MULŢUMESC VICTORE

DICTATORII lor și DICTATORII noștri

    basescu si udrea impuscatiCu ceva vreme în urmă, unui alt Victor (gen. Stănculescu), i s-a adresat oarecum complice, o viitoare fost împuşcată (Elena Ceaușescu), neînţelegând ce i se întâmplă, după ce ani de-a rândul acesta i-a şoptit că e veşnică. Dar, ghinion, Victoraş şi-a ghipsuit până şi organul comunicaţional, şi câteva cadenţe i-au curmat aceleia gândul veşniciei. Martori fiind noi toţi românii la acele evenimente, ne punem tot mai serios întrebarea de ce unii, ajunşi în frunte cred că nu mai pleacă de acolo, şi cine le dă garanţii că nu vor da socoteală pentru nenorocirile pricinuite poporului? Oare chiar cred, toţi aceia din instituţii care trudesc la consolidarea sistemului corupt, că vor defila multă vreme de acum încolo printre noi fără să fie întrebaţi de sănătate, şi nu numai? Sunt convinşi că nimic din paleta de ticăloşii servită nouă, nu-i va afecta în viitorul apropiat? Cred că le facem un bine dacă îi vom ajuta cu o analiză en-gros.

Hai să ne amintim:

   DICTATORII lor și DICTATORII noștriAm putea începe de departe, dar tot ce trece peste sută se zice că e poveste, aşa că le propun să se informeze căt s-a chinuit Lenin, doar să moară. Pentru început. Dacă Stalin a avut nevoie de 4 (patru) zile să-şi consume otrava de şobolani, se datorează milioanelor de blesteme care n-au încăput în cele câteva clipe de agonie lasate oamenilor normali pentru a trece în moarte. Pe partea cealaltă a Europei un altul, născut drac cu buletin în regulă, după ce şi-a expertizat poporul în ale nebuniei şi-a nimerit singur căpăţâna de la mică distanţă. Cu câteva zile mai devreme, difuzoarele vibrau de vocea lui, ca deh, era „fuhrer-ul

  Ceva mai târziu, ceva mai aproape am avut şi noi un „neînfricat” cu poza şi pe untul care lipsea, pe care comuniştii şi l-au reales în 20 noiembrie 1989 şef suprem peste partid, peste armată, peste justiţie şi procuratură şi care a mai respirat prin plămâni doar vreo 30 şi ceva de zile după care prietenii lui l-au făcut ciur, la propriu. Miloşevici, vecinul de la sud s-a crezut în deplină siguranţă, dar crimele lui i-au lăsat un singur indicator vizibil, cel spre Haga. Sadam omora toţi americanii de pe pământ, dar când i-au bătut la uşă s-a constatat că e lipsă. N-au ştiut nici aceia la ce uşă să bată, pentru că la ei acestea stau în plan vertical.

Mai era un colonel neavansat (M. Gaddafi), ochelarist cu pretenţii, dar care şi-a luat-o şi el în urma cu nici doi ani, într-un mod ce aduce a epocă medievală, anusul fiindu-i pentru o baionetă, doar teacă temporară. Cât despre funeralii naţionale, se putea vorbi doar dacă şi le anticipau şi şi le organizau ei înşişi. Omenirea mai are parte de astfel de specimene, dar sunt tot mai rare condiţiile în care ei îşi pot demonstra incapacitatea de a se integra în umanitate.

În ceea ce îi priveşte pe cei care au pus mâna pe ţara noastră, am toată convingerea că fac parte din acelaşi aluat din care au ieşit şi ticăloşii mai sus menţionaţi, dar nu se pot manifesta decât într-o mică măsură.

  Sigur că toate acestea nu au darul să sperie pe nimeni, pentru că odată şi-odată tot se va întâmpla, dar scadenţa, trebuie să se ştie cum ar zice un consacrat personaj, se numără cu rigoare contabilă şi de ea se ataşează fapte.

