SENZATIONAL ! Basescu loveste un copil

SENZATIONAL ! Basescu loveste un copil

Basescu loveste un copilMai jos este o inregistrare video cu acel eveniment petrecut in urma cu 5 ani la Ploiesti, unde Traian Basescu a lovit cu pumnul in fata un copil in timpul unui miting.

Inregistrarea este la rezolutie mare, incetinita de 4 ori si este in oglinda realizata.

Analizati si judecati daca inregistrarea este reala, sau este un trucaj:

Totodata, o alta secventa a presedintelui Traian Basescu aflat intr-o ipostura nu prea buna, atat din punct de vedere al nivelului de alcool din sange din acel moment, cat mai ales al persoanei cu care sta la masa. Respectiva persoana in acest moment este un infractor de drept comun.

Dar aceasta ipostaza nu se poate compara cu cea pe care o dezbatem in aceste momente si anume cea in care Traian Basescu loveste un copil.

Oare in aceasta inregistrare, este sau nu presedintele Traian Basescu sub influenta bautorilor alcoolice, sau Stefan Radulescu este sau nu la masa cu Basescu?

atitudine

Efectul “Gardianul”. Toata ziua de vineri au curs confirmarile potrivit carora filmul agresarii copilului de catre Basescu este real

Autenticitatea imaginilor difuzate, in exclusivitate, de ziarul “Gardianul”, in care Traian Basescu agreseaza fizic un copil in timpul unui miting electoral care a avut loc la Ploiesti pe 15 noiembrie 2004. Familia minorului sustine ca, imediat dupa difuzarea acestor imagini, a inceput sa primeasca telefoane de amenintare. Matusa minorului, dar si copilul in persoana confirma ca Traian Basescu l-a agresat. Imaginile surprind, pe lânga lovitura administrata de candidatul Basescu, si reactiile firesti a cel putin trei persoane aflate in imediata apropiere a celor doi. Femeia care ii adresa o rugaminte disperata lui Basescu, un barbat aflat cu spatele in dreapta imaginii, precum si un alt cetatean aflat in stânga copilului au reactii din care reiese clar ca acolo s-a intâmplat ceva neobisnuit in momentul in care pe film se vede cum Basescu il loveste pe copil cu pumnul.

Document

Document

In ziua mitingului, cu doar câteva ore inainte, primarul Capitalei de la acea data, Traian Basescu,   a   cerut Biroului Executorului Judecatoresc “Dumitru Staiculescu” punerea in executare a titlului executor nr. 549/02.04.2003, emis de Curtea de Apel Bucuresti – Sectia Comerciala. Firma pentru care Traian Basescu si-a dat, in octombrie 2004, acordul sa ocupe spatiul comercial din Calea Grivitei, International Medical Center Company SRL, a luat fiinta in anul 2002 si are sediul lânga Gara de Nord. Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului, capitalul social al societatii se ridica astazi la 32.000 RON, din care 5.500 dolari participare straina la capital. Firma se ocupa cu activitati de asistenta medicala generala si are doi asociati persoane fizice. Mohammad Yassin detine 10% din beneficii si pierderi, in timp ce Fatima Soufan, cetatean sirian, detine 90% din actiuni. Firma este administrata de catre Mohammad Yassin.

Prima Confirmare: Copilul si rudele sale primesc telefoane de amenintare

“De-aia am si intervenit aseara, pentru ca am vazut ca sora mea era deja ¦ Ca s-au dat telefoane. Cine a dat?   Sora mea imi spunea aseara, inainte sa intru in direct: «Domn â„¢e am primit telefoane de amenintare. Ce fel de telefoane? Ca-mi omoara copilul. Pai cine ti le-a dat? Pai sunt din România cu numar ascuns »”, a declarat Cecilia Gheorghe, joi seara, la Ploiesti. Declaratia ei a fost surprinsa cu camera ascunsa, iar imaginile pot fi vizionate pe site-ul ziarului “Gardianul”. Matusa baiatului care ar fi fost lovit de Basescu la un miting electoral din 2004 sustine ca dupa aparitia acelor imagini a început sa primeasca “telefoane cu tenta de amenintare” si ca nepotul sau nu mai vrea sa vorbeasca despre acel incident deoarece “se teme pentru viata sa si a mamei sale”. Cecilia Gheorghe, matusa baiatului care apare în imaginile înregistrate la mitigul electoral de la Ploiesti din 2004, a declarat ca s-a aflat la acel miting, însa nu era alaturi de Bogdan la momentul producerii incidentului si, deci, nu a vazut ce s-a întâmplat. Femeia a spus însa ca, dupa încheierea mitingului, nepotul sau i-a povestit ca a fost lovit de Traian Basescu, dar ea nu l-a crezut. Aceasta a precizat ca si în urma cu câtiva ani baiatul a readus în discutie acel moment, însa nici de acea data nu l-a crezut. Referindu-se la mitingul electoral din 2004 de la Ploiesti, femeia a declarat ca baiatul îl idolatriza pe Traian Basescu, ca îi placea foarte mult acesta ca persoana. Cecilia Gheorghe a confirmat informatia potrivit careia nepotul sau s-a aflat pe scena în timpul mitingului si ca, în loc sa pronunte numele lui Traian Basescu, a pronuntat, pe scena, numele lui Adrian Nastase si al lui Ion Iliescu. Femeia a mai spus ca Traian Basescu a fost cel care l-a dat jos de pe scena de baiat, iar dupa ce a coborât acesta s-a apropiat din nou de scena pentru a-si cere scuze, moment în care a fost lovit. Cecilia Gheorghe a adaugat ca nepotul sau nu mai vrea sa vorbeasca cu nimeni despre acel incident, pentru ca “se teme pentru viata lui, se teme pentru viata mamei lui, se tem pentru ei”. Intrebata daca a primit telefoane de la politicieni, matusa baiatului a spus ca a primit tot felul de telefoane, însa nu de la politicieni. Ea a adaugat ca a primit inclusiv telefoane cu tenta de amenintare, respectiv telefoane de pe numere ascunse. “Ni se spunea ca e bine sa ne vedem de treaba noastra”, a spus ea. Femeia a adaugat ca nepotul sau este “un copil foarte destept pentru vârsta lui, cu foarte mult bun simt, care respecta oamenii, care nu a creat probleme altora”.

