregistrate, demonstrează clar că piloţii români lucrau pentru Jetline Internaţional, companie condusă de Mohamed Hijazi, un libanez influent cu multe conexiuni în Africa.
  În Uniunea Europeană, activitatea companiei Jetline Incorporated este strict interzisă, dar Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat MIA Airlines să desfăşoare activităţi în România cu patru aeronave ale acestei companii. În realitate, compania se folosea de şapte avioane chiar sub nasul acestei instituţii, al cărei sediu se află la câteva zeci de metri de cel al MIA Airlines.
  Această flotă a adus patronilor sume mari de bani din zborurile făcute în Africa, Orientul Mijlociu şi spaţiul ex-sovietic. Oficial, cifra de afaceri anuală MIA Airlines este în jur de 100.000 de euro, adică echivalentul a cam două curse complete. În realitate, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de milioane de euro şi statul român s-a ales cu o gaură imensă.
  Avionul-problemă 3C-QRF a fost importat de MIA Airlines in anul 2006, pentru dezmembrare şi suma declarată a fost de 40.000 de dolari. Realitatea este însă alta. “Nici această aeronavă nu a fost înregistrată în evidenţele contabile. De menţionat la acest punct că o aeronavă BAC 1-11 costă între 2 şi 5 milioane de dolari”.
  Angajaţii primeau oficial un salariu în jur de 900 RON, însă în realitate s-a descoperit că un pilot câştiga mult mai mult. Nici sutele de curse externe, în valoare de milioane de euro, nu erau înregistrate în scriptele companiei, în final gaura dată de patronii MIA Airlines fiind una uriaşă.
  Legăturile lui Victor Bout cu Traian Basescu nu se opresc însă aici. August 2003. În Baza militară de la Otopeni soseşte aeronava BAC 1-11 cu înmatricularea VP-CLM a insulelor Cayman. Scaune de piele, configuraţie VIP. Lux într-un avion al morţii! Avionul a fost a lui unui colaborator al rusului, Minin, şi cu el au fost duse în Sierra Leone mari cantităţi de arme şi muniţie care au alimentat sângerosul război civil din această ţară.
  Inspectorii ONU au fotografiat avionul. Imaginile sunt şocante: lăzi cu arme zac pe elegantele fotolii din piele! Probele erau evidente: fişele cu zborurile avioanelor, certificate de utilizator final false, oferte de armament şi corespondenţa secretă a traficanţilor.
  Trei ani aeronava morţii a stat într-o bază militară românească, în curtea ROMAVIA, companie a Ministerului Apărării care asigură zborurile demnitarilor români. Inclusiv pe cele ale preşedintelui ţării. Avionul ar fi trebuit confiscat încă de la aterizare. Nu s-a întamplat aşa ceva.
  BAC-ul a trecut în proprietatea lui Victor Bout.
  O altă aeronavă a morţii, un BAC 1-11 cu înmatricularea din Guineea Ecuatorială 3C-QRF, este descoperită pe aeroportul Băneasa în 2006. Aeronava apare în documentele ONU datorită implicării în traficul cu arme în Congo. Proprietate a companiei Jetline, BAC-ul era folosit de o companie autohtonă, MIA Airlines, MIA Airlines, companie privată care oferă servicii VIP, are sediul într-un apartament de bloc din Băneasa. Avioanele stau la ROMAERO, în hangarul 7. Aeronavele pe care le operează firma românească aparţin companiei Jetline Incorporated.
  “Iliusin” din Romania lui Basescu vandute contrabandistilor.
  Potrivit unui raport facut de Information Service, dat publicitatii in 2001, in flota aeriana a lui Viktor Bout se gasesc doua avioane “Iliusin 18V”, cumparate de la compania romana Tarom. Cele doua avioane au indicativele “YR-IME” si “YR-IMD” si au ajuns de la Tarom in flota “Air Cess Liberia”, una dintre companiile prin care Bout este suspectat ca a facut trafic de armament. Primul “Iliusin” a ajuns, ulterior, cu indicativul “EL-AHO”, in flota unei alte companii controlate de Bout, “Santa Cruz Imperial” Liberia. Al doilea avion de la Tarom a ajuns, prin “Air Cess Liberia”, la “Santa Cruz Imperial”, sub indicativul “EL-ADY”, si apoi la “Star Airlines” din Sharjah, cu indicativul “EX-7504”. Schimbarea indicativelor avioanelor era unul dintre modurile prin care autoritatile pierdeau urma aeronavelor care transportau armament.

