Video inregistrari inedite cu arestarea vamesilor si politistilor din vama Stamora Moravita

Video inregistrari inedite cu arestarea vamesilor si politistilor din vama Stamora Moravita

In vama Stamora Moravita o ora de inregistrari video needitate cu arestarea vamesilor si politistilor si descinderile DGA si DNA in vama

:film: Video 1: Descindere DGA si DNA la vama Stamora Moravita

Descindere in vama Stamora Moravita, cand mai multi vamesi si politisti de frontiera au fost retinuti sub acuzatia de luare de mita de ofiterii DGA si procurorii anticoruptie.

:film: Video 2: Descindere DGA si DNA in vamile Stamora Moravita si Naidas

Descinderi in vamile Stamora Moravita (Timis) si Naidas (Caras Severin), cand mai multi vamesi si politisti de frontiera au fost retinuti sub acuzatia de luare de mita de ofiterii DGA si procurorii anticoruptie – 8 februarie 2011.

:film: Video 3: Descindere la Stamora Moravita

Descinderea mascatilor si trupelor DGA la vama stamora moravita, frontiera cu Serbia (copyright @ Renasterea Banateana – www.renasterea.ro).

Votează articolulArticole pe aceași temă12 Comentarii

 1. Pingback: Video inregistrari inedite cu arestarile vamesilor si politistilor din vama Stamora Moravita - In vama Stamora Moravita o ora de inregistrari video needitate cu arestarile vamesilor si politistilor si descinderile DGA si DNA in vama - Ziarul toateBloguril

 2. Pingback: Tweets that mention Video inregistrari inedite cu arestarile vamesilor si politistilor din vama Stamora Moravita -- Topsy.com

 3. Pingback: Video inregistrari inedite cu arestarea vamesilor si politistilor din vama Stamora Moravita – In vama Stamora Moravita o ora de inregistrari video needitate cu arestarea vamesilor si politistilor si descinderile DGA si DNA in vama | Noutati din Roma

 4. livia a spus:

  PRIMA inregistrare video este relevanta.minutul 0,23 se aude o voce care spune “venim sa va arestam”?Apoi pe la minutul 1,45 “Sunteti pregatiti ?Sa once[em”.Asa ca la filmarea unei telkenovele???!!
  La un moment dat un procuror DGA are o exprimare obscena, huliganica asemeni unui consumator de droguri.Cum sa fie procuror DGA un asemena scelerat?”Marotirii iar a fi scosi din aresturile politiei,privitii atent ,sunt excortati cand intra in cladire,La un moment dat se aude o voce care s[pune “sa ramana dincoilo de bariere”.Se referea oare la autocamioanele care aveau tigari?Tigari ce puteau trece dupa ce se terminau “arestarile”?
  Dar cel mai clar moment al coabitarii dintre “arestati si cei care i-au aresat este momentul in care “arestatii sunt dusi in camp dewschis spre elicoptere,un pas gresit ,un gest necontrololat si s-ar fi tas in ei pentru a face mai credibila aceasat parodie de arestori?

  Mi-e groaza cand te gandesti ce specimene idoate avem la DGA si DNA. oamenii de paie ai PDL-BASESCU ,UDREA.

  aCESTE INREGISTRARI AR TREBUI SA AJUNGA LA SPECIALISTII VAMALI ai spatiului Shengen sa vada si ei cat de mizerabili sunt contrabandistii din autoritatea regimului mafiot PDL-basescu traian.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

  • eu o enigma a spus:

   Securisto,si pe aici ai ajuns,nu te-ar mai suporta pamantul!!!!!Ai impanzit toate forumurile cu elucubratiile tale si cu obsesiile de securista ordinara!mars in mo-rtii ma.tii!

   Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Popateapa a spus:

  Ce vrea sa insemne arestarea vamesilor?

  Posted by popateapa pe 10 februarie 2011

  i

  Rate This

  Quantcast

  Incă nu se ÅŸtie dacă operaÅ£iunea de arestare a vameÅŸilor a reuÅŸit să îl convingă pe Vasile Blaga să facă pasul înapoi ÅŸi dacă el va mai încerca să scoată PDL-ul de sub controlul Chiorului. Se spune în editia on line a Tricolorului(Posted on joi, februarie 10th, 2011 at 1:31 am )

  Greşeală! A fost o manevra tactica pentru a face o bălăceală mare atunci când vor ieşi la vedere multe din ascunzişurile cazului Ciorogârla! Din informaţiile ce le deţin , în presa internaţională va apare dezvăluiri despre traficul cu armament făcut de de fraţii Băsescu! Informaţia face parte din pachetul cumpărat Vântu prin SRS de la Vikileaks!

  Mare parte din automatele KalaÅŸnikov ajunse în SUA provin din trafic intermediat de Viktor Bout! Acesta ajuns în mâinile americanilor a întregit tabloul contrabandei!Armele îşi au originea în România. Sunt exportate prin intermediul fraţilor Băsescu!

  Vizitaţi site-ul Vikileaks, secţiunea România. Nu permite copy- paste.

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Pingback: Cum isi distreaza PDL-istii votantii « Hai ca se poate!

 7. Mami a spus:

  Chiar ma bucura ca sa demarat aceasta actiune, era si timpul sa se faca un pic de curatenie, sunt convins ca va fi daor asa de scurta durata, ca o data ce se schimba guvernul va inflori din nou, daor este nevoie de bani

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 8. eu a spus:

  alea blonde ereau curvele voastre? ….ma refer la DGA…cainilor ce sunteti…

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 9. eu a spus:

  VAI DE MAMA VOASTRA,ATI FACUT TARA DE RAS…..CU DGA -UL VOSTRU….RUSINE SA VA FIE TRADATORILOR …

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 10. eu a spus:

  daomnu Emi( barbosu )de la DGA ce-ti ascundeai fata cu dosarele???ai remuscari cumva ca ai facut rau unor oameni nevinovati?rusine sa-ti fie si stii tu de ce……

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0

 11. eu a spus:

  nu va mai duceti ma si acum la stamora in control !!!!!!, ca se fura ca in codru….sau ati luat numai pe cine va incurcat pe voi….

  Vă place sau Nu vă place? Thumb up 0 Thumb down 0


*

*

Opțional puteți adăuga imagini (JPEG)

 

Citește și:


Top