A doua confirmare: Baiatul recunoaste ca a fost lovit

Observatorulph.ro relateaza ca l-au contactat telefonic pe baiat, Marius I., care a povestit incidentul petrecut în urma cu cinci ani, confirmând ca a fost agresat de Traian Basescu. “Va confirm ca eu sunt cel din imagini. (…) Aveam 10 ani. Initial, domnul presedinte ma luase pe scena si am vrut sa spun ceva legat de Iliescu si Nastase. Probabil, de emotii, am spus ca Iliescu si Basescu nu sunt buni sau ceva de genul. Apoi, domnul presedinte m-a dat jos de pe scena. S-a enervat ca spusesem o prostie si, când m-am dus lânga dânsul, voiam sa-mi cer scuze, dar m-a împins. Chiar am râs, nu a fost ceva care m-a marcat”, a declarat baiatul pentru Observatorulph. Marius a intrat, noaptea trecuta, in direct la OTV, unde a povestit cu lux de amanunte toata intâmplarea din ziua mitingului de la Ploiesti.

A treia confirmare: Ziarul “Adevarul” din 16 decembrie 2004

Ziarul “Adevarul” publica in editia de 16 noiembrie 2004 un articol cu privire la incidentele de la mitingul electoral al lui Traian Basescu, din piata centrala din Ploiesti, care a avut loc cu o zi inainte. “La sfârsit, un copil aflat in fata scenei i-a facut semne disperate lui Basescu sa-i dea microfonul. Emotionat, baietelul a urlat la microfon: «Basescu si Iliescu sunt niste prosti ». Candidatul la presedintie a trecut peste momentul penibil, spunând râzând: «Copiii spun lucruri trasnite »”.

Este o alta confirmare a faptului ca un anumit incident a avut loc in seara respectiva. Lovitura de pumn administrata de Traian Basescu acelui copil a venit dupa aceasta intâmplare.

A patra confirmare: Roberta Anastase – “Copilul a adresat cuvinte urâte la adresa femeii”

Presedintele organizatiei PDL Prahova, Roberta Anastase, a declarat, joi, ca îsi aminteste despre episodul din înregistrarea video aparuta în presa, aratând ca acel copil din imagini a adresat injurii femeii cu care vorbea Traian Basescu, iar presedintele a încercat sa îl împinga. Roberta Anastase a precizat ca se afla pe scena la acel miting din 2004 prezentat în înregistrarea video, cu ea aflându-se si Florin Anghel si ca Dinu Patriciu nu a participat la acea manifestare. Potrivit Robertei Anastase, în timp ce presedintele Traian Basescu discuta cu acea femeie “extrem de agitata”, copilul de lânga ea i-a adresat injurii acesteia, moment în care presedintele Basescu a încercat sa îl îndeparteze de acea persoana. “Acea femeie era extrem de disperata si se vede si pe film, iar copilul a adresat cuvinte urâte la adresa femeii respective. Nu are nici o legatura totul cu Iliescu, cu ce povesteste domnul Patriciu”, a spus ea. Anastase a tinut sa mai spuna ca este extrem de ciudat faptul ca, la numai o zi de la declaratia lui Dinu Patriciu despre un eveniment la care nu a luat parte, sa apara înregistrarea video în presa.