  Alte Iliuşin 18 sau Antonovuri 24 care au aparţinut TAROM au ajuns la unele companii obscure din Emiratele Arabe Unite sau state ex-sovietice, precum Tretyakovo sau Berkut Air din Kazahstan, Altyn Air, Aerovias cu baza în Sharjah, Air West Cargo şi lista continuă.

  Tot TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata. YR-ABC şi YR-ABA au ajuns tot la nişte companii obscure, South-Asian Airlines şi Cargo Plus Aviation din Emirate. YR-ABC i-a fost schimbată înregistrarea în 9G-IRL, fiind surprins pe Otopeni Militar în septembrie 2003 cu noua înfăţişare. Imensul Boeing s-a prăbuşit acum doi ani în Lacul Victoria, în apropiere de aeroportul Entebbe, în timpul unei curse Addis-Abeba – Togo.
  Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari. Ele au ajuns la o altă companie din Emiratele Arabe Unite, Aquiline International Company, cunoscută şi ca Trast Aero, cu birouri în Sharjah, Moscova şi Brazzaville, Congo.

  Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa.
  Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.”
  Vasilescu a inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme. Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3.
  LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.
  “Traian Basescu had been under surveillance for several years.”
  Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. 
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani.
  Cel mai marei de armament din lume, poreclit “comerciantul morţii”, Viktor Bout, a fost nu demult arestat de DEA american, în Thailanda
  Mandatul internaţional de arestare, pus în aplicare de americani, ieri, în capitala Thailandei, este emis cu acuzaţia că Bout a încălcat embargourile ONU privind comerţul cu armament din mai multe ţări si transport de rachete pentru rebelii columbieni. Este de asteptat un nou mandat de arestare pe numele Traian Basescu.

  Robert Horvath DEVA USA

  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 36. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  PS
  INTRE TIMP
  BOUT A FOST JUDECAT LA NEW YORK PRIMIND INCHISOARE PE VIATA DESCHIZAND DRUMUL LUI BASESCU CATRE SCAUNUL ELECTRIC !

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 37. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  Stimate domn.
  Postez de un an de zile pe acest blog. A fost un exercitiu de pregatire
  a articolului urmator. In cazul in care sunteti un om de onoare si de bine
  al veti posta. El dovedeste ca asertiunile mele in legatura cu tensiunile si nemultumirile din armata romana sunt corecte. Articolul meu poate creia discutii interesante intre militari. Va multumesc anticipat,

  http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/noul-servici-de-spionaj-al-armatei.html

  NOUL SERVICI DE SPIONAJ AL ARMATEI AMERICANE SPRIJINA ARMATA ROMANA ! INTALNIRE SCMD SI ALEXANDRU GHEORGHE !

  Acesta este un articol de exceptie. El va da informatii care sunt ascunse voua
  de servicile secrete penetrate in toata media romaneasca. Se vor face eforturi
  de discreditare. Voi fi declarat nebun de legat . Nu conteaza. Deseori nebunii spun
  adevarul.
  De un an de zile cu exceptia blogului meu personal
  http://devanewyork.blogspot.com/
  postez numai pe blogurile militare ……INFO MONDO MILITAR, ARMYIA, PLANI 1O etc. Motivul este simplu. Armata este cheia evenimentelor politice , sociale si economice care se petrec in Romania.
  Voi incepe cu doua stiri care trebuie puse impreuna. Fara exagerare aceste stiri
  au o importanta extraordinara.
  Incerc sa rezumez
  PENTAGONUL ARE UN NOU SERVICI DE SPIONAJ
  WASHINGTON (AP) — The Pentagon is rebranding and reorganizing its clandestine spy shop, sending more of its case officers to work alongside CIA officers to gather intelligence in places like …….Romania after a decade of focusing intensely on war zones.
  Pentagonul va crea un nou serviciu de spionaj, care va trimite agenţi sub acoperire în toată lumea pentru a oferi autorităţilor americane un flux global de informaţii despre eventualele ameninţări, anunţă The Guardian.
  Spionii săi vor fi recrutaţi din interiorul Pentagonului şi, potrivit informatilor mele jurnalistice actioneaza deja in Romania.
  UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICISA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD !
  Comunicat oficial :
  Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD.
  O intalnire similara a avut loc cu grupul de ofiteri din jurul lui
  ofiterului rebel Alexandru Gheorghe.
  va urma
  Robert Horvath Deva ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme.
  New York- Tokyo

