Plugusorul 2011 pentru Traian Basescu

Plugusorul 2011 pentru Traian Basescu

Un colind cu plugusorul dedicat presedintelui Traian Basescu de catre Mandica Mardaru – pensionara cu pensie simbolica

:film: Plugusor 2011 pentru Presedintele Traian Basescu

:film: Colind pentru presedintele Traian Basescu

Cand lui Basescu vrea sa-i fie cel mai bine, sa-i fie precum pensionarului Mandica Mardaru in noaptea de Revelion 2011.

:musicnote: Versuri

Plugusor pentru Traian Basescu – anul 2011

de Mandica Mardaru – pensionara cu pensie simbolica

Aho, aho, copii si frati
Stati putin si nu manati
Si cuvantul mi-ascultati.

Pe Basescu sa-l chemati
Si asa sa-i cuvantati:
Mai Domnule Presedinte
Esti la al doilea mandat
Si nimic n-ai rezolvat.

Ce-ai de gand sa faci cu noi
Ne-ai dus Tara-n noroi.

Ai de gand sa ne vinzi Tara
Cu imprumuturi si gargara
Nu gandesti pe mai departe
Ca-n Tara asta nu-i dreptate.

Eu ma rog la Dumnezeu
Sa treci Tu in locul meu
Sa mai vezi si Tu ce-i greu
Fara apa calda si caldura,
Sa-ti dardaie limba-n gura
Sa mananci o muratura.
Ca,cu sase sute-ai mei
Nu sti incotro s-o iei.

Ca-ti supt sangele din noi
Ca-ti mancat si a-ti furat
Voi toti care-ati guvernat
Si pensia a-ti furat-o
Tot voi
Si ma rog s-o puneti inapoi.
Ca ajunge de 20 de ani
Cat ati mancat,cat ati furat
Si tot nu v-ati saturat.

Noua atat ne-a mai ramas
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu
Sa scoata Tara asta de la greu

Si de pensiile noastre amarate
Sa nu va mai legati
Decat la acei ce sunt exagerati.

LA ANUL si LA MULTI ANI !
(Fara relele mai sus enumerate)


Votează articolulArticole pe aceași temă11 Comentarii

 1. Pingback: Plugusorul 2011 pentru Traian Basescu - Un colind cu plugusorul dedicat presedintelui Traian Basescu de catre Mandica Mardaru - pensionara cu pensie simbolica - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Pingback: In Spania se poate: Salariul minim si pensiile vor fi majorate, in 2011 in Spania « Hai ca se poate!

 3. Theodora a spus:

  Sa dea Bunul Dumnezeu ca la anul Basescu sa ajunga o amintire urata!
  Traim un cosmar si trebuie sa ne trezim din el.
  Pentru copiii nostri pentru nepotii nostri, pentru cei care ne vor urma.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Paul Snaider a spus:

  2011 fara Traian Basescu
  Eu nu ma feresc sa fac o prognoza. Politica. In acest an, Traian Basescu va parasi Palatul Cotroceni. Isi va gasi o alta ocupatie. A nu se intelege ca incerc sa transform o dorinta intr-o prevestire. Nu. Ca de obicei, atunci cand incerc sa anticipez un eveniment, ma bazez pe o serie de rationamente. Pana acum, in ceilalti ani, nu am dat gres.
  Ideea indepartarii lui Traian Basescu, pe o cale democratica, de la conducerea statului a devenit o obsesie a opozitiei. Pe buna dreptate. Raul vine de la Presedinte. Orice solutie de indreptare presupune ca in fruntea statului sa fie instalata o persoana care sa respecte Constitutia, mecanismele democratice, in stare sa se faca respectata in tara si in strainatate. Dincolo de mizeriile vietii de zi cu zi, dincolo de efectele dramatice ale curbelor de sacrificiu aplicate de Guvernul Boc, eu cred ca cea mai mare suferinta a cetateanului roman este, in acest moment, deficitul de demnitate. Romanii, sub administratia Basescu, au incetat sa mai fie mandri ca sunt romani. Complexele de inferioritate au fost exacerbate iar o contributie esentiala, in acest sens, a avut-o comportamentul prezidential, care a starnit partenerilor din aliantele noastre euro-atlantice reactii de dispret. Dispretul fata de Presedintele Traian Basescu a fost extrapolat in ceea ce numim dispretul fata de romani. Pentru ca, in definitiv, seful statului este nu numai o institutie, ci si un simbol al acestei tari. Daca simbolul este schimonosit, si imaginea tarii este schimonosita.
  Ei bine, acest sentiment de subcetatean, pe care il traiesc romanii, acest autodispret, acest defetism, precum si atitudinea dispretuitoare a altora fata de noi sunt lucrurile care trebuie sa se schimbe in 2011. Si se vor schimba. Dar cum?
  Este aproape o regula de trei simpla faptul ca un nou guvern si un nou presedinte nu putem avea, decat prin schimbarea majoritatii parlamentare. Aparent, partidul vulnerabil, deci calificat pentru a transforma minoritatea in majoritate, este UDMR. Partidul balama. In 2010, toata lumea a cersit mila maghiarilor. Si cei care au beneficiat de ea – reprezentantii PD-L – au platit la greu. Maghiarii s-au vandut scump. Extrem de scump. Am facut urmatoarea afirmatie de mai multe ori si o repet si acum. Schimbarea majoritatii parlamentare nu se va face, atunci cand se va face, cu sprijinul UDMR. Si nici nu ar fi igienic, sub aspect politic, sa se intample asa. Pentru sanatatea UDMR si pentru sanatatea vietii politice, in general, ar fi bine ca acest partid sa nu stea doar la putere, ci sa ramana o vreme in opozitie. Si atunci, de unde vine schimbarea? Cum vor putea PSD, PNL si PC, fara alegeri anticipate, sa obtina o majoritate in Parlament, asa cum in fapt a obtinut o majoritate in intentiile de vot, pe care le regasim in cercetarile de piata?
  Solutia o va da 2011cetateanului roman. Amaratul amaratilor. Va fi un an de ruptura. Va fi un an in care mamaliga va exploda. Iar cand va exploda mamaliga, vor fugi sobolanii. Deputati si senatori PD-L, in mod individual, vor incerca sa spele putina. Si se vor duce catre PSD, PNL si PC.
  Singura problema cruciala este si ramane aceea ca, la punctul de intalnire, cele trei partide din opozitie vor trebui sa aiba un program comun. Coerent si credibil. Se va face. Pana in primavara. Un an bun!
  Sorin Rosca Stanescu, 31 decembrie 2010