  Nici măcar nu pot spune dacă această repriză suplimentară dată de acest nou Victor, învinsului, în al cui avantaj este. Al nostru pe de o parte, pentru că ştim tabăra neputinţei în care USL se adăposteşte doar de ploaie, căci vremea rea e cu programare la repromovata lui Ponta, şi a lui Fenechiu pe de altă parte, care începe să înţeleagă „bine de tot” ce înseamnă Victor Ponta, prim ministru. Al unei Românii derapate. Complet.

  În final vreau să vă provoc la un exerciţiu de imaginaţie, care din fericire nu are suport în realitate.

Cum ar fi arătat revoluţia din 1989 dacă în locul lui Iliescu ar fi fost Băsescu?

Eu am un răspuns, dar poate cu altă ocazie..

Virgil Florea

20.07.2013

Votează articolulArticole pe aceași temă26 Comentarii

 1. Iulia Pop a spus:

  OAMENII INSEMNATI DE DUMNEZEU, SUNT OAMENI PERICULOSI!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Diana Diaconu a spus:

  N-am auzit pe cineva sa-i intrebe de sanatate pe boc, udrea, ritzi, blejnar, videanu, berceanu, boagiu!
  Cainii latra, caravana trece!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Viorel Muha a spus:

  Nu sunt Băsist!

  Prostia nu are limite ca şi manipularea!

  Taie-ţi capul cu Photoshop la fel şi nevestei tale sau a mamei tale şi pune-l în locul captelor Ceuseştilor, iar înaite de a muri, strigă:

  - Glorie ţie Victore şi socialismului mascat pe care-l provăduieşti … Trăiască hoţia şi plagiatorii!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 1 Thumb down 0

  • livia a spus:

   Viorel Muha te exprimi asa cum si esti ,un criminal dezumanizat care sigur faci ,acum, parte din neonazista Miscare batjocoritor zisa Populara, de fapt conform propriului “manifest” si faptelor numita MOARTEA POPORULUI(MP) .Doar neonazist-stalinistii din MP (MOARTEA POPORULUI) instiga pe cei asemeni lor criminali inumani la crime , la taiat capetele ,la asasinate impotriva mamelor si copiilor. Muha nu-ti este rusine sa te legi de mama unui om care face uz de dreptul la libera exprimare?
   Da ,hotia si plagiatorii sunt toti in PDL-ARD MP(MOARTEA POPORULUI)deoarece toti cei care au fugit din PDL-ARD in MP(MOARTEA POPORULUI) SUNT INFRACTORI INCA NECONDAMNATI,iar cel mai mare plagiator ,asasin-securist si impostor din Romania este teroristul international Basescu Traian cel care plagiaza mereu democratia, statul de drept si cel mai grav lupta anticoruptie,in fapt prin plagiat criminalul internationAl Basescu Traian incearca sa-si salveze sistemul securist responsabil de crime impotriva umanitatii in Romania.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Mihaela a spus:

  Inteleg nemultumirea fata de acesti … oameni… Basescu, Udrea etc, dar instigarea la violenta nu e o solutie buna. Parerea mea.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • livia a spus:

   INSTIGARE LA VIOLENTA?Nu.Justa condamnare la moarte.Criminalul securist Basescu Traian si prostituata -infractoare ramasa nejudecata Udrea Elena au asasinat in decurs de 4 ani 2009-2012 peste 15000 de romani,batrani lasati sa moara in strada dupa ce Basescu-Udrea -Boc i-au scos din spitate, bebelusii arsi de vii la ordinul criminalului Basescu; copiii care mor in spitatele devenite lagare neonaziste de exterminare umana; mame care nu mai ajung sa-si nasca copiii pentru ca mor de foame;tati care au devenit umbre in propria tara pentru ca asasinii impotriva umanitatii Basescu Train si Udrea Elena le-au desfiintat peste 200 000 de SRL ,PAF-uri cele ce ar fi trebuit sa fie intr-o Romanie real-democratica baza capitalismului romanesc. In timp ce Basescu Traian dadea ordin sa fie arsi de vii bebelusii la maternitatea Giulesti prostituata Udrea Elena isi construia bloc, in timp ce Romania a fost adusa la stadiul de unica tara cu risc de infometare,prostituatta Udrea Elena,proxenetul Basescu Traian instiga minorele sa se prostitueze .In 2013 crima organizata a regimuluii Basescu a fost internationalizata.Iata aici un rechizitoriu temeinic facut care trebuie sa duca la executarea asasinului Basescu Traian:

   Plângere penală pe numele lui Traian Băsescu pentru trădare și alte infracţiuni
   Avocata Mihaela Angheluş şi profesorul american de origine română Ioniţă Romulus, semnatar al Cartei 77, analist politic timp de 30 de ani în New York şi membru al United Press Internaţional, au depus o plîngere penală împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

   http://www.romanialeaks.org/2012/08/plangere-penala-pe-numele-lui-traian.html

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Ovidiu a spus:

  Ticalosii care au pus mana pe tara fac parte dintr-u aluat traditional romanesc.
  Sunt reprezentantii acestui popor.
  Mesajul articolului este ciudat. Intreaba ce s-ar fi intamplat daca daca era Basescu in locul lui Iliescu dar in poza il pune in locul lui Ceausescu. Nici comentariile nu sunt foarte clar pozitionate.
  Poate a incercat sa fie subliminal intr-o gama mioritica. Pierdere de timp.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • florea a spus:

   Nu acela este mesajul. Este o introducere la ceva care va urma.

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Maria Neda a spus:

  Sa le dea Domnul dupa fapte,cum au facut cu poporul nostru !

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Adela Stoican a spus:

  EI POT CREDE CE VOR, IMPORTANT ESTE CUM VOM STI SA RASPUNDEM NOI. SI LA VOT SE VA VEDEA…..CAT DESPRE IDEEA BASESCU IN LOCUL LUI ILIESCU…..E GREU DE SPUS !! DIN RAU IN MAI RAU….ROMANIA , TREZESTE-TE !!!!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • florea a spus:

   Depinde ce va apare. Stati totusi pe aproape…

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. tomovici niculae a spus:

  acest individ pe numele lui basescu a adus mari deservicii romaniei , intr-o tara normala era de mult in puscarie

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 9. ion pascu a spus:

  Poate adversarii politici trebuia sa publice totul despre cariera lui . cum a croit drumul .cite capete a calcat in picioare …………….

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. D'arckangel a spus:

  Cam totzi cei care nu reushesc sa se trezeasca, inca sunt amortzitzi de pseudo-euforica democratzie shi economia de piatza instalate de catre hiena intitulata Iliescu, il vad pe actualul preshedinte ca pe cel care i-a aruncat pe totzi in intuneric shi adormire. “Iubitorilor de dreptate” ce-mi suntetzi, de cate ori atzi luat atitudine fatza de nelegiuirile comise in ultimii 20 de ani, shi nu politica din fatza paharului baut la coltz de strada? Atzi uitat sa mai fitzi romani sau ashtia suntem adevaratzii romani, cei care doar sa ne plangem shtim, sa barfim de altzii shi alte preocupari gen capra vecinului? Catzi dintre voi nu urmaresc cu infrigurare “shtirile de la ora 5″, talk-show-urile cu “moderatori ” shi “analishti” atat de complicatzi shi atotshtiutori incat nici numele nu shi-l shtiu scrie corect? Am fost marinar shi shtiu cum trebuie sa gandeasca shi ce decizii trebuie sa ia un comandant de nava. Nu sunt nici in totalitate de acord cu masurile initziate de dansul dar acest preshedinte este primul care a reushit sa mai urneasca ceva in aceasta tzara, acest popor. Shi numai faptul ca o masa de oameni il huiduie reprezinta ceva. Catzi l-atzi huiduit shi l-atzi scuipat pe “mai draga” dupa ce i-a mobilizat pe ortaci ? Catzi l-atzi huiduit pe “primul mare vanator ” al Romaniei post-decembriste dupa ce-a vandut juma de tzara impreuna cu shleahta lui ? Ori asta sa fie explicatzia simpatiei fatza de “adormitu” ca suntetzi in acelashi asentiment de “mi-se-rupe de voi totzi – io sa pot dormi linishtit” ? Oare cum au reushit sa faca fatza inaintashii noshtri atatea secole daca au fost ca noi ?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • livia a spus:

   Nu-ti este rusine sa iei apararea mafiotului Basescu Traian cel ce este doivedit in acte oficiale, terorist international, criminal ,violator ,proxenet ,individ care a distrus total Romania.Uite eu iti raspund cu fapte la toate minciunile tale propagandistic mafiot -basiste:

   1.hiena kgb-ista iliescu ion a fost condamnata la CEDO pentru crime care nu se prescriu,adica pentru crime impotriva umanitatii.Cine face recurs impotriva Romaniei la aceasta decizie la CEDO? Iliescu ion? NU. Prostituata SPP-lor -corupta Kovesi face recurs impotriva Romaniei la CEDO pentru ca toate crimele de care este acuzat kgb-ist iliescu ion sunt si crime savarsite de securistul Basescu Traian .Iata dovada:

   Decembrie 2011.CEDO a respins recursul Guvernului Romaniei: Crimele din decembrie 1989 sunt imprescriptibile. Legea sigurantei nationale trebuie abrogata, iar conditiile interceptarilor, puse in acord cu CEDO.

   http://www.luju.ro/international/cedo/cedo-a-respins-recursul-guvernului-romaniei-crimele-din-decembrie-1989-sunt-imprescriptibile-legea-sigurantei-nationale-trebuie-abrogata-iar-conditiile-interceptarilor-puse-in-acord-cu-cedo

   2.Contrabandistul in zone de razboi supuse embargoului ONU,Basescu Traian a institutionalizat in Romania prostitutia prin prostituata Udrea Elena careia i-au si altele asemeni ei dela CSM, DNA din alte isntitutii ale auroritatii statului roman.
   “mobilizat ortacii” este opera criminalului internatioal Basescu Traian, Basescu Traian i-a dat trenurile mortii luio Miron Cosma, exista procesele verbale de predare primire ,exista inca martori ,oameni care nu au fost asasinati inca de cel mai mare criminal al securiatii ceausiste Basescu Traian.Miron Cosma a spus adevarul in fata judecatorilor: ” Miron Cozma: ”Traian Basescu mi-a dat trenuri ca sa aduc minerii la Bucuresti” ”

   http://stirea.wordpress.com/2010/04/22/bomba-lui-miron-cozma-guvernul-roman-debarcat-de-mineri-cu-ajutorul-lui-basescu/

   3. “Primul vanator al tarii” a fopst condamnat si si-a ispasit deja pedeapsa,dar afirmatia ca a ” vandut juma din tara” este iar o enoprma dezinformare. Juma din tara inseamna si Rompetrol vanmduta nu de Nastase Adrian ci de mafiotul Basescu Traian si de camarila lui bocist-unguresteana SRI-SIE-ista:

   Statul român a pierdut 20 miliarde de dolari prin privatizarea Petrom.

   Directorii și șefii de diviziuni ai actualei Securități care au preferat, cu rea credință, să nu-și îndeplinească atribuțiunile funcționale în cazul Petrom, în loc să fie pedepsiți pentru complicitate la subminarea economiei naționale, au fost recompensați cu statutul de membrii ai noului val de lideri politici, cu cel de ”băieți deștepți din energie”, primind de la pseudo-elitele profitoare, fără nici un temei, părți importante din avuția națională.

   Potrivit articolului 70 din Legea Anticorupție nr. 161/2003, conflictul de interese se referă la demnitarul care are un interes personal, influențând sau putând să influențeze îndeplinirea atribuțiilor sale cu imparţialitate și obiectivitate. E vorba de un beneficiu pentru sine sau pentru familia sa, pentru persoane sau organizații cu care demnitarul a avut relații de afaceri. Pe 18 decembrie 2007, la 2 săptămâni după ce Mihai Răzvan Ungureanu devenea director al SIE, soția acestuia, Daniela Ungureanu, medic specialist anestezist, era numită în consiliul de administrație al Petromed Solutions, o subsidiara a OMV Petrom SA. Petromed oferă angajaților Petrom servicii de medicină a muncii, medicină preventivă și curativă. Daniela Ungureanu a primit și continuă să primească de la OMV până pe 30 noiembrie 2015 (când mandatul ei expiră), un salariu de 7.000 euro lunar, comparativ cu cei 400-500 de euro, pe care-i câștigă un medic anestezist cu același nivel de pregătire profesională și de aceeași vârstă cu soția șefului SIE. Mihai Răzvan Ungureanu face parte din grupul anti-românesc numit GDS, a fost ministru al Afacerilor Externe în guvernul Tăriceanu (2004-2007), director al Serviciului de Informații Externe al României între anii 2007-2012 și prim-ministru al Guvernului României între 9 februarie 2012 și aprilie 2012. În septembrie 2012, Ungureanu a creat partidul Forța Civică, devenind președintele al formațiunii. Ungureanu candidează pentru un post de senator de Arad din partea Alianței România Dreaptă (ARD), formată din PDL, Forța Civică și PNŢCD, la alegerile legislative din 9 decembrie 2012.