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 38. virgil florea a spus:

  COMUNICAT DE PRESA

  Asociaţia Arad km-zero, consecventă statutului său cere parlamentarilor care formează noua majoritate, să ia în discuţie cu celeritate suspendarea preşedintelui României şi să ţină seama de calendarul alegerilor locale în aşa fel încât la data de 10 iunie 2012 populaţia ţării să-şi poată exprima opţiunea şi cu privire la revenirea României într-un spaţiu european responsabil şi serios. Credem ca nici o criză politică sau economică nu poate justifica menţinerea în cea mai înaltă funcţie de reprezentare a unui om ce şi-a dat adevarata măsură a valorii prin încălcarea repetată a Constituţiei şi prin subrogarea intereselor sale personale şi de grup contra interesului naţional.
  De asemenea cerem constituirea unei comisii la nivelul Paramentului care să analizeze şi să coordoneze o campanie de salubrizare a instituţiilor Statului care au fost politizate precum şi urgentarea acţiunilor deja începute în justiţie care privesc fapte de corupţie şi trafic de influenţă.

  Virgil Florea
  Dan Ciucuriţă
  Paul Oană

  25.04.2012

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 39. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  Stimata redactie

  Postez de un an de zile pe acest blog. A fost un exercitiu de pregatire
  a articolului urmator. In cazul in care sunteti oameni de onoare si de bine
  al veti posta. El dovedeste ca asertiunile mele in legatura cu tensiunile si nemultumirile din armata romana sunt corecte. Articolul meu poate creia discutii interesante intre militari. Va multumesc anticipat,

  http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/noul-servici-de-spionaj-al-armatei.html

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 40. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  Stimata redactie
  Trimit in premiera un articol care va interesa .
  Toata lumea cunoaste despre vanzarea flotei navale.
  Vanzarea flotei aeriene catre terorismul internatonal este cu mult mai grava,
  deschideti articolul terminal
  ” Scaunul electric- sentinta definitiva ”

  http://devanewyork.blogspot.com/

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 41. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  NOUL SERVICI DE SPIONAJ AL ARMATEI AMERICANE SPRIJINA ARMATA ROMANA ! INTALNIRE SCMD SI ALEXANDRU GHEORGHE !

  Acesta este un articol de exceptie. El va da informatii care sunt ascunse voua
  de servicile secrete penetrate in toata media romaneasca. Se vor face eforturi
  de discreditare. Voi fi declarat nebun de legat . Nu conteaza. Deseori nebunii spun
  adevarul.
  De un an de zile cu exceptia blogului meu personal
  http://devanewyork.blogspot.com/
  postez numai pe blogurile militare ……INFO MONDO MILITAR, ARMYIA, PLANI 1O etc. Motivul este simplu. Armata este cheia evenimentelor politice , sociale si economice care se petrec in Romania.
  Voi incepe cu doua stiri care trebuie puse impreuna. Fara exagerare aceste stiri
  au o importanta extraordinara.
  Incerc sa rezumez
  PENTAGONUL ARE UN NOU SERVICI DE SPIONAJ
  WASHINGTON (AP) — The Pentagon is rebranding and reorganizing its clandestine spy shop, sending more of its case officers to work alongside CIA officers to gather intelligence in places like …….Romania after a decade of focusing intensely on war zones.
  Pentagonul va crea un nou serviciu de spionaj, care va trimite agenţi sub acoperire în toată lumea pentru a oferi autorităţilor americane un flux global de informaţii despre eventualele ameninţări, anunţă The Guardian.
  Spionii săi vor fi recrutaţi din interiorul Pentagonului şi, potrivit informatilor mele jurnalistice actioneaza deja in Romania.
  UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICISA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD !
  Comunicat oficial :
  Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD.
  O intalnire similara a avut loc cu grupul de ofiteri din jurul lui
  ofiterului rebel Alexandru Gheorghe.
  va urma
  Robert Horvath Deva ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme.
  New York- Tokyo