  Paul Snaider, Doamne ajuta !

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Pingback: Tweets that mention Plugusorul 2011 pentru Traian Basescu -- Topsy.com

 6. Treninguri Originale a spus:

  Foarte tare acest plugusor. Dar cand te gandesti ca este atat de adevarat iti vine sa te duci din tara asta. Speram ca la anu nu va fi tot el presedinte!

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 7. stsn a spus:

  Acum, se va sti cine meritã sã supravietuiascã si cine îsi meritã soarta de rob – “elita” noastrã conducãtoare îsi continuã micile sau marile afaceri, micile sau marile bãtãlii electorale, micile sau marile reforme moarte. Nici nu mai gãsesti cuvinte de revoltã. Critica, insulta, amenintarea – toate acestea sunt zadarnice. Oamenii acestia sunt invalizi: nu mai vãd, nu mai aud, nu mai simt. Instinctul de cãpetenie al elitelor politice, instinctul statal, s-a stins.
  Crima “elitelor” conducãtoare românesti constã în pierderea acestui instinct si în înfiorãtoarea lor inconstientã, în încãpãtânarea cu care îsi apãrã “puterea”. Au fost elite românesti care s-au sacrificat de bunã voie, si-au semnat cu mâna lor actul de deces numai pentru a nu se împotrivi istoriei, numai pentru a nu se pune în calea destinului acestui neam. Clasa conducãtorilor nostri politici, departe de a dovedi aceastã resemnare, într-un ceas atât de tragic pentru istoria lumii – face tot ce-i stã în putintã ca sã-si prelungeascã puterea. Ei nu gândesc la altceva decât la milioanele pe care le mai pot agonisi, la ambitiile pe care si le mai pot satisface, la orgiile pe care le mai pot repeta. Si nu în aceste câteva miliarde risipite si câteva mii de constiinte ucise stã marea lor crimã, ci în faptul cã mãcar acum, când încã mai este timp, nu înteleg sã se resemneze.
  Clasa aceasta conducãtoare, mai mult sau mai putin româneascã, politicianizatã pânã în mãduva oaselor – care asteaptã pur si simplu sã treacã ziua, sã vinã noaptea, sã audã un cântec nou, sã joace un joc nou, sã rezolve alte hârtii, sã facã alte legi. Acelasi si acelasi lucru, ca si când am trãi într-o societate pe actiuni, ca si când am avea înaintea noastrã “o sutã de ani de pace”, ca si când vecinii nostri ne-ar fi frati, iar restul Europei unchi si nasi…
  Cã acesti “orbi” s-au fãcut sau nu unelte în mâna strãinilor – putin intereseazã deocamdatã. Singurul lucru care intereseazã este faptul cã nici un om politic român, de la 1918 încoace(cu exceptia lui Ceausescu), n-a stiut si nu stie ce înseamnã un stat. Si asta e destul ca sã începi sã plângi…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Pingback: Incep plugusoarele pe cel mai minunat blog… PLUGUSOR 2011 PT BASESCU (e inca valabil) « Once a student, always a student! – CEL MAI MINUNAT BLOG!

 9. tzaki a spus:

  basescule !!!!!!1 atat de mult te urasc kum urasc sobolani din canale !!!!!! SA MORI BINE RATONULE

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top