   Totuși, 70% din monitorizarea privatizării Petrom, cădea în sarcina șefului Diviziunii C (Contrainformații Economice) a SRI, care se ocupa de cu totul alte lucruri. În noaptea de 16/17 aprilie 1998, maiorul SRI Don Moise (alias Cornel Pentelie) a fost înregistrat de sistemul video de securitate al aeroportului Internațional București-Otopeni ”ținând de șase” la încărcarea cu arme a avionului implicat în scandalul Țigareta 2. Maiorul era încadrat la biroul 5 al Diviziunii C (contrainformații economice) a SRI care se ocupa de aeroporturile Otopeni și Băneasa, de Autoritatea Aeronautică Civilă și de Romatsa SA. Diviziunea C a SRI era condusă atunci de generalul de brigadă Dumitru Bădescu. După 24 de ore de la decolarea avionului, Bădescu primea de la președintele României misiunea de a organiza mascarada numită Țigareta 2, cu scopul ascunderii traficului cu arme. În primă instanță, profitând de trimiterea mea la un curs la Dublin în Irlanda, Bădescu a ordonat ofițerilor biroului 5 sustragerea casetelor video de la dispeceratul operațional al aeroportului și documentelor de transport care evidențiau caracterul special, cu arme, al zborului din 16/17 aprilie 1998. A conceput și trimis la redacțiile tuturor organelor media centrale faxul anonim care a declanșat scandalul Tigareta 2. Faxul menționa că în seara zilei de 16 aprilie 1998, la platforma militară a aeroportului Otopeni au fost descărcate 3.000 de baxuri de țigări de contrabandă, dintr-un avion IL-76.

   La o săptămână de la decolarea avionului de la aeroportul Otopeni, Bădescu a ordonat ”flagrantul minuțios organizat” la un depozit de la Mogoșoaia (15 km de aeroportul Otopeni), unde SRI a ”găsit” 2.250 de baxuri de țigări, cu numărul de înmatriculare J/40/1473 și codul SIRUES 403011971, comandate la Imprimeria Naţională pe 03.09.1996. Țigările cu acest cod sosiseră, de fapt, pe mare la Agigea și fuseseră reținute 14 martie 1998, la Eforie, de un anume maior David de la UM 0215 (actuala DGIPI) Constanţa. David le predase sigilate Direcţiei Generale a Vămilor, prin adresa nr. 38336/1998 a IGP, de unde 40 de zile mai târziu, oamenii lui Bădescu le-au ridicat și le-au plasat în depozitul de la Mogoșoaia, ca să creeze aparența infracțiunii de contrabandă cu țigări în cazul aeronavei IL-76.

   http://romanian.ruvr.ru/2012_11_20/95214272/

   http://romanian.ruvr.ru/2012_11_14/94565211/

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Dumitru a spus:

  În primul rând, nu a fost revoluție, ci o lovitură de stat, din partea caracatiței francmasonice.
  În al doilea rând, Ceaușescu a fost un patriot, luptând pentru poporul român (nu și-a vândut țara la FMI și BM) și a fost de origine român (soția sa a fost de origine indirectă jidănească), pe când marele barosan Băsescu Traian este de origine evreu, ca și Ponta de altfel și toți cei care ne-au condus din 1989 încoace și ne vor conduce și de acum înainte sunt și vor fi de origine jidănească (contra poporului român, contra credinței ortodoxe). Asta se vrea, asta se dorește și asta se realizează din partea marei caracatițe francmasonice.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 12. livia a spus:

  Nu-l excludeti pe criminalul securist Basescu Traian de la crimele impotriva umanitatii savarsite in dec.1989 in Romania.kgb-ul iliescu ion avea rolul de a transforma nomenclaturistii comunisto-gorbaciovisti in noii capitalisti de mucava kgb-PSD-ista din Romania, pe cand responsabil cu crimele din strada si nu numai din dec.1989 a fost securistul Basescu Traian, el este cel transfomat de securitate in arma vie subumana impotriva romanilor. Doua evenimente din ultima saptamana face lumina asupra contributiei criminale a securistului Basescu Traian la asasinatele din dec.1989.

  1. Scrisoarea Senatorului Valer Marian cel care face dezvaluiri despre cine au fost teroristii de la Sibiu, nimeni altii decat romnani cu accent basarabean din Moldova de peste Prut, adica asasini ai securitatii ceausiste de la Chisinau.

  citat: ” Pe scurt, era vorba despre zborul unui avion Rombac la Sibiu în seara de 20 decembrie, ciudat, pentru că de obicei se zbura cu Antonov-uri.
  În acel avion erau în jur de 90 de pasageri, 30 de români în partea din faţă…pe primul loc stătea chiar actualul mitropolit al Clujului, Andrei Andreicuţ, pe-atunci episcop de Alba. În partea din spate stăteau 60 de „băieţi” înalţi, majoritatea blonzi care vorbeau o românească stricată, cu accent basarabean. Au coborât cu 300 de genţi diplomat de diverse mărimi. O angajată de la aeroportul Otopeni mi-a spus că la plecarea „băieţilor” din Bucureşti unul dintre ei a scos trei buletine diferite cu aceeaşi fotografie. Am verificat şi lista pasagerilor, iar la domiciliile din buletine figurau fabrici, uzine şi instituţii publice din diverse judeţe. În acest dosar am solicitat relaţii de la SRI şi de la USLA, pentru că bănuiala mea a fost şi este că ei au declanşat evenimentele sângeroase de la Sibiu. Ei au fost cei îmbrăcaţi în combinezoane negre, au deschis focul pe 22 la prânz, la câteva minute după anunţarea fugii lui Ceauşescu. Doi dintre ei au urcat pe clădirea Policlinicii, între sediile Securităţii şi Miliţiei pe de-o parte şi sediul Unităţii 01512, sediul Academiei Forţelor Terestre din România. Unul dintre ei l-a împuşcat exact în frunte pe soldatul de gardă de la poartă, fapt care a atras riposta armatei care a avut senzaţia că s-a tras dinspre clădirea Securităţii. Cred că tot aceşti indivizi au declanşat carnagiul prin focul de simulatoare declanşat în apropierea unităţilor militare şi la unele clădiri civile, Din păcate, nici SRI, nici USLA – care avea agenţi în civil pe toate zborurile – nu au vrut să coopereze. Văzând că nimeni nu cooperează, pentru a nu fi acuzat mai târziu că am participat la această muşamalizare, am demisionat, am lucrat 18 ani în presă unde am continuat să atac nelegiuirile din sistem.”

  2. Tot in aceasta saptamana asasinul securist Basescu Traian exspion sovietic se duce la Chisinau unde instiga la razboi ,la violente , la rasism impotriva Chinei si la ura intre romani.Cu alte cuvinte MAFIOTUL BASESCU TRAIAN s-a dus la Chisinau sa-si reactiveze ” „băieţi” înalţi, majoritatea blonzi care vorbeau o românească stricată, cu accent basarabean…”

  Ce fac autoritatile romane?NIMIC.DECE? Pentru ca asasinul securist Basescu Traian terorizeaza si santajeaza intrega clasa politica din Romania.D-tra d-le Virgil Florea va este frica de criminalul international Basescu Traian?

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Pingback: Comentariu la MULŢUMESC VICTORE de către livia | Noutati din Romania

 14. Elena a spus:

  Eu ma tot intreb cum ar fi aratat Romania, daca s-ar fi adoptat”punctul 8 de la Timisoara”..