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 42. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  DE DATA ACEASTA AMERICANII SUNT ALATURI DE NOI !
  PENTAGONUL ARE UN NOU SERVICI DE SPIONAJ
  WASHINGTON (AP) — The Pentagon is rebranding and reorganizing its clandestine spy shop, sending more of its case officers to work alongside CIA officers to gather intelligence in places like …….Romania after a decade of focusing intensely on war zones.
  La cateva ore distanta dela anuntul de infintare a noii structuri informationale agentii americani
  se intalnesc cu SCMD si cu celula rebela din jurul ofiterului rebel Alexandru Gheorghe,

  UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICISA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD !
  Comunicat oficial :
  Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD.
  O intalnire similara a avut loc cu grupul de ofiteri din jurul lui
  ofiterului rebel Alexandru Gheorghe.

  Cititi postarea anterioara
  http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/noul-servici-de-spionaj-al-armatei.html
  Cum se pot explica aceste intalniri ce par a avea un caracter de urgenta ?
  Americanii cunosc tensiunea din armata romana. Ei sunt informati ca armata sau cel putin o
  mare parte din ofiterii superiori sunt nemultumiti de preluarea puterii de catre serviciile secrete.
  In cazul in care apare un vid de putere armata se pregateste sa preia franele puterii.
  Noul serviciu american vrand sa controleze situatia tine o legatura activa cu celule ufiterilor rebeli
  si cu sindicatul ofiterilor disponibilizati.
  Iata fragmentul unui material care circula ………………
  “Din surse personale demne de incredere……. Dupa primele zile de manifestatii violente din Piata Univesitatii armata a fost gata sa umple golul de putere si sa ia puterea. 
Ofiterul Alexandru Gheorghe a fost trimis inainte pentru a incerca apele. El a reprezentat un grup larg de ofiter rebeli cu un program politic bine stabilit. Celulele secrete din armata sunt in continua legatura cu militatii disponibilizati. 
Zeci de inalti ofiteri au fost pusi sub o stricta monitorizare, pentru a nu deveni liantul unor manifestari ale politistilor si militarilor nemultumiti de actualele lor conditii de viata. De asemenea, structurile speciale depun toate eforturile pentru a impiedica germenii unei potentiale lovituri de stat paramilitare, folosind diverse metode, de la prelucrarea directa a angajatilor de catre ofiterii de contrainformatii, pana la intimidarea fatisa a acestora. Nemultumirea militarilor si-a gasit refugiu pe internet.
  Utilizatoriii se indeamna unii pe altiii sa fie in prima linie a marilor manifestatii care ar urma in primavara.
  Robert Horvath jurnalist de investigatii New York Tokyo

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 43. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  OBAMA : NU VREAU UN PUTIN IN ROMANIA …SI ORDONA DESTABILIZAREA REGIMULUI ! Agentii noului serviciu de spionaj al armatei trec la actiune intalnind sindicatul militarilor disponibilizati si ofiterul Alexandru Gheorghe !

  OBAMA : NU VREAU UN PUTIN IN ROMANIA …SI ORDONA DESTABILIZAREA
  REGIMULUI ! Agentii noului serviciu de spionaj al armatei trec la actiune intalnind sindicatul militarilor disponibilizati si ofiterul Alexandru Gheorghe !
  vineri, aprilie 27, 2012 Ora Locală 05:04
  http://www.europalibera.org/

  -În cadrul forţelor armate americane a fost creat un nou serviciu de spionaj, gândit să strângă informaţii şi din zone în care nu au loc conflicte militare. Potrivit unei surse din Pentagon care şi-a păstrat anonimatul, noul serviciu va conlucra strâns cu Agenţia Centrală de Informaţii (CIA).
  -UN AGENT AL NOULUI “CLANDESTIN DEFENSE SERVICI” SA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD !
  Comunicat oficial :
  Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD.
  O intalnire similara a avut loc cu grupul de ofiteri din jurul lui
  Alexandru Gheorghe.UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICI SA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD

  Noul serviciul american este bine infiltrat in armata romana. Are oameni de incredere in serviciul de informatii militar. Ei nu numai trimit informatii ci actioneaza la ordin .Dupa primele zile violente din Piata Universitatii
  Presedintele Obama a semnat un ordin secret numit ” Stabilizarea situatiei din Romania ” care trebue citit invers. Sa urmarit reeditarea scenariul din Egipt si preluarea puterii militare in Romania. Se parea ca lucrurile scapa de sub control.
  A pus mana pe telefon.
  “Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.
  In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama
  a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute. Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
  VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE. LA REVEDERE DOMNULE BASESCU.
  Kiyoko Horvath for Nipon Press Europe. ”
  Alexandru Gheorghe a fost trimes la inaintare. Programul politic a fost cel al grupurilor de ofiteri rebeli din armata care actioneaza in celule secrete.
  Basescu sa miscat mai repede decat armata organizand o lovitura de stat al
  serviciilor. Americanii au ramas interzisi si cu gura cascata.
  UNGUREANU NU ERA IN PLANURILE LOR .
  Serviciile secrete (legate de fosta securitate Ceausescu) au preluat puterea in premiera absoluta intr-o tara NATO . Lucrurile evoluiaza.
  Se pare ca Basescu este marginalizat si clasa politica faramitata.
  Armata romana nu si-a spus ultimul cuvant…..avand sprijinul american asigurat.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 44. Pingback: Comentariu la Mars de Protest – Dati-mi Romania Inapoi ! – AJUNGE – NE VREM ȚARA ÎNAPOI! Participa la marsul de protest din 24 Aprilie – 1 Mai de către virgil florea | Noutati din Romania

 45. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK a spus:

  BATALIA INTRE SERVICIILE ROMANESTI SI CELE AMERICANE SA INCHEIAT !
OBAMA NU A ACCEPTAT UN NOU PUTIN CU NUMELE RAZVAN UNGUREANU ! REZULTAT UN NOU GUVERN SI POATE UN NOU REGIM.

  Serviciile au abilitatea extraordinara de a lua chipul personajului cel mai bine digerat de psihologia colectiva. Pentru rusi Putin aduce promisiunea recuperarii prestigiului pierdut de fosta URSS.
  Pentru romani primul model livrat a fost Traian Basescu. Modelul presedintelui-jucator a devenit insa impopular dupa doua mandate de excese luminate. “
  Statul sunt eu” a inceput sa agaseze asa ca avem nevoie de un nou model livrat de baietii din servicii.
  In locul stilului autoritar-militarist, ……unul intelectual-corporatist Razvan Ungureanu. Lovitura de stat al securitatii care si-a schimbat a fost pregatita cu atentie iar evenimentele de la inceputul acestui an au facut-o posibila si acceptabila.

  OBAMA CERE TELEFONIC LUI BASESCU SA DEMISIONEZE !
  Romania la inceput de an se aseamana cu ultimele zile a lui Ceausescu.
  Situatia este cu atentie monitorizate de cancelariile occidentale. Servicile occidentale trag semnalul de alarma a unei situatii iesite de sub control.
  La orizont se intrevede chiar disolutia unui stat NATO .
  O explozie in Balcani este vazuta ca o catastrofa pentru interesele strategice americane. Pentru a linisti
  populatia trebuia indepartat Basescu.
  Cu cateva zile inainte
  RACOLAREA UNUI COMANDANT NATO SI A LUI RUDY GIULIANI !
  FBI anunta administratia Obama ca serviciul extern Ungureanu ,devenit un departament al mafiei de arme incepe sa racoleze politicieni de varf si chiar ofiteri superiori ai armatei americane.
  Dosarul racolarii comandantului NATO DIN Europa Virgil Packett…… was Commander of the NATO SFOR in Bosnia after 2003 ajunge pe masa Presedintelui Obama alaturi de dosarul racolarii celebrului Rudolf Giulianii fostul primar al New York si fost candidat la presedentie.
  Tot pe masa presedintelui apare un un dosar gros intitulat
  BASESCU- TEHNOLOGIE PENTRU RACHETE- IRAN
  Mentionez ca aceste transferuri de arme sau desfasurat sub umbrela servicilpor secrete romanesti avand involvarea lui Basescu in fiecare caz.
  ” But behind that facade, he was leading a ring of Romanian arms dealers and Iranian spies who were illegally selling ammunition, helicopters and other military hardware to Iran, Some German sniper scopes they had sold to Iran had surfaced among Taliban militants fighting NATO troops in Afghanistan.”
  Using layers of Romanian front companies and smuggling pipelines run by Iran’s increasingly powerful security forces, Iranian buyers prowl black markets in search of suppliers ready to take a risk for a profit, according to investigators and Western intelligence .
  Presedintele Obama avand toate datele necesare semneaza un ordin secret numit ” Stabilizarea situatiei din Romania ” care trebuie citit invers. In timp ce servicile americane intra in actiune Obama pune mana pe telefon. Acest telefon pecetluieste
  soarta lui Basescu si este cheia evenimentelor care au culminat cu caderea guvernului Ungureanu.

  Va urma
  Robert Horvath corespondenta speciala
  pentru Nipon Press
  http://devanewyork.blogspot.com/

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 46. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  ROBERT HORVATH LA ORA ADEVARULUI !

  @ PLANO 1O

  Lupuș spunea…
  28 aprilie 2012, 00:30
  @ Don Corleone
  Veteranii CIA cu care zice ca ar colabora si cu care a lucrat pe proiecte vizînd România cred ca îi cer să testeze opiniile militarilor.
  Este artist cunoscut printre cei de vîrsta sa.
  DREPT DE REPLICA DELA UN JURNALIST INDEPENDENT
  DAR CU PRIETENI !
  Afirmatia este aproape de adevar. Orice jurnalist profesionist are surse proprii. Uneori serviciile plaseaza informatii din diferite motive jurnalistilor. Spatiu nu-mi permite sa desvolt ideia.
  Nu este un secret ca am contribuit la caderea lui Ceausecu prin trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu. Acestea mi-au deschis usa catre serviciile occidentale. Nu am fost niciodata angajat dar
  informatiile mele au cautare. Doar pastrand independenta….ele au cautare.
  Dau un exemplu. Intamplarea face ca serviciul Imperial sa ma intrebe ce se va intampla cu Ceausescu in lumina evenimenelor din rasaritul continentului.
  Am cerut o ora de gandire . Raspunsul meu a sunat cam asa.” Intr-un oras din Ardeal cu populatie mixta romana, maghiara si germana va incepe revolutia. Cluj, Timisoara…….
  In timpul cinei ce o luam cu familia mea japoneza a sunat telefonul.
  La Timisoara a inceput rascoala impotriva lui Ceausescu.
  Am plecat la doua zile catre SUA ….Se pare ca am mana buna. Conbinand intuitia artistica cu cunostinte de ziarist….absolut independent. Atat si nimic mai mult. Multumesc.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 47. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  PROBLEMA PENSILOR VA FI REZOLVATA DE INTERPOL !

  BLOG DAN VOICULESCU
  http://danvoiculescu.net/blog/2012/01/operatiunea-borseta/

  Când devii persoană publică iti asumi – si nu trebuie să te plângi de asta, a fost optiunea ta – tot soiul de intâlniri, acuzatii si lupte ”exotice”. Zilele trecute, de pildă, am descoperit cum un simpatic critic al acestui blog, domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii . Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul.

  DREPT DE REPLICA
  A MA COMPARA CU UN BATAUS DE PORT E GRAV
  IN REST VOI FACE TOT CE E POSIBIL SA TE TRIMET LA BULAU
  BANII LUI CEAUSESCU APARTIN PENSIONARILOR SI COPIILOR CARE STRIGA DE FOAME !

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 48. ROBERT HORVATH CINEAST SUA a spus:

  INFO MONDO MILITAR

  ROBERT HORVATH CINEAST SUA says:
  Aprilie 29, 2012 at 12:11 pm
  RACHETE PENTRU IRAN…SFARSITUL CARIEREI UNUI SPION AJUNS PRIM MINISTRU !
  Drept la replica
  BLOG PANO 10
  @ Lupus spune
  suferiți de un sindrom delirant, fară să vă supărați că vă spun.Aveți impresia că sunteți nașul multor evenimente care s-au întîmplat în România sau aiurea.
  Raspuns
  @ Suntem limitati in spatiu si timp. Unele circumstate fac posibile sa faci ceva palpabil. Cu lipsa mea de modestie este cazul sa amintes cate ceva.
  - Faptul va am scapat cu viata printr-o scrisoare a presedintelui Certer
  dovedeste ca am contribuit la caderea dictatorului. Ceausescu sa interesat personal de ancheta mea la securitate. Cartea despre cazul meu DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII V Nicolae ……descrie intalnirea mea tensionata cu Ceausescu la vila acestuia dela Snagov.
  - Scandalul ICR New York creiat de mine singur si nesilit de nimeni a creiat un scandal international. In Romania se cunoaste doar parte datorita cenzurii totale….pe subiect. Expozitia nu a fost romaneasca ci a celebrului terorist irakian Amwar Ambaki. Fapt compet ascuns romanilor.
  Citit programul expozitiei………..
  - Introducerea lui Basescu ca martor in procesul Bout ca martor se datoreste eforturilor mele personale. Dela martor la inculpat este un pas
  - Remiterea Dosarului Criminal si Terorism Traian Basescu catre FBI a creiat panica. La invitatia consulului Parjol m-am intalnit cu un grup de diplomati in civil veniti special de la Bucuresti. Dicutia sa bucurat de trasmisie directa spre Cotroceni.
  -Faptul ca mi s-a spart studioul si sunt urmarit zi si noapte spune multe. Ambasada Japoneza din Romania la cererea sotiei mele a facut o atentionare catre guvernul roman.
  - L-am denuntat pe Vladimir Tismaneanu catre serviciul de emigratie si am predat documente despre vizita acestuia in Cuba si intrare frauduloasa in SUA. Acesta va fi arestat prntru spionaj la momentul potrviit.
  -Fac eforturi intense pentru recuperarea banilor Ceausescu. Garantez trimiterea generalului de securitate Dan Voiculescu dupa gratii,
  Acesti bani apartin cetatenilor Romaniei.
  - Probabil cea mai inportanta contributie este ancheta mea personala in
  legatura cu trimiterea de tehnologie gerrmana prin doua firme intermediere de la Bucurest pentru rachetele iraniene. Aceasta operatie
  a dus printe altele la caderea lui Ungureanu….fostului sef SIE care a cordonat………
  Amintesc in context ca serviciile libiene ( foste ) si siriene ( actuale ) fac parte din departamentul arab SIE. Vor urma pe blogul meu Robert Horvath Deva Blog desvaluiri dece americanii si israelieni au dorit capul
  Razvan Ungurenu.
  Sper ca nu vei cenzura acest raspuns, In acest caz ma voi simti obligat sa-l postez prin alte parti.
  Cu multumiri anticipate.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 49. ioio a spus:

  MARSH DE PROTEST IMPOTRIVA GUVERNULUI PONTA SA CONTINUE…JOS USELE JOS USELE RIDICA-TI-VA SA-I ALUNGAM PE COMUNISTI
  JOS COMUNISTII USLASI

  HEHEHEH

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 50. ioio a spus:

  cine masa e bou asta de howarth un bosgor imputit cretine de newyorkel…boule cine esti tu oligofrene?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top