Victor Slav si Bianca Dragusanu in prag de divort

VS si BD

Victor Slav si Bianca Dragusanu in prag de divort

Dupa nici o luna si jumatate de la casatorie  se pare ca Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt in pragul divortului.

Vinovata principala este presa care face presiuni de nesuportat pentru Victor Slav.

Victor Slav se simte folosit. Cum s-a intamplat asa dintr-o data si  in ce sens este folosit Victor Slav vom afla fara indoiala. Nu avem cum sa scapam.

Sa vedeti circ. Bianca Draguseanu si Victor Slav vor fi invitati, bineinteles separat, la diverse emisiuni  unde vor povesti amanunte picante din scurta lor casatorie. De ce vor fi invitati? Pentru ca sunt romani interesati sa afle cum Bianca nu ii pregatea micul dejun lui Victor si cum nu ii calca camasile si cum Victor nu repara defectiunile de la instalatia sanitara si nu schimba becul ars de la bucatarie.

Victor Slav si Bianca Dragusanu in prag de divort 3.67/5 (73.33%) 6 votesAlte articole similare7 Comentarii

 1. turbo a spus:

  al luat bani de la nunta, s-au distrat putin si-au mai facut putina reclama si acum gata divortu’ … asa pot castiga o multime de bani de la tv.

  Comentariu bine primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 9 Thumb down 0

  • lucian a spus:

   sa nu uitam ca de dragul publicitatii pot divorta si se pot recasatori de mai multe ori,nu ar fi singurii Handicapati din Romania care atrag atentia TURMEI DE HANDICAPATI

   Comentariu bine primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 4 Thumb down 0

 2. EMMA-MARIANA a spus:

  ESTE TRIST!! CA NE BUCURAM MEREU DE RAU ALTORA SI ABIA ASTEPTAM SA-L PROMOVAM!!….EXACT CA BABELE LA COLTUL STRAZII CARE SPIONAU PE TOATA LUMEA CARE CE FACE DE UNDE VINE SI UNDE PLEACA!!….OOOFF DOAMNE!!! ESTE TRIST!!….CA ATITIIA COPII MOR DE CANCER SI ALTE BOLI SI AR SA SE ZBATA SI TELEVIZIUNILE PENTRU EI NU NUMAI POPULATIA DE RIND!!……PACAT!!!…..POATE AVEAU O SANSA VICTOR SI BIANCA IN RELATIA LOR; DACA MASS-MEDIA NU-I “MINCA PE PIINE”!!….

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 1 Thumb down 1

 3. Radu a spus:

  Genul asta de articol intra la categoria “Spalati creierile bizonilor”, poate daca acest carnat aka Victor Slav si Papusa Gonflabila Bianca ar protesta in strada week-end de week-end impotriva mafiotilor care ne vand angro, m-ar interesa viata lor. Genul acesta de stire este pentru toti cocalarii care stau cu ochii pe ceas sa prinda “Stirile” de la ora 17:00, sa vada ce baba din localitatea lor a fost violata/ciopartita sau ce fante s-a dat cu masina de 3 ori peste cap halei hap! In acest timp talharii cocotati la conducerea tarii, fura pe sestache sau pe fata. O sa vina iarna, oamenii or sa se sature de iesit in strada sa protesteze si uite asa o sa ajungem sa ne “hranim” spiritual cu divorturi dintre manechinuite si bizoni gen “Victor mereu incaltat cu bocanci si descheiat la sireturi”. Ne vedem in strada, care mai iesiti.

  Comentariu bine primit. Vă place sau Nu vă place? Thumb up 5 Thumb down 0

 4. Pingback: Comentariu la Victor Slav si Bianca Dragusanu in prag de divort de către Radu | Noutati din Romania


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Știri din aceași categorie:


Top