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Dinut a spus:

  PUNCTUL 8 de la Timisora cred ca ar fi dus ROMANIA pe o cale normala fara HOTI PLAGIATORI CORUPTI etc

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Cezar a spus:

  Am fi fost poate unde e acum Polonia sau Estonia. N-avem de ce ne lamenta. Suntem acolo unde ne este locul si atat meritam. Ne place sa furam si prostimea se complace in situatia de a fi praduita de proprii conducatori. Nu suntem cea mai corupta tara din Europa pentru ca au vrut altii, suntem pentru ca asta am devenit prin noi insine, asta e limita acestui popor

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 17. ROBERT HORVATH SUA a spus:

  CORESPONDENTA SPECIALA PENTRU NIPON PRESS BY KIYOKO HORVATH
  “ADEVARUL DESPRE CAZUL HAYSSAN ”
  fragment Asistam la o adevarata bomba la adresa clasei politice din Romania. O actiune comuna a serviciului fracez, american si
  israelian trimite un terosist in bratele serviciului extern roman. Scopul misiunii…sa-l
  faca sa vorbeasca. Haysam are in buzunar
  pe mai toti : Presedinti, Prim Ministri, Sefi de
  partide , Serviciul secret si mai ales serviciul
  Extern. Hayssan a fost interogat de serviciile
  occidentale. Dosarul terorist contine mai mult
  de 60 de pagini. El a inceput sa circule….
  In reteaua serviciului extern sunt un urias numar de agenti arabi ramasi din timpul lui Ceausescu. EI creiaza un fel de stat in stat. Serviciile libiene si acum cele siriene sunt o prelungire a acestui serviciu. Majoritatea sunt vorbitori de limba romana. Serviciile romanesti l-au localizat iar cele franceze l-au extras.
  Serviciile americane si israeliane au asigurat sprijinul logistic.
  A fost o operatiune de larga desfasurare fiind vorba de capturare a unui numar de
  teroristi aflati sub control sirian. Hayssan a fost intoragat si de serviciul israelian.
  El a primit indicatii de la francezi ce sa spuna si impotriva cui sa spuna..

  fragment
  Haysam este un agent dublu lucrand pentru serviciul roman si cel sirian.
  Ajuns in Siria nici urma de inchisoare. I-si incepe activitatea in serviciul extern
  ajungand chiar sef ajunct al departamentului pentru Europa.
  Legaturile sale cu serviciul romanesc ….sau mai degraba cu lucratorii arabi
  continua. Una din cele mai spectaculoase a fost angajarea de mercenari care sa lupte de partea lui Gaddafi. S-a ajuns la situatia in care piloti romani activi sa lupte impotriva trupelor NATO. Nucleul actiunii a fost serviciul sirian , sprijinul logistic asigurat de serviciul extern roman iar banii in prima parte au fost avansate de
  Dan Voiculescu. Acest mogul si-a creiat imperiul financiar si mediatic
  din banii furati din conturiile lui Ceausescu. Cea mai mare lovitura din istorie
  este apreciata de specialistii serviciului american la 6-7 miliarde dolari. Legatura
  lui Dan Voiculescu si racolarea de servicil sirian a inceput depe vremea lui Ceausescu. Unchiul lui Hayssam avea legaturi de afaceri cu acesta avand o companie de tractoare. Sa nu uitam ca Crescent compania lui Voiculescu era o companie arabo romana din care erau finantate actiunile teroriste.
  Aceasta actiune a pus stampila pe destinul sau viitorul celor doi agenti .
  Ancheta lui Hayssan a fost minutioasa. Serviciul american a fost interesat in legatura si a mafiei romanesti de arme cu Victor Bout.
  Legatura serviciului romanesc cu actiunea franceza, americana si israeliana
  este minora dar repecusiunile politice ….uriase.
  In acest moment occidentul are informatii complete despre legaturile clasei politice
  romanesti cu terorismul international.
  robert horvath deva blog
  Va continua

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 1

 18. Pingback: Comentariu la MULŢUMESC VICTORE de către ROBERT HORVATH SUA | Noutati din Romania


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top