A cincea confirmare: Lavinia Sandru – “Filmul cu Basescu lovind un copil este veridic”

“Scena este veridica si chiar reactiile lui Basescu certifica lucrul acesta. Nu stia daca a palmuit vreun copil. S-a retras trei ore cu consilierii sai, care l-au sfatuit sa dezminta jenant”, a declarat Lavinia Sandru. Sandru a sustinut ca a fost de fata la producerea incidentului. “Pe scena, lânga Basescu erau Roberta, Tariceanu si altii, eu fiind în lateralul scenei. Basescu începuse sa dea microfonul la oameni. Copilasul acela se tinea scai dupa Basescu si când a ajuns în apropierea lui a zis ceva de genul «Traiasca Iliescu ». Colegii începusera sa vorbeasca, desi erau socati. Nu puteam crede ca s-a întâmplat asa ceva. Noi speram ca Basescu sa fie ales pentru a salva România. La mine, eu fiind în lateralul scenei au ajuns reactiile oamenilor care au vazut ce s-a întâmplat”, a relatat Lavinia :andru. Ea a mentionat si reactia de atunci a Robertei Anastase. “Roberta, ca noi toti de altfel, a spus «Doamne, nu pot sa cred ». Totusi, a mai facut o remarca ciudata: «Daca, Doamne fereste, e adevarat, sper sa nu fi filmat cineva »”, a adaugat Lavinia Sandru.

A sasea confirmare: Dinu Patriciu afirma ca acel copil a fost lovit de doua ori de Traian Basescu

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca, de fapt, la mitingul de la Ploiesti, din 2004, Traian Basescu a lovit copilul de doua ori, prima data în plex si apoi peste fata, asa cum apare în imaginile difuzate în presa. “Secventa a fost ceva mai lunga. O spun, desi imi pare rau ca o spun, stiu ca sunt un martor lipsit de credibilitate. Acel copil, care nu era un aurolac, era în fata scenei si, la un moment dat, fâstâcindu-se, a strigat, si întâmplator chiar peste un moment de liniste, «Traiasca Iliescu! »”, a relatat omul de afaceri liberal, care a spus ca “lumea a râs”. Conform lui Dinu Patriciu, au trecut câteva zeci de secunde pâna la episodul prezentat, iar Basescu l-a lovit de doua ori pe copil. “Au trecut câteva zeci de secunde pâna la episodul pe care îl prezentati în imagine. Deci nu se poate spune ca a fost un gest întâmplator sau nepremeditat … fara premeditare. Iar Traian Basescu l-a lovit de doua ori. In primul episod, l-a lovit în plex, cu dosul mâinii, în al doilea episod, l-a lovit asa cum ati vazut”, a sustinut omul de afaceri. Dinu Patriciu a spus ca, pe scena, în acel moment, se aflau mai multe persoane, printre care Florin Anghel, Teodor Melescanu si Calin Popescu Tariceanu. “Prima lovitura a fost cu dosul mâinii, cum spuneam si ceva mai usoara”, a mai sustinut Patriciu.

Nascut in comuna Drajna-Prahova

Baiatul care ar fi fost lovit de Traian Basescu în timpul unui miting electoral din 2004 este din comuna prahoveana Drajna, are 15 ani, iar în prezent se afla cu mama sa în Italia. Primarul comunei Drajna, Mihai Gavrila, a declarat ca îl cunoaste pe baiat, caracterizându-l drept “un copil normal si libertin, în sensul ca îi place sa cunoasca si sa înteleaga”. Primarul din Drajna a spus ca, din informatiile pe care le are, baiatul a terminat anul trecut clasa a VIII-a, iar în prezent se afla în Italia la mama sa, care lucreaza acolo. Primarul a spus ca, din câte stie, copilul nu are tata. Intrebat cum crede ca a ajuns minorul la acea manifestare electorala, primarul Mihai Gavrila a explicat ca, din câte îsi aminteste, a fost vorba despre un miting electoral dinaintea alegerilor prezidentiale din 2004 si ca la acel miting au venit de la Drajna la Ploiesti “doua sau trei autocare” cu membri PNL si simpatizanti ai lui Traian Basescu. Primarul a spus ca este posibil ca baiatul “sa se fi agatat de grupul organizat care a venit din Drajna”.

Staff-ul lui Basescu sustine ca inregistrarea este falsa. Asta in urma analizarii filmului de pe youtube

Aseara, seful staff-ului de campanie al lui Traian Basescu, Sever Voinescu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca “imaginile sunt alterate. Acuzatia lui Dinu Patriciu nu a fost confirmata de nici unul dintre martorii oculari.. Concluzia finala este aceea ca imaginile sunt contrafacute”. In completare, staff-ul lui Traian Basescu a apelat la serviciile unui specialist in televiziune, pe nume Lucian Blaga, care a incercat sa argumenteze aceasta apreciere: “Umbra de pe fata baiatului nu e normala. Pozitia mâinii presedintelui este pusa pentru a fi stearsa. Pixelii de pe fata femeii, de pe barbie, toate acestea arata ca imaginile au fost montate”, a conchis specialistul. Câteva minute mai târziu, Lucian Blaga a recunoscut ca analiza pe care a efectuat-o a fost facuta de pe imaginile downloadate de pe internet, in posesia staff-ului lui Traian Basescu neintrând imaginile de televiziune.

Sursa:

www.gardianul.ro

Youtube

INTERVIURI VIDEO:

Votează articolulArticole pe aceași temăUn Comentariu;

  1. Pingback: cure tinea


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top