Meciul Grecia – România va fi transmis de postul de ştiri România TV

Meciul Grecia - România va fi transmis de postul de ştiri România TV

Surpriza! Grecia – România se vede pe un post de știri

Postul România TV a plătit 200.000 de euro pentru drepturile de difuzare

Televiziunea lui Ghiță, RomâniaTV, a cumpărat drepturile de difuzare ale meciului de fotbal România- Grecia

LIVE STREAMING

Este vorba despre dubla cu Grecia, din barajul de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, din Brazilia. Disputa cu Grecia a trezit un interes urias, televiziunile din Romania batandu-se pentru a pune mana pe drepturile de transmisie a meciului tur, din deplasare. Asta, evident, si dupa ce TVR s-a retras din lupta.

Lovitură de teatru!

Cu doar o săptămână înaintea meciului Grecia – România, turul barajului pentru calificarea la CM 2014, drepturile TV ale meciului au ajuns la o destinaţie surpriză.

Postul de ştiri România TV a reuşit să achiziţioneze drepturile pentru jocul tur din Grecia, după ce Consiliul de Administraţie al TVR a considerat prea mare suma de 270.000 de euro solicitată iniţial de compania care deţinea drepturile. Favorită pentru a transmite şi jocul tur devenise Antena 1, care oferise în jur de 170.000 de euro, dar pe ultima sută de metri postul România TV a câştigat drepturile. Meciul se va juca vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, la Atena. Antena 1 va transmite partida retur patru zile mai târziu, marţi, 19 noiembrie, de pe Arena Naţională, de la ora 21:00, ca parte a contractului cu Federaţia Română de Fotbal pentru jocurile de pe teren propriu din preliminarii.

Postul România TV este deţinut de deputatul PSD Sebastian Ghiţă, care este şi principalul finanţator al echipei de baschet CSU Ploieşti, campioană en-titre a României.

Sebastian Ghiţă a confirmat informaţia:

“În primul rând vreau să-i felicit pe managerii de la România TV, pentru că au realizat acest contract. Era o ruşine pentru România ca acest meci să nu se vadă în ţară. Cred că Elvis, Săftoiu şi toţi ciudaţii din Consiliul de Administraţie de la TVR au greşit profund şi ar trebui să-şi dea demisia.

Le-am transmis managerilor de la România TV că, dacă nu acoperă banii din piaţa de publicitate, îi ajut eu. Suma plătită este confindenţială, dar se înscrie în jurul celei  vehiculate (n.r. 200.000 de euro)”.

Sursă: ProSport.ro

Meciul Grecia – România va fi transmis de postul de ştiri România TV 5.00/5 (100.00%) 2 votesAlte articole similare2 Comentarii

 1. Miruna a spus:

  Grecia Romania se va vedea si in tara, surprinzator totusi, avand in vedere ca o televiziune de nisa a achizitionat drepturile de transmisie. Este oare TVR aproape de faliment ori nu inteleg decizia acestora de a refuza sa plateasca suma ceruta, in conditiile in care meciul este de o incarcatura enorma pentru toata suflarea romaneasca.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Flavius.S a spus:

  Pe 15 noiembrie, se decide, de fapt, in cadrul meciului Grecia-Romania LIVE care va fi motivatia pentru meciul de pe 19 noiembrie, de la Bucuresti. Poate reuseste, de data aceasta, sa existe o strategie clara, pe care sa o si respecte. Nu doar adaptari, pentru ca asta este speficicul lui Piturca.
  Hai, Romania!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Știri din aceași categorie